Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Købte en slyngevugge hos lillebi.dk, og den kom fint frem, og der var ikke noget der. Her 2 år efter gik den i stykker, mens min lille nyfødte dreng lå deri. Og hvis ikke min hustru havde haft hu... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Første og sidste gang jeg handler her - synes servicen er for dårlig. Bestilte en vare hos Lillebi, som var på lager og derfor ville blive afsendt dagen efter min bestilling. Forventede at min best... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Hej Tak fordi I behandler min sagen hurtigt, og nu kan jeg se det rigtige beløb. Jeg stoler på en e-mærket butik, derfor jeg forventede I kan gøre ting ordentligt. Den langsome respons... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg bestilte nogle julegaver, som jeg modtog hurtigt. Jeg havde valgt at få varerne pakket ind - en gratis service som var en vigtig del af mit valg at bestille varerne lige her. Ingen af v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt
  2. Sklep z zabawkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Unikt tilbehør til babyen, til den gravide og til den nybagte mor, f.eks. pusletasker fra Gaia & Ko, babybadekar, ammepuder, hagesmække, sengetøj og puslepuder samt kvalitetslegetøj, babylegetøj, trælegetøj, løbecykler, bamser, dukkevogne, legekøkkener, puslespil m.m.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

2,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Det kunne virkelig være endt galt!!!!

Og hvis ikke min hustru havde haft hurtige reflekser, og grebet den meget tunge fjedder, så kunne det virkelig være endt galt. Det er en lille dreng på 2.5 måned; der faldt 1 meter ned på et flisegulv, og kunne oveni have fået en 2 kg fjedder lige i hovedet, kan slet ikke overskue hvad der kunne være sket.

Jeg skrev straks en mail til lillebi.dk, for at få afklaring over hvordan det kunne ske. De har ikke gidet at svare mig. Der er nu gået 3 uger. Komplet uacceptabelt.

16 sierpnia 2018

God og hjælpsom betjening

Lille Bi har så mange fine ting i deres webshop - jeg er fan af det! Efter kontakt til ejeren Pernille med en haste-gave var der så hurtig, hjælpsom og imødekommende betjening. Hun sørgede for kontakt til lageret og inden for 2 timer havde jeg en flot barnedåbsgave i hånden. Tak for god kundeservice.

24 marca 2017

Super service

Jeg bestilte en række Sebra Bogstaver til at hænge på væggen. Da pakken kom dagen efter, var mit Y desværre knækket. Jeg kontaktede lillebi.dk med billede af mit Y og fik svar første hverdag efter. Nu er der et nyt Y på vej til mig, omkostningsfrit og jeg skal ikke foretage mig yderligere - det kalder jeg god service! Tak!

13 maja 2015

God service!

Købte en Pacopod pusletaske torsdag. Havde den allerede dagen efter. Fantastisk pusletaske i rigtig lækker kvalitet. Kunne ikke være mere tilfreds :)

20 lutego 2015

Super service.

Jeg har lige handlet hos Lillebi. Varerne bestilt søndag - afsendt mandag - modtaget tirsdag. Super service - alt i orden. Kan til enhver tid anbefales.
Marianne Østergaard

23 listopada 2014
Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering og god service

Dag til dag levering hvilket betyder meget når man lige hurtigt skal bruge det man bestilt. Nogenlunde hurtig og gode svar på mail inden køb. Handler gerne her igen.

31 sierpnia 2014

Super service!

Min datter havde fået en Franck & Fischer musikuro der desværre gik i stykker efter få ganges brug. Jeg sendte Lillebi en mail og fik samme dag besked om at vi ville få en ny.
God service i en god og munter tone - både fra Lillebi og Franck & Fischer. Jeg er helt sikkert også kunde fremover!

30 grudnia 2013
Oceniono na 2 z 5

Lyn hurtigt leverer varen, til gengæld meget langsom retur process

Hej

Tak fordi I behandler min sagen hurtigt, og nu kan jeg se det rigtige beløb.
Jeg stoler på en e-mærket butik, derfor jeg forventede I kan gøre ting ordentligt. Den langsome respons irriterede mig. Jeg giver nu 2 stjerner til jer, men jeg føler sig jo udmattet!!!!

---------
Nej, kontonummeret er rigtigt.
ikke sikkert adresse er forkert, men før mailen har jeg skrevet en besked på hjemmesiden da jeg sendte varen retur. INGEN SVAR. Det er bare ikke effektive arbejde.

-----------
Lyn hurtigt leverer varen, til gengæld meget langsom retur process. Jeg har bestilt paco pod rygtaske men jeg sendte den tilbage d.16/9 (en uge siden), dog der er ikke nogen der kan svare mig hvordan det gik, hvornår jeg kan få pengene tilbage. Sagen er stadigvæk ubehandlet. Jeg føler sig udmattet!!!!

21 września 2013
Logo Lillebi

Odpowiedź od Lillebi

Hej Jingjing,
Jeg beklager virkelig at du har haft en dårlig oplevelse. Ja vi har modtaget din taske i tirsdags, men du har ved en fejl sendt den retur til en forkert adresse, til mit kontor istedet for til mit lager som der står på pakkesedlen. Og jeg har været på messe fra onsdag til fredag. Du har skrevet en mail torsdag sent om aftenen kan jeg se, og som mit autosvar siger så er jeg tilbage idag mandag. Du får selvfølgelig dine penge retur med det samme, og vi når det heldigvis inden der er gået en uge, jeg beklager meget at du synes det er for lang tid. Din ene stjerne har kostet meget på min trustscore her hos Trustpilot, men jeg håber du forstår hvorfor det er gået galt og har tillid nok til at ændre give os et par stjerner mere, der er jo trods alt flere ting som har forsinket processen, som dog ikke har været længere end vi lover i vores salg- og leveringsbetingelser og som i øvrigt er helt normalt for branchen.
Mange hilsner Pernille/Lille Bi

Hej igen,
Jeg har nu forsøgt at overføre penge til dig, men du har angivet et forkert kontonummer. Hvis du sender mig en mail med korrekt kontonummer så skal jeg overføre pengene til dig med det samme.
/Pernille

Hej igen igen ;-)
Jeg har også sendt dig mail, måske er det lettere end her over Trustpilot? Men som jeg har skrevet i mailen så er det muligt at nummeret er rigtigt, men jeg har brug for et bankregistreringsnummer for at kunne overføre pengene, send det til mig på mail så overfører jeg med det samme. Jeg er på kontoret til kl. 16, derefter så bliver de overført i morgen, eller så snart jeg har det fulde kontonummer incl. registreringsnummer.

SUPER service!

Har fået helt super behandling i forbindelse med reklamation på en pusletaske. Meget fair og nede på jorden. Kan til hver en tid anbefale at handle hos LilleBi!!

12 września 2013

Super

Købte måledims til at sætte på væg og måle børn - god pris, kom hurtigt, kunne hente på deres lager. Kan varmt anbefale

7 lipca 2013
Oceniono na 5 z 5

Bedste pris, hurtig levering!

Jeg købte sutteflasker til favorabel pris og leveringstiden var kort. Flaskerne er ikke sådan lige at få i den lokale by, så denne handel var perfekt for mig.

4 lutego 2013
Oceniono na 5 z 5

Super fedt regntøj og hurtig levering

Jeg har netop modtaget Traktors nye regntøj til børn og det lever til fulde op til beskrivelsen fra jeres hjemmeside. Lækkert sæt vi havde desperat brug for og så er det jo skønt med hurtig levering. Tak for det.

20 grudnia 2012

Kvalitet og punktlighed

Først og fremmest skal Lillebi roses for hjemmesidens overskuelighed og indbydende design. Jeg bestilte julegaver til min datter og niece, jeg fandt endda ting der var højt på ønskelisten der oven i købet var på udsalg. Betaling og levering foregik nemt og hurtigt, og tingene jeg havde købt var lige så fine i virkeligheden som i cyberspace :)

Lillebi kan klart anbefales :)

7 grudnia 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej