Kylling og co Aars Min kærestes mad var lige som det skulle være, så han giver det 5 stjerner, og mit var egentlig også mega lækkert, men sandwichen var nærmest smurt helt ind i dressing udenpå brø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg trykkede bestil på bowl med nudler og crispy kylling…. Jeg fik ris… og risene som da alligevel røg ned var langt fra luftige… de var overkogte og klisterede. Smagen fejlede ikke noget trods alt!... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har nu for anden gang hentet mad fra salat baren i kylling og co grindsted. Når man kommer efter kl 18.30 er mange af skålene næste tomme og der bliver ikke fyldt op og det er ikke kolde men lunke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kylling og Co - En verden af smag. Hos Kylling & Co garanterer vi dig et bredt, dagligt udvalg af lækre salater, friske bowls & lune spændende specialiteter fra hele verden. Vi serverer smagfulde sandwich, bagels og saftige kyllinger – både som Take Away og til at nyde i vores butikker. Det gør vi, fordi vi gerne vil tilbyde dig et bedre alternativ til den mere traditionelle fastfood, og fordi vi tror på, man godt kan lave fastfood uden at gå på kompromis med hverken god smag eller god kvalitet. Den gode smag og kvalitet sørger vi for ved at behandle vores råvarer med kærlighed. Vi forbereder selv vores grøntsager flere gange om dagen, hver dag, så vi ved, vi kan stå inde for det, vi serverer, og at du som kunde får den bedste oplevelse, hver gang. Alt vores brød fremstilles efter specialopskrifter, der giver vores sandwich den fyldige krumme og sprøde skorpe, vi er kendt for. Vores kyllinger steges i de bedste ovne, hvilket kombineret med vores helt specielle krydderiblanding, sikrer en saftig og velsmagende kylling. Kort sagt er Kylling & Co historien om velsmagende fastfood på den gode måde.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Kylling og co Aars
Min kærestes mad var lige som det skulle være, så han giver det 5 stjerner, og mit var egentlig også mega lækkert, men sandwichen var nærmest smurt helt ind i dressing udenpå brødet (fordi det nok er gået lidt hurtigt, men de så ikke ud til at have travlt i butikken da jeg hentede det, og stod og snakkede om at sende en hjem, hvilket de gjorde, pga for lidt aktivitet).

Odpowiedź od Kyllingogco
Har nu for anden gang hentet mad fra salat baren i kylling og co grindsted.
Når man kommer efter kl 18.30 er mange af skålene næste tomme og der bliver ikke fyldt op og det er ikke kolde men lunken og slatten.
Jeg ved de unge mennesker har travlt når de er på job men de er søde og smilende måske en mere på vagtplanen så er der måske også tid til at tørre af omkring skålene ved salatbaren.
Jeg mener prisen er jo altid den samme både før og efter kl 18.30 så kan jeg vel også forvente der er noget at vælge mellen når jeg kommer.
Er ikke sikker på kommer igen.

Odpowiedź od Kyllingogco
Smagen fejlede ikke noget trods alt!

Odpowiedź od Kyllingogco
Vi er normalt rigtig glade for Kylling og Co men her til aften bestilte vi som noget nyt fra Gravene i Viborg og ordren var 75 % forkert 🙄 det er ikke iorden når man giver næsten 80 kr for en stor sandwich.

Odpowiedź od Kyllingogco
Fik en utrolig lækker sandwich, og en utrolig god betjening af de ansatte, vil klart anbefale det til andre. 🥳🥳🤩

Odpowiedź od Kyllingogco
Jeg fik en kylling og bacon sandwich med rødløg.
Køber en sandwich 2-4 gange i ugen i forbindelse med middagsmad på min tur
Altid sød, venlig og smilede personale
Altid gode sandwich og god mad
Klart 👍 herfra og ikke sidste gang jeg køber mad der 😊

Kære kylling og co.
I skal nok ændre lidt på jeres fotos på hjemmesiden. Eller snakke med kylling og co Viborg, Overlund ift. mængden af fyldet, der er i jeres pastrami sandwich.
På jeres foto på hjemmesiden, ser den jo lækker ud med fyld.
Den jeg fik i Overlund var der ikke 1/4 del af det fyld som på billedet. Det er håbløst, når man betaler 89 kr for det man tror, at man får en sandwich som den (eller bare er halvt så fuld - som minimum)..

Odpowiedź od Kyllingogco
Kære Malika, og resten af jeres butik.
Hold kæft, hvor driver I jeres forretning ringe, er det nærmest slavearbejde? Hvordan filen er det muligt, I betaler mindre end Rema 1000? Og ejerne sidder og hiver millioner hjem, samtidig med jeres mad er noget af det værste, jeg nogensinde har prøvet?
Efter at have snakket med flere af jeres medarbejdere, kan jeg forstå, I giver dem en lige så slatten løn som pomfritterne... At this point put pomfritter i posen.
Man kan dælme godt forstå medarbejderne ikke ønsker at prioritere maden, når de knap nok bliver betalt mere end børnene i Vietnam. Tror faktisk de fleste hellere vil tage derned og arbejde end for jer.
Jeg håber, du sender det her videre til ejerne, så I faktisk kan passe bedre på jeres butikker, men også jeres medarbejdere.
- Abdi Mohammed Abdallah Sigurd Jensen den fjerde
Vi bestilte online kyllingebox med 2 1/2 kyllinger, pomfritter og bearnaise, betalte for prioriteret levering forde vi gerne vil ha vores mad varm.
Da maden kom var der kun 1 x kylling men 2 x fritter eller hvad man kan kalde det… slatne våde kartoffel orme der absolut var lige til madaffald
Da jeg ringede til Kylling og co Holstebro bad de mig om selv at komme og hente den anden 1/2 kylling…. Så kunne jeg da også være sikker på vi ikke kunne spise sammen for resten vill være koldt inden jeg kunne spise, jeg havde ikke mulighed for at hente, så det eneste de kunne tilbyde var et tilgodebevis på 59 kr jeg så skal hente inden 14 dage. Hvor fedt er det lige… jeg henter mit tilgodebevis eller en sandwich og så blev det mit sidste besøg på kylling og co Holstebro

Odpowiedź od Kyllingogco
Virkelig dårlig oplevelse i Holstebro. Vi fik en papirklips i vores mad. Så er der vist ikke mere at sige om den oplevelse

Odpowiedź od Kyllingogco
Jeg har lige bestilt mad fra butikken i Varde. For det første betalte jeg ekstra for hurtig levering, men leveringstiden var åndsvagt lang. For det andet, havde jeg bl.a. bestilt to børnemenuer og jeg modtog dem med fuldstændig slatne pomfritter og bløde kyllinger. Mine børn kunne slet ikke spise det.. under al kritik.

Odpowiedź od Kyllingogco
Jeg bestilte mexi oksekød bowl den 7 august hos Kylling & Co i 6900 Skjern. Denne ordre udløste en voucher på 100 kr, da jeg sammenlagt nu havde handlet for 1000 kr. Den reward er stadig ikke blevet tilføjet min wallet. Har været i kontakt med chat support, men jeg får aldrig svar tilbage på mail som lovet... Håber jeg kan få hjælp herinde til at få min voucher, for jeres support chat giver ikke pote.

Odpowiedź od Kyllingogco
Lavede online bestilling til familien med afhentning kl. 18:10 igår Fredag hos Overlund Viborg afdeling.
Kommer ind i butikken kl. 18:17 og møder 10+ kunder med frustrerende blikke.
Stiller mig i kø til at meddele min online bestilling som skiltet siger med 3 andre kunder foran kasse.
Flere kunder kommer ind af døren, maden kommer ikke ud af køkkenet.
Én kunde springer køen over og meddeler køkkenet skal slette hans bestilling da han ikke gider mere.
Flere kunder kommer ind i butikken.
Én kunde får udleveret sit mad men der mangler en menu i posen.
Flere kunder, som nu står som en sild i en tønde, begynder at kommentere på situationen. Én kunde siger det altid er sådan her i weekenden og at det er synd for personalet som jo bare gør deres bedste.
Personalet råber bestilling op med nummer og folk spørger hvad navn er det til, men får ingen svar tilbage.
2 kunder springer køen over for at bede om salat bøtter men må opgive at fylde salat i bøtterne grundet pladsmangel af folk.
Omkring kl. 18:35 kommer jeg frem til disken og meddeler min online bestilling. Jeg får min mad hurtigt da det er færdigt og jeg møver igennem flokken af mennesker så jeg kan komme udenfor på bænken og åbne posen og tjekke bestilling. Alt OK.
Kommer hjem, pakker ud og der mangler tilkøbt ketchup..
Kære butiksejer, studerende din video overvågningen eller være på arbejde for at forstå hvad der ikke virker, for den gruppe af menneske som var i din butik denne fredag aften kommer ikke til at bestille fredags hygge måltider herfra igen.

Ikast
Waauuuuw Det smagte dælme godt og perfekt krydderet, alt var som det skulle være, hverken brændt eller råt. De piger arbejder fantastisk og Kommer igen.
Grindsted
Jeg oplever gang på gang, at jeg ikke får det jeg bestiller i min bowl.
Jeg bestiller altid ''ekstra'' avokado og er sket flere gange jeg ikke får det med.
Samt min oplevelse idag da jeg bestilte, fik jeg kun en lille bitte skive avokado i. De havde også glemt edermamme bønner i min bowl..
DET ER EN OMMER GRINDSTED

Maden var fin som altid i Kylling og Co
I Skive, men hold nu op hvor jeg synes det er uprofessionelt at de tre der var på arbejde bare snakke og snakker og glemmer at man godt kan arbejde imens. Det ud over må hev stille mig stille mig undrende ovenfra, at de unge mennesker i dag stod og tyggede tyggegummi og blæste tyggegummi bobler der hvor de står med maden.

Odpowiedź od Kyllingogco
Nem bestilling via app og meget kort ventetid.