Knuthenborg Safaripark Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 2 z 5

Blandet oplevelse. Vi valgte overnatning ved aberne. Selve overnatningsstedet var fin, bortset fra at det var flere måneder siden der var blevet støvsuget ved dobbeltsengen. Der var flere måneder... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Igennem de sidste par år er service og udvalg faldet. Der er nu automater i stedet for personlig betjening, mindre rengøring af toiletter, ingen kørsel hos ulvene og generelt bare mere slidt end norma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Overnattede i en af Knuthenborg Safari Park’s camps. Det var vidunderlig oplevelse for alle tre generationer. Vores “telthytte” var udstyret med alt det nødvendige og udsigten over Savannen var ubetal... Zobacz więcej

1. Wesołe miasteczko

Napisane przez firmę

Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populære Dinosaurskov, der genlyder af brølene fra fortidens kæmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig løs på vores nye legeplads eller mærke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nævne lidt af alt det, du kan opleve hos os.

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

483 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 81

Napisz recenzję

Mine mange besøg i Knuthenborg

Jeg har Sæsonkort.
Jeg har besøgt Knuthenborg Safaripark i rigtig mange år, og gennem tiden har jeg også haft fornøjelsen af at bo i jeres camps – både i Wood Buffalo og på Camp Ruaha.
Jeg vil gerne give stor ros til Knuthenborg. Der er altid rent og pænt i campene, og der er rigtig god formidling flere steder, så man kan lære mere om de mange dyr og deres liv.
På næsten alle vores besøg har vi set rigtig mange dyr. Bjørneskoven er noget helt særligt, fordi der hverken er store hegn eller ruder mellem os og bjørnene. Vi vender gerne tilbage til Bjørneskoven flere gange på samme besøg, og jeg har haft nogle helt fantastiske oplevelser med at se bjørnene helt tæt på.
Jeg besøger også gerne Tigerskoven, Panoravinduet og Ulvestien. Hvis der er fodring, sørger jeg for at komme i god tid, og det har næsten altid belønnet sig – for så har jeg været heldig at se dyrene. Det er nogle af de oplevelser, der gør et besøg i Knuthenborg så spændende.
Om aftenen er der også altid noget at opleve, og man kan være heldig at se dyr, som måske ikke er så aktive tidligere på dagen.
Vi har næsten altid vores madpakker med, og når vejret er godt, nyder vi dem gerne ved Svanesøen. Det er en dejlig måde at holde en pause på, mens vi samtidig kan nyde den smukke natur og stemningen i parken.
Knuthenborg er et sted, vi vender tilbage til igen og igen. Hvert besøg byder på nye oplevelser, og man ved aldrig helt, hvad man får at se. Det er netop noget af det, der gør Knuthenborg så fantastisk.
ALTID EN POSITIV OPLEVELSE 5 stjerner med en pil op.
Mvh.Gitte Andersen

23 sierpnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Jeg har været tilbagevendende gæst i…

Jeg har været tilbagevendende gæst i Knuthenborg i over 30 år. Men i går var det en stor skuffelse. Der var næsten kun dyr at se på savannen. De andre steder, hvor vi plejer at køre ind var lukket, og man skulle stige ud af bilen og stå og kigge efter dyrene ved en udkigspost. Der var ingen elefanter, ingen bjørne, kun en enkelt ulv som man skulle have teaterkikkert for at få øje på. Det særlige ved Knuthenborg var jo ellers, at man kunne få lov til at køre imellem dyrene, og at dårligt gående og psykisk handicappede også kunne være med.

22 sierpnia 2026

Hej Dorte.

Tak for din anmeldelse og ikke mindst for at have besøgt Knuthenborg gennem mere end 30 år. Vi er kede af at høre, at jeres seneste besøg ikke levede op til de oplevelser, I har haft hos os gennem årene.

Knuthenborg har udviklet sig meget, og det er rigtigt, at nogle områder ikke længere opleves fra bilen. I dag kan blandt andet ulve og bjørne opleves fra udkigsposter og stier, hvor dyrene samtidig har store områder og mulighed for selv at vælge, hvor tæt på gæsterne de vil opholde sig. Det betyder også, at vi aldrig kan garantere, at man ser dyrene på et bestemt tidspunkt, og vi anbefaler derfor at aflægge et besøg et par timer senere hos de dyr, man ikke synes, man har set.

Elefanterne kan dog altid opleves under et besøg. Når de ikke befinder sig ude på Elefantsletten, er de i elefantstalden, som vores gæster har adgang til. Her er det muligt at opleve dem indendørs.

Vi er samtidig meget opmærksomme på, at ændringerne kan have betydning for gæster, der er dårligt gående eller har særlige behov. Tilgængelighed er vigtig for os, og derfor tager vi også din feedback med videre.

Hvor er prisen.

Hvorfor kan man ikke få oplyst prisen på en overnatning.
Der er kun AI kontakt, der ikke kan svare på noget som helst.
Prisen er vel så høj, at man skal bestille en overnatning først.
Utroværdigt.
Så skal man først booke, før man kan se prisen.
Dybt underligt.

20 sierpnia 2026

Hej Arne.
Vores priser kan du se i bookingen - der er intet hemmeligt ved det :-)

Blandet oplevelse.

Blandet oplevelse.
Vi valgte overnatning ved aberne. Selve overnatningsstedet var fin, bortset fra at det var flere måneder siden der var blevet støvsuget ved dobbeltsengen. Der var flere måneders støv og snavs på venstre side af sengen, hvor det ikke er så let at komme til.
Personalet udenfor gæsteservice virkede uoplagte og ikke særlig servicemindede.
Ulve, løver og tigerne skal man ikke regne med at se noget til.

Prisen matcher på ingen måder oplevelsen.

11 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg synes det var en meget skuffende…

Jeg synes det var en meget skuffende oplevelse. Vi er altid og kommet og kørt rundt i ulveskoven, og set ulvene hver gang. Man kunne ikke køre i skoven mere. Kun se ind af fra 2 vinduer. Hvor man intet kan se. Man skal være meget heldig hvis de kommer frem. Forstår ikke hvorfor det er lavet om. Vi havde også glædet os til nyheden om bjørnene. Men den kunne man heller ikke se. Man burde køre igennem for at se hele skoven. Ellers gå rundt om et hegn hvor man kan se hele skoven. Tiger og løver er også svære at se. Så ærgerligt at man kommer hele den lange vej fra København, og ser ikke det man havde håbet på. Ikke pengene værd længere.

17 sierpnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Prisen matcher desværre ikke hele den…

Prisen matcher desværre ikke hele den overordnede oplevelse.

Jeg havde på forhånd haft en lang e-mail-korrespondance med en af jeres ansatte, da vi ønskede at holde fødselsdag for min søn, for hele familien, i jeres park. Jeg havde betalt entré og mad på forhånd. Aftalen lød på at der ville blive gjort klar med langbord med flag, men ved ankomst til Limpopoland, anede ingen at vi kom og der var ikke gjort klar til det. Der var sågar ingen som kunne hjælpe os med at finde ud af hvor vi skulle være, da ingen anede hvad Bæverhalehuset var. Det skulle dog vise sig at være et gammelt navn på restauranten, som nu hedder lysningen, åbenbart. Det personale som var på job, klarede dog opgaven fint og kom med en løsning vi accepterede.

Maden var desværre ikke særlig god. Vi fik lidt af det hele og alt var meget skuffende. Det levede bestemt ikke op til priserne.

Efter spisning og leg (på en ellers rigtig flot legeplads, som fortjener ros) valgte vi at købe en kæmpe bamse til hele 2000 kr. hvor vi inden da havde spurgt noget personale, om den var til salg, inden vi viste vores søn den. Der stod et stort skilt ved den med prisen. Da vi kommer til kassen holder personalet ved kassen på, at den ikke er til salg. De går til noget personale med højere rang, som også siger den ikke er til salg. I mellemtiden i mens vi venter ved kassen kommer en anden personale og siger at de har flere på lager og at den ER til salg. En stor forvirring som endte med at trække alt for længe ud.

Vi ville slutte dagen af med at købe souvenir fra dinosaurskoven, men der var allerede lukket. Vi var kede af at opdage at diverse butikker lukkede så længe før selve parken.

En dejlig park men overordnet for mange dårlige oplevelser. Det er en ærgerlig oplevelse, når man vælger at lægge så mange penge og være så mange mennesker afsted.

15 sierpnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Dejligt vejr , dyrene har det godt .

Dejligt vejr , og det hjælper jo på oplevelsen, dejligt at mærke at dyrene har det godt, og på deres præmisser, dog så vi ikke ulvene, og tigre, men altså sådan er det jo.. jeg ville også gemme mig for os mennesker 🤭 men jeres selvbetjenings steder, det kan i godt pakke sammen , et sted ved aberne var der åbent for menneske betjening , men tilgengæld så sindsygt lang kø så det kunne være lige meget, og da stakkels de medarbejdere der stadig er mennesker, med brok fra folk, pga de er de eneste i parken, det må ikke være sjovt, så derfor de kun 3 stjerner..

15 sierpnia 2026

Hej Pernille,

Tak for din anmeldelse og for de fine ord om dyrene. Det betyder meget for os, at du oplevede, at deres trivsel og mulighed for at være på egne præmisser er tydelig – også selvom det nogle gange betyder, at ikke alle dyr viser sig 😊

Vi er til gengæld kede af at høre om din oplevelse med vores spisesteder. Lange køer og frustration over betjeningen er selvfølgelig ikke det, vi ønsker skal fylde under et besøg. Vi tager din feedback om både selvbetjening og bemanding med videre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele både det gode og det, vi kan gøre bedre.

Oceniono na 4 z 5

Lemur og diskolys

I gør meget ud af at skærme de store dyr,det har jeg stor respekt for ,men lemurene har i glemt.
Jeg forstår ikke at i lukker gæster ind uden opsyn.Det var en trist oplevelse at overvære hvordan forældre giver deres børn lov til at løbe rundt efter de stakkels dyr, forbi de lavthængende reb som burde respekteres,mens forældrene selv står og fodre dyrene.Når bare en flok mennesker udviser den adfærd,hvor ofte forekommer det i løbet af en dag?
Jeres Evolutionsmuseum er virkelig hele turen værd,lige med undtagelse af diskolyset og højtalerne som smadrede oplevelsen totalt for mig og dem vi havde med.
Sæt dog interval på 10 minutter uden,2 minutter med diskolys,så er der også noget for dem ,der vil opleve stedet i fred og ro.
Priserne på jeres Flinte spisested,matcher ikke oplevelsen.
145 kroner for en dåvildt/vildsvine sandwich,er alt for dyrt!
Kødet smager dejligt,men brødet argghh det kan købes i Lidl for 10 kroner,få dog en lokal bager med ind over,så passer pengene!
I har en dejlig perle og jeres engagement i at redde dyr som har levet kummerligt,jeg elsker det!
Derfor er i alle pengene værd,men få lige de sidste nuancer med.

13 sierpnia 2026

Hej Jan,

Tak for din grundige anmeldelse og ikke mindst for dine fine ord om vores arbejde med dyrevelfærd og de dyr, vi giver et nyt hjem.

Det, du beskriver fra Lemurskoven, er selvfølgelig ikke en adfærd, vi ønsker. Gæster skal respektere afspærringerne, og det er ikke tilladt at fodre eller løbe efter dyrene. Vi tager derfor din oplevelse og bekymring med videre internt.

Tak også for din feedback på Evolutionsmuseet og Restaurant Flintehuset.

Oceniono na 2 z 5

En skuffelse at man ikke kunne køre ind…

En skuffelse at man ikke kunne køre ind til løverne der skulle gåes til meget og det er ikke nemt når man ikke går så godt ellers var det hyggeligt nok og det var mange dejlige oaser hvor man kunne spise madpakke.

31 lipca 2026

Hej Steen,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I trods alt havde en hyggelig dag og nød de mange grønne oaser i parken.

Vi forstår godt, at det kan være en skuffelse, hvis man havde forventet at kunne opleve løverne fra bilen. Siden 2021 har både løve- og tigeranlæggene været bilfri, og dyrene opleves derfor til fods. Det giver mere ro omkring dyrene og mulighed for at opleve dem på en anden måde end tidligere.

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en fantastisk oplevelse

Vi havde en fantastisk oplevelse for 2. år i træk. Vi fik set både tigre, løver og ulve ( og ungerne) i år, modsat sidste år hvor de gemte sig. Limpopoland er fantastisk til børn, og vores søn på 4 år havde en fest!
Vi har der fra åben til luk, og kunne sagtens ha’ taget en runde mere.

11 sierpnia 2026

Hej Christina,

Tusind tak for den skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at I havde en fantastisk dag hos os – og denne gang fik både tigre, løver og ulve at se.

Skønt, at Limpopoland var et hit hos jeres 4-årige! Når en hel dag fra åbning til lukning stadig ikke er helt nok, så tager vi det som et stort kompliment. Vi håber, vi ses til tredje år i træk!

Dyrt ophold

Kort sagt: Vi blev ret skuffede over oplevelsen. Det var virkelig svært at finde dyrene, og det føltes mere som at gå rundt i en almindelig skov end i en safaripark. Man skal nærmest være heldig for overhovedet at få øje på nogle af dyrene. Så husk virkelig at kigge godt efter – måske er I heldige at finde dyrene i den store skov.

Hvad angår opholdet i Abeskoven, var hytten ganske vist ren og flot, men den var ekstremt kold. Det føltes ærligt talt som at sove udendørs på gaden. Det ødelagde en stor del af oplevelsen, især når man betaler for et ophold og forventer, at hytten er varm og behagelig. Hvis man vælger at overnatte her, vil jeg helt klart anbefale at medbringe en varmeblæser og/eller gode soveposer, hvis man vil undgå at fryse hele natten.

Da vi stod op omkring kl. 7-8 og kiggede ud fra terrassen, var der selvfølgelig ingen aber at se. Det var ellers netop en af grundene til, at vi valgte at overnatte i Abeskoven – vi havde glædet os til at vågne op og se aberne fra hytten.

Vi endte faktisk med at sidde i den kolde hytte og vente på, at klokken skulle blive 10, så vi kunne starte bilen, få varmen og komme væk. Det var bestemt ikke den oplevelse, vi havde håbet på.

10 sierpnia 2026

Hej Shirin,

Tak for din anmeldelse. Det er vi selvfølgelig kede af at høre, og vi kan godt forstå, at især en kold nat har fyldt meget i jeres samlede oplevelse.

En overnatning i Abeskoven er en naturnær oplevelse, og temperaturerne om natten kan være lave – også selvom kalenderen siger sommer. Derfor sender vi inden opholdet en pakkeliste med anbefalinger til, hvad man bør medbringe, så man er bedst muligt forberedt på både vejr og temperatur. Når det er sagt, er det selvfølgelig ærgerligt, at kulden kom til at fylde så meget under jeres ophold.

Aberne kan selv vælge, hvor i anlægget de vil opholde sig, og derfor kan vi heller aldrig garantere, at de befinder sig lige ved campen. Vi forstår dog godt skuffelsen, når netop muligheden for at vågne op til aberne var en vigtig del af jeres forventning til opholdet.

Oceniono na 2 z 5

Så tam er oplevelse denne gang vi har…

Så tam er oplevelse denne gang vi har kommet gennem mange år som familietur
I har nedlagt alt det som I var kendt for det med at kunne sige til børn gyset ‘ nu skal vi ind og kører ved ulvene og tigere
Nu skal vi stå og stege 🌞 gennem tremmer ved ulve og som afslutning en is fra automat hvilket vi ikke gad sidder tilbage og tænker hvad vi fik for en indgang på 300kr

9 sierpnia 2026

Hej Anita,

Tak for din anmeldelse. Vi kan godt forstå, at Knuthenborg opleves anderledes, når man har besøgt os gennem mange år og husker en tid, hvor man blandt andet kunne køre gennem anlæggene hos ulve, løver og tigre.

Parken har udviklet sig meget gennem årene, og i dag har vi et endnu større fokus på at skabe oplevelser på dyrenes præmisser. Derfor opleves både ulve, løver og tigre nu til fods, hvilket giver dyrene mere ro og mulighed for selv at vælge, hvor tæt på gæsterne de vil være.

Vi er kede af, at I denne gang gik herfra med en oplevelse af, at besøget ikke stod mål med entréprisen. Tak fordi I har besøgt os gennem mange år, og fordi I tog jer tid til at fortælle os, hvordan I oplever forandringerne.

Oceniono na 2 z 5

Vi skulle vist bare have læst anmeldelser...

Vi skulle vist bare have læst anmeldelser, før vi valgte at køre den lange vej til Knuthenborg... Jeg kan tilslutte mig alle de andre, som synes, der var langt imellem dyrene, det var desværre en tam omgang i forhold til den høje billetpris. F.eks. kørte vi hele den lange tur langs vandet. Her så vi ingen dyr udover et lille egern, som krydsede vejen.

Derudover ankom vi sultne ved frokosttid og glædede os til et stjerneskud på restaurant Flintehuset. Det smagte udmærket, men det var alt for dyrt i forhold til, hvad vi fik på tallerkenen. 180 kr for et stykke franskbrød med en fiskefilet, lidt rejer, et lille stykke laks og en flækket, rå asparges, det var ærlig talt frækt! 110 kr havde været mere passende for et stykke smørebrød, som det reelt var. Senere på eftermiddagen forsøgte vi at købe en kop kaffe ved dinosaurparken, men maskinen var i stykker, så ingen kaffe. Synes faktisk også det er underligt, at stedet lukker halvanden time før parken?
På trods af denne anmeldelse havde vi en dejlig dag, men mest pga. det gode selskab.

8 sierpnia 2026

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af, at oplevelsen ikke helt stod mål med jeres forventninger – særligt når I havde kørt langt for at besøge os.

Dyrene i Knuthenborg lever på meget store områder, og derfor kan der også være strækninger, hvor man ikke møder dyr undervejs. De bevæger sig frit rundt og vælger selv, hvor de opholder sig, og det betyder desværre, at vi aldrig kan garantere, hvilke eller hvor mange dyr man ser på et besøg.

Den lange strækning langs vandet, som du nævner, er dog lidt anderledes end resten af parken. Her er der ikke dyr langs vejen på samme måde som i parkens øvrige områder. Turen er i stedet tænkt som en naturskøn del af besøget med udsigt over Smålandsfarvandet, og undervejs er der også mulighed for at gøre ophold og nyde sin medbragte mad med udsigt til vandet.

Vi er også kede af, at I ikke oplevede, at stjerneskuddet i Restaurant Flintehuset stod mål med prisen. Det tager vi naturligvis med videre. Det samme gælder den defekte kaffemaskine – det er selvfølgelig ærgerligt at gå forgæves, når man bare gerne vil have en kop kaffe.

Vores forskellige spisesteder og salgssteder har ikke nødvendigvis samme åbningstid som selve parken. Åbningstiderne tilpasses blandt andet efter sæson og efterspørgsel, og derfor kan nogle steder lukke tidligere på dagen.

Vi er trods alt glade for at læse, at I endte med at have en dejlig dag.

Oceniono na 1 z 5

Man er ved at ødelægge parken

Man er ved at ødelægge parken, man kan ikke se tiger, løver, bjørne, elefanter, og elg til gengæld koster alt spiden af en jetjager, og der er mange mennesker, 1300 for 4 i indgang plus tæt på 200 for is. det havde været ok hvis man kunne se dyrene. Et eller andet sted er der en der bestemmer som ikke har forstået at dyrene skal kumme ses.

8 sierpnia 2026

Hej Brian.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at besøget ikke levede op til jeres forventninger.

Vi vil dog gerne nuancere et par ting. Vi har ikke haft elge i Knuthenborg siden sæsonstart 2025, og de fremgår derfor heller ikke længere som en art, man kan opleve i parken. Elefanterne lever på Elefantsletten og kan opleves fra flere forskellige steder rundt om det store anlæg samt i elefantstalden. Hvor på området de befinder sig, varierer naturligvis i løbet af dagen.

Når det gælder blandt andet tigre, løver og bjørne, lever de i store anlæg, hvor de selv kan vælge, hvor de vil opholde sig. Derfor kan vi ikke garantere, at alle dyr er synlige på alle tidspunkter. Vi forstår godt, at det kan være skuffende, når man kommer for at opleve dyrene, men det er samtidig helt grundlæggende for os, at dyrene har mulighed for at bevæge sig frit og trække sig tilbage. Vi kan i denne sammenhæng henvise til vores guidede fodringer.

I højsæsonen, og særligt i industriferien, har vi mange besøgende. Det er vi naturligvis glade for, men vi er også opmærksomme på, at de mange gæster kan påvirke oplevelsen på de travleste dage.

Vi er derfor kede af, at I gik herfra med en oplevelse af, at besøget ikke stod mål med prisen.

Oceniono na 1 z 5

Brug heller pengene på at gå i zoo

Meget skuffende oplevelse. Vi har kommet der igennem 20 år, men nu er det slut. Hvor man før havde garanti for at se dyrene, har man nu så godt som ingen chance for at se mange af dem længere. Bjørne, ulve, tigre og løver kan man godt glemme alt om at se, da de gemmer sig. Det er helt forkert grebet an af Knuthenborg at skrotte sluserne til fordel for udsigtspunkter. Prisen er steget til langt over, hvad oplevelsen er værd. Det er ikke længere en dyrepark, men et sted hvor man bare bruger ligegyldig tid på at lede efter dyr, som ikke viser sig. Elefanterne skulle man også bruge kikkert for at se. Brug i stedet pengene på at besøge en rigtig zoo, hvor man kan se alle dyrene

7 sierpnia 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og ikke mindst for at have besøgt Knuthenborg gennem 20 år. Derfor forstår vi også godt, at du tydeligt mærker de forandringer, der er sket i parken gennem årene.

Du har helt ret i, at oplevelsen flere steder er anderledes i dag. Vi har bevidst ændret måden, man oplever blandt andet tigre og ulve på, og samtidig prioriteret store, naturlige anlæg, hvor dyrene har mulighed for at bevæge sig rundt og selv vælge, hvor de vil opholde sig. Det betyder, at vi ikke kan garantere, at man ser alle dyr på et besøg – og nogle gange kræver det både lidt tid, tålmodighed og endda et besøg mere senere på dagen hos det dyr, man ikke har set.

Det er et valg, vi har truffet med dyrene i centrum. For os er det vigtigt, at dyrene har mulighed for at trække sig tilbage. Til gengæld ved vi selvfølgelig også godt, at det kan være skuffende, når man kommer for at opleve dem og ikke får dem at se. Vi kan henvise til vores guidede fodringer, hvor man kommer helt tæt på dyrene.

Vi er derfor kede af, at du efter så mange års besøg føler, at Knuthenborg ikke længere er noget for dig. Men udviklingen mod større anlæg og oplevelser på dyrenes præmisser er en retning, vi tror på. Også selvom den betyder, at et besøg i dag kan være anderledes end for 10 eller 20 år siden.

Skuffende oplevelse

Jeg har aldrig været i knuthenborg før d.1 august 26 og det kommer heller ik til at ske igen. Der var meget kørsel mellem dyrene. Dyrene som man næsten ikke engang fik set. Jeg er godt klar over at et besøg i en dyrepark er på dyrenes præmisser. De to stjerner er for den fede oplevelse med girafferne og at vi fik set 1 elefant..
Jeg vil gerne kritisere lidt på den trafikale del også.. 1 er at der var total kaos. Det fungerer bare ikke med trafik i begge retninger. 2 at flere børn i forskellige biler decideret hang ud af vinduerne uden at der fra personalets side blev sagt noget til dette. Ja forældrene har også en kæmpe rolle i det her.. men man kunne nu nok have sagt noget i situationen.
Skuffende oplevelse.

1 sierpnia 2026

Hej Lise,

Tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at læse, og vi forstår godt, at det kan føles skuffende, når man havde håbet på at opleve flere dyr under sit besøg.

En stor del af oplevelsen i Knuthenborg foregår i bil gennem meget store områder, hvor dyrene bevæger sig frit. Det betyder også, at der kan være tidspunkter, hvor nogle dyr er langt fra vejen eller har trukket sig tilbage. Vi er dog glade for at høre, at mødet med girafferne blev en god oplevelse.

Vi er rigtig glade for de mange gæster, der vælger at besøge os, og i højsæsonen må man derfor også forvente lidt ekstra trafik på vejene i parken. Det gælder især i industriferien, hvor rigtig mange holder ferie samtidig. På de travleste dage kan der derfor opstå perioder med tættere trafik.

De almindelige færdselsregler gælder naturligvis også i Knuthenborg. Det er derfor de voksnes ansvar at sikre, at børn er forsvarligt placeret i bilen under kørslen. Ser vores personale en farlig situation, skal der selvfølgelig reageres på den.

Skuffende

Skuffende. Dyr entre,, meget få dyr at se.

4 sierpnia 2026

Hej Jan,

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse af parken var skuffende.
Vi håber, at vi kan byde jer velkommen i parken igen.

Oceniono na 2 z 5

Det er meget ikke mange dyr man ser

Det er meget ikke mange dyr man ser. Og deres kørervejlig er meget forvirret. Vi så til gengæld masser af hvepse. Det er blevet meget sørligt.

2 sierpnia 2026

Hej Lis,

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse. Vi er kede af at høre, at dagen ikke levede op til jeres forventninger.
Vi håber, at vi kan byde jer velkommen i parken igen.

Vi har ikke været i Knuthenborg i 8 år

Vi har ikke været i Knuthenborg i 8 år, så vi (både voksne og halvstore børn) havde glædet os. Men nøj hvor blev vi skuffede. Vi så stort set ingen dyr. Jeg er med på at dyrene kommer først og de har meget plads og det er dejligt. Men det er jo trods alt derfor man kommer og har betalt (en ret dyr) entré for. Vi så hverken løver, tigere, ulve eller bjørne på trods af vi var der flere gange. Måske skulle Knuthenborg overveje at give et besøg nr. 2 gratis, hvis der absolut ikke er dyr fremme på dagen. Vi fik lov at klappe geder og så dyr på savannen. Dagens højdepunkt for børnene var at lege med vand i limpopo land - det kunne vi godt have gjort på stranden i stedet. Vi kommer ikke igen med de priser, til sådan en begrænset oplevelse 😊

29 lipca 2026

Hej Sabrina,

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse. Vi er kede af at høre, at dagen ikke levede op til det, I havde glædet jer til.

Hos os lever dyrene i store, naturlige anlæg, hvor de selv vælger, hvor de opholder sig. Derfor kan vi desværre aldrig garantere, at alle dyr er synlige ved et besøg. Mange gæster oplever dog, at det kan betale sig at vende tilbage til et område senere på dagen, da dyrene ofte har flyttet sig eller er blevet mere aktive.

Vi kan også varmt anbefale at besøge nogle af vores daglige fodringer. Her fortæller dyrepasserne om dyrene, og man har ofte mulighed for at opleve dem helt tæt på, når de kommer frem.

Mvh Knuthenborg

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej