Lenebjerre

Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

Jeg kan desværre ikke anbefale denne…

Jeg kan desværre ikke anbefale denne webshop samt deres produkter.
For nogle uger siden købte jeg den høje Miya krukke men det eksemplar jeg modtog var desværre ikke i overensstemmelse med deres billede på hjemmesiden. Derfor passede den ikke i farven med den lille Miya krukke jeg havde i forvejen.
Jeg reklamerede varen til deres "kundeservice" men de fralægger sig alt ansvar mht varens udseende og hvis man ønsker at returnere en vare, som ikke lever op til de angivne farver på hjemmesiden, så skal man selv afholde udgiften på returporto.
Derfor kan jeg på ingen måde anbefale deres billig indkøbte kinaprodukter med den lave kvalitet.

16 marca 2021

Super fast delivery. 🙂

I ordered on 8/16/2020 7:47:10 PM and it arrived by UPS worldwide on Tuesday morning at 10:50am. I can’t believe it travelled from Denmark around 550 miles in less than two days. Most items don’t get delivered that fast in the UK even if it’s only from the next city.

I’m happy with all my items. They were packaged well so they didn’t break in transit. I definitely recommend them and pay by PayPal as you can get a refund on returns for £15 and under.

21 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Har bestilt et Lene Bjerre vitrineskab…

Har bestilt et Lene Bjerre vitrineskab på en webshop. Det blev leveret, men desværre kunne den ene låge ikke åbnes, så det var en ombytning. Da skabet vejer ca. 90 kg er det imidlertid ikke en let ombytning for mig som kunde, da jeg ikke kan løfte skabet selv, men skal have hjælp hver gang. Ville ønske, at der var et minimum af kvalitetskontrol hos Lene Bjerre før levering af varer. Det er lidt grundlæggende at et skab skal kunne åbnes og lukkes. Det ville spare en del besvær hos kunderne....

8 sierpnia 2020

Virkelig god service

Jeg var så uheldig, at den ene af mine to lysestager med hurricaneglas gik i stykke. Et telefonopkald og en mail med et billede af lysestagen, fik jeg den sødeste mail tilbage, at de havde været på lagret og finde et nyt, som jeg kunne få ganske billigt uden fragt og idet at det var en udgået model, kunne jeg selvfølgelig sende den retur uden beregning og få pengene tilbage.
Tak for en virkelig fin service - ser frem til at få mit nye glas og håber det passer 😊

19 września 2018

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Hurtig levering, varen pakket forsvarligt, og med en personlig hilsen, lidt chokolade og et par små overraskelser. Fantastisk service.

1 grudnia 2017

Hurtigt arbejde

Lene Bjerre Design A/S
Afgav ordre søndag den 6/12-15 og i dag har jeg modtaget den med Post Danmark-fragtfrit!
Der vil jeg afgjort handle igen.

8 grudnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Super skønne ting og mange gode tilbud

Bestilte en masse forskellige ting på webshoppen, der alle levede fuldt ud op til forventningerne. Pakken ankom langt hurtigere end forventet, og der var en flot gave med også :-).

Her vil jeg helt sikkert handle igen!

10 lipca 2015

Hurtig levering

Har handlet der en gang, men det bliver bestemt ikke sidste gang. Er total vild med det der er i webshoppen. Fik en julehilsen, samt kort, dejligt med en overraskelse i pakken.

18 grudnia 2014

Utrolig service!

Jeg har nu 2 gange været så uheldig at vælte min kærestes julegave (en lysestage), på gulvet, og begge gange smadret glasset til den. Begge gange ringede jeg direkte til LeneBjerre.dk og fik tilsendt et nyt glas uden beregning til lysestagen.
Fantastisk venlig og forstående service :)

12 marca 2013

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej