Min 93 år gamle mor (hvis TV er centrum i hendes liv) fik pludselig problemer med sin fjernbetjening. Fandt KOZ på google og ringede til dem om formiddagen. De fandt den rigtige model, samt havde bå... Zobacz więcej
Bestilte en LG magic remote og modtog en helt anden fjernbetjening. Ringede og skrev en mail vedr. problemet. Dette skete den 23. December, så havde ingen forventning om at høre noget før efter jul.... Zobacz więcej
Hvis ikke det var fordi alle mine indtastninger vedr. Forsendelse røg til bage til s tandard da jeg ikke kunne betale med først valgte metode. Så fik pakke leveret andet sted og med app som jeg ikke... Zobacz więcej
Fandt en kopi fjernbetjening på Koz hjemmeside som virker og er bedre end den orginale. Hjemmesiden virker overskueligt og varen kom den efterfølgende uge. vil gerne bruge denne hjemmeside igen :-... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Salg af originale og erstatningsfjernbetjeninger til næsten alt. Spar op til 40%. Stort udvalg af strømforsyninger til gode priser.
Hørager 22, 2640, Hedehusene
- koz@koz.dk
- www.koz.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
God pris på original LG fjernbetjening…
God pris på original LG fjernbetjening og hurtig fremsendelse af varen
Virkelig god service
Der gik ikke mere end en halv time, så blev vi ringet op, at de kom og byttede til den rigtige fjernbetjening inden for en time😁
Det er virkelig god kundeservice og juledagenes tv oplevelser er reddet👌
Bestilte en fjernbetjening til…
Bestilte en fjernbetjening til fjernsynet. Bestilte den om tirsdagen kl 1046 og om torsdagen kl 1545 kunne jeg hente den i pakke shoppen så 53 timer efter jeg hade bestilt dem var den hos mig det er dejligt at det var så hurtigt
Hurtig og god service
Fandt KOZ på google og ringede til dem om formiddagen. De fandt den rigtige model, samt havde både en kopi og en original som passede.
Kunne afhente samme dag om aftenen om køre direkte til mor - sætte 2 batterier i og det virkede med det samme.
KOZ ELECTRONICS!
Min fjernbetjening til tv'et
gik bort i sidste uge!
Gode råd var dyre, men gudskelov fandt jeg igennem google firmaet
KOZ!
Her fandt jeg en kopi fjernbetjening, til en god pris!
Leveret på 3 dage!
Jeg fik den idag, og den er suveræn!
Du ved sikkert godt at de fleste forhandlere hellere vil sælge dig et 90" tv istedet for en ny fjernbetjening!
Og har de endelig én, koster den 400 til 500 kr.
Men hos KOZ kan du måske være heldig at finde lige den du skal bruge!
Jeg fik min til 145 kr.
Alt inklusive!
Og den skal ikke programmeres ...
2 batterier og så kører den!
Jeg kan varmt anbefale KOZ, for her er ingen lus i skindpelsen!
Dårlige tonerpatroner til laserprinter
Jeg bestilte to sorte tonerpatroner til min Dell 3110cn.
Den ene, jeg har åbnet, er nærmest udtørret og min printer fungerer virkelig dårligt med den.

Odpowiedź od Koz Electronics
Godt produkt god pris og hurtig levering
Super hurtig og nemt
Flot behandling
Min bestilling kom hurtig
Min bestilling kom hurtig. Alt virkede perfekt. Kan kun anbefale Koz Electronics
God Service og yderst hjælpsomme…
God Service og yderst hjælpsomme mennesker..og hurtig levering..
Hurtigt service
Bestilte fjernbetjening på hjemmesiden…
Bestilte fjernbetjening på hjemmesiden var tilsyneladende undgået hørt ikke noget før jeg ringede en måned efter så blev det rettet til en anden fjernbetjening så okay
Hele handlen og leveringen gik perfekt.
Alt gik som lovet.
Fantastisk service.
Det er en meget tilfreds kunde, der skriver her. Jeg bestilte en fjernbetjening den ene dag, med afhentning den næste. Så bestilling, betaling og levering var bare super.
mvh
Tommy Kalundborg