Blandet oplevelse. Vi valgte overnatning ved aberne. Selve overnatningsstedet var fin, bortset fra at det var flere måneder siden der var blevet støvsuget ved dobbeltsengen. Der var flere måneder... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Igennem de sidste par år er service og udvalg faldet. Der er nu automater i stedet for personlig betjening, mindre rengøring af toiletter, ingen kørsel hos ulvene og generelt bare mere slidt end norma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Overnattede i en af Knuthenborg Safari Park’s camps. Det var vidunderlig oplevelse for alle tre generationer. Vores “telthytte” var udstyret med alt det nødvendige og udsigten over Savannen var ubetal... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populære Dinosaurskov, der genlyder af brølene fra fortidens kæmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig løs på vores nye legeplads eller mærke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nævne lidt af alt det, du kan opleve hos os.
Knuthenborg allé 2, 4930, Maribo, Dania
- mail@knuthenborg.dk
- www.knuthenborg.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
I dag d.24/8 kl.13.00 står vi med 2…
I dag d.24/8 kl.13.00 står vi med 2 børne der er rigtig ked af de ikke får en tur med abebussen som var turens hovedformål. Bussen køre kun mellem 10.00 og 12.45, hvilket ikke stod nogen stedet øv øv.
Mine mange besøg i Knuthenborg
Jeg har Sæsonkort.
Jeg har besøgt Knuthenborg Safaripark i rigtig mange år, og gennem tiden har jeg også haft fornøjelsen af at bo i jeres camps – både i Wood Buffalo og på Camp Ruaha.
Jeg vil gerne give stor ros til Knuthenborg. Der er altid rent og pænt i campene, og der er rigtig god formidling flere steder, så man kan lære mere om de mange dyr og deres liv.
På næsten alle vores besøg har vi set rigtig mange dyr. Bjørneskoven er noget helt særligt, fordi der hverken er store hegn eller ruder mellem os og bjørnene. Vi vender gerne tilbage til Bjørneskoven flere gange på samme besøg, og jeg har haft nogle helt fantastiske oplevelser med at se bjørnene helt tæt på.
Jeg besøger også gerne Tigerskoven, Panoravinduet og Ulvestien. Hvis der er fodring, sørger jeg for at komme i god tid, og det har næsten altid belønnet sig – for så har jeg været heldig at se dyrene. Det er nogle af de oplevelser, der gør et besøg i Knuthenborg så spændende.
Om aftenen er der også altid noget at opleve, og man kan være heldig at se dyr, som måske ikke er så aktive tidligere på dagen.
Vi har næsten altid vores madpakker med, og når vejret er godt, nyder vi dem gerne ved Svanesøen. Det er en dejlig måde at holde en pause på, mens vi samtidig kan nyde den smukke natur og stemningen i parken.
Knuthenborg er et sted, vi vender tilbage til igen og igen. Hvert besøg byder på nye oplevelser, og man ved aldrig helt, hvad man får at se. Det er netop noget af det, der gør Knuthenborg så fantastisk.
ALTID EN POSITIV OPLEVELSE 5 stjerner med en pil op.
Mvh.Gitte Andersen
Jeg har været tilbagevendende gæst i…
Jeg har været tilbagevendende gæst i Knuthenborg i over 30 år. Men i går var det en stor skuffelse. Der var næsten kun dyr at se på savannen. De andre steder, hvor vi plejer at køre ind var lukket, og man skulle stige ud af bilen og stå og kigge efter dyrene ved en udkigspost. Der var ingen elefanter, ingen bjørne, kun en enkelt ulv som man skulle have teaterkikkert for at få øje på. Det særlige ved Knuthenborg var jo ellers, at man kunne få lov til at køre imellem dyrene, og at dårligt gående og psykisk handicappede også kunne være med.

Hvor er prisen.
Hvorfor kan man ikke få oplyst prisen på en overnatning.
Der er kun AI kontakt, der ikke kan svare på noget som helst.
Prisen er vel så høj, at man skal bestille en overnatning først.
Utroværdigt.
Så skal man først booke, før man kan se prisen.
Dybt underligt.

Blandet oplevelse.
Blandet oplevelse.
Vi valgte overnatning ved aberne. Selve overnatningsstedet var fin, bortset fra at det var flere måneder siden der var blevet støvsuget ved dobbeltsengen. Der var flere måneders støv og snavs på venstre side af sengen, hvor det ikke er så let at komme til.
Personalet udenfor gæsteservice virkede uoplagte og ikke særlig servicemindede.
Ulve, løver og tigerne skal man ikke regne med at se noget til.
Prisen matcher på ingen måder oplevelsen.
Jeg synes det var en meget skuffende…
Jeg synes det var en meget skuffende oplevelse. Vi er altid og kommet og kørt rundt i ulveskoven, og set ulvene hver gang. Man kunne ikke køre i skoven mere. Kun se ind af fra 2 vinduer. Hvor man intet kan se. Man skal være meget heldig hvis de kommer frem. Forstår ikke hvorfor det er lavet om. Vi havde også glædet os til nyheden om bjørnene. Men den kunne man heller ikke se. Man burde køre igennem for at se hele skoven. Ellers gå rundt om et hegn hvor man kan se hele skoven. Tiger og løver er også svære at se. Så ærgerligt at man kommer hele den lange vej fra København, og ser ikke det man havde håbet på. Ikke pengene værd længere.
Prisen matcher desværre ikke hele den…
Prisen matcher desværre ikke hele den overordnede oplevelse.
Jeg havde på forhånd haft en lang e-mail-korrespondance med en af jeres ansatte, da vi ønskede at holde fødselsdag for min søn, for hele familien, i jeres park. Jeg havde betalt entré og mad på forhånd. Aftalen lød på at der ville blive gjort klar med langbord med flag, men ved ankomst til Limpopoland, anede ingen at vi kom og der var ikke gjort klar til det. Der var sågar ingen som kunne hjælpe os med at finde ud af hvor vi skulle være, da ingen anede hvad Bæverhalehuset var. Det skulle dog vise sig at være et gammelt navn på restauranten, som nu hedder lysningen, åbenbart. Det personale som var på job, klarede dog opgaven fint og kom med en løsning vi accepterede.
Maden var desværre ikke særlig god. Vi fik lidt af det hele og alt var meget skuffende. Det levede bestemt ikke op til priserne.
Efter spisning og leg (på en ellers rigtig flot legeplads, som fortjener ros) valgte vi at købe en kæmpe bamse til hele 2000 kr. hvor vi inden da havde spurgt noget personale, om den var til salg, inden vi viste vores søn den. Der stod et stort skilt ved den med prisen. Da vi kommer til kassen holder personalet ved kassen på, at den ikke er til salg. De går til noget personale med højere rang, som også siger den ikke er til salg. I mellemtiden i mens vi venter ved kassen kommer en anden personale og siger at de har flere på lager og at den ER til salg. En stor forvirring som endte med at trække alt for længe ud.
Vi ville slutte dagen af med at købe souvenir fra dinosaurskoven, men der var allerede lukket. Vi var kede af at opdage at diverse butikker lukkede så længe før selve parken.
En dejlig park men overordnet for mange dårlige oplevelser. Det er en ærgerlig oplevelse, når man vælger at lægge så mange penge og være så mange mennesker afsted.
Dejligt vejr , dyrene har det godt .
Dejligt vejr , og det hjælper jo på oplevelsen, dejligt at mærke at dyrene har det godt, og på deres præmisser, dog så vi ikke ulvene, og tigre, men altså sådan er det jo.. jeg ville også gemme mig for os mennesker 🤭 men jeres selvbetjenings steder, det kan i godt pakke sammen , et sted ved aberne var der åbent for menneske betjening , men tilgengæld så sindsygt lang kø så det kunne være lige meget, og da stakkels de medarbejdere der stadig er mennesker, med brok fra folk, pga de er de eneste i parken, det må ikke være sjovt, så derfor de kun 3 stjerner..

Lemur og diskolys
I gør meget ud af at skærme de store dyr,det har jeg stor respekt for ,men lemurene har i glemt.
Jeg forstår ikke at i lukker gæster ind uden opsyn.Det var en trist oplevelse at overvære hvordan forældre giver deres børn lov til at løbe rundt efter de stakkels dyr, forbi de lavthængende reb som burde respekteres,mens forældrene selv står og fodre dyrene.Når bare en flok mennesker udviser den adfærd,hvor ofte forekommer det i løbet af en dag?
Jeres Evolutionsmuseum er virkelig hele turen værd,lige med undtagelse af diskolyset og højtalerne som smadrede oplevelsen totalt for mig og dem vi havde med.
Sæt dog interval på 10 minutter uden,2 minutter med diskolys,så er der også noget for dem ,der vil opleve stedet i fred og ro.
Priserne på jeres Flinte spisested,matcher ikke oplevelsen.
145 kroner for en dåvildt/vildsvine sandwich,er alt for dyrt!
Kødet smager dejligt,men brødet argghh det kan købes i Lidl for 10 kroner,få dog en lokal bager med ind over,så passer pengene!
I har en dejlig perle og jeres engagement i at redde dyr som har levet kummerligt,jeg elsker det!
Derfor er i alle pengene værd,men få lige de sidste nuancer med.

Odpowiedź od Knuthenborg Safaripark
En skuffelse at man ikke kunne køre ind…
En skuffelse at man ikke kunne køre ind til løverne der skulle gåes til meget og det er ikke nemt når man ikke går så godt ellers var det hyggeligt nok og det var mange dejlige oaser hvor man kunne spise madpakke.

Odpowiedź od Knuthenborg Safaripark
Vi havde en fantastisk oplevelse
Vi havde en fantastisk oplevelse for 2. år i træk. Vi fik set både tigre, løver og ulve ( og ungerne) i år, modsat sidste år hvor de gemte sig. Limpopoland er fantastisk til børn, og vores søn på 4 år havde en fest!
Vi har der fra åben til luk, og kunne sagtens ha’ taget en runde mere.

Dyrt ophold
Kort sagt: Vi blev ret skuffede over oplevelsen. Det var virkelig svært at finde dyrene, og det føltes mere som at gå rundt i en almindelig skov end i en safaripark. Man skal nærmest være heldig for overhovedet at få øje på nogle af dyrene. Så husk virkelig at kigge godt efter – måske er I heldige at finde dyrene i den store skov.
Hvad angår opholdet i Abeskoven, var hytten ganske vist ren og flot, men den var ekstremt kold. Det føltes ærligt talt som at sove udendørs på gaden. Det ødelagde en stor del af oplevelsen, især når man betaler for et ophold og forventer, at hytten er varm og behagelig. Hvis man vælger at overnatte her, vil jeg helt klart anbefale at medbringe en varmeblæser og/eller gode soveposer, hvis man vil undgå at fryse hele natten.
Da vi stod op omkring kl. 7-8 og kiggede ud fra terrassen, var der selvfølgelig ingen aber at se. Det var ellers netop en af grundene til, at vi valgte at overnatte i Abeskoven – vi havde glædet os til at vågne op og se aberne fra hytten.
Vi endte faktisk med at sidde i den kolde hytte og vente på, at klokken skulle blive 10, så vi kunne starte bilen, få varmen og komme væk. Det var bestemt ikke den oplevelse, vi havde håbet på.

Odpowiedź od Knuthenborg Safaripark
Så tam er oplevelse denne gang vi har…
Så tam er oplevelse denne gang vi har kommet gennem mange år som familietur
I har nedlagt alt det som I var kendt for det med at kunne sige til børn gyset ‘ nu skal vi ind og kører ved ulvene og tigere
Nu skal vi stå og stege 🌞 gennem tremmer ved ulve og som afslutning en is fra automat hvilket vi ikke gad sidder tilbage og tænker hvad vi fik for en indgang på 300kr

Odpowiedź od Knuthenborg Safaripark
Vi skulle vist bare have læst anmeldelser...
Vi skulle vist bare have læst anmeldelser, før vi valgte at køre den lange vej til Knuthenborg... Jeg kan tilslutte mig alle de andre, som synes, der var langt imellem dyrene, det var desværre en tam omgang i forhold til den høje billetpris. F.eks. kørte vi hele den lange tur langs vandet. Her så vi ingen dyr udover et lille egern, som krydsede vejen.
Derudover ankom vi sultne ved frokosttid og glædede os til et stjerneskud på restaurant Flintehuset. Det smagte udmærket, men det var alt for dyrt i forhold til, hvad vi fik på tallerkenen. 180 kr for et stykke franskbrød med en fiskefilet, lidt rejer, et lille stykke laks og en flækket, rå asparges, det var ærlig talt frækt! 110 kr havde været mere passende for et stykke smørebrød, som det reelt var. Senere på eftermiddagen forsøgte vi at købe en kop kaffe ved dinosaurparken, men maskinen var i stykker, så ingen kaffe. Synes faktisk også det er underligt, at stedet lukker halvanden time før parken?
På trods af denne anmeldelse havde vi en dejlig dag, men mest pga. det gode selskab.

Odpowiedź od Knuthenborg Safaripark
Man er ved at ødelægge parken
Man er ved at ødelægge parken, man kan ikke se tiger, løver, bjørne, elefanter, og elg til gengæld koster alt spiden af en jetjager, og der er mange mennesker, 1300 for 4 i indgang plus tæt på 200 for is. det havde været ok hvis man kunne se dyrene. Et eller andet sted er der en der bestemmer som ikke har forstået at dyrene skal kumme ses.

Odpowiedź od Knuthenborg Safaripark
Brug heller pengene på at gå i zoo
Meget skuffende oplevelse. Vi har kommet der igennem 20 år, men nu er det slut. Hvor man før havde garanti for at se dyrene, har man nu så godt som ingen chance for at se mange af dem længere. Bjørne, ulve, tigre og løver kan man godt glemme alt om at se, da de gemmer sig. Det er helt forkert grebet an af Knuthenborg at skrotte sluserne til fordel for udsigtspunkter. Prisen er steget til langt over, hvad oplevelsen er værd. Det er ikke længere en dyrepark, men et sted hvor man bare bruger ligegyldig tid på at lede efter dyr, som ikke viser sig. Elefanterne skulle man også bruge kikkert for at se. Brug i stedet pengene på at besøge en rigtig zoo, hvor man kan se alle dyrene

Skuffende oplevelse
Jeg har aldrig været i knuthenborg før d.1 august 26 og det kommer heller ik til at ske igen. Der var meget kørsel mellem dyrene. Dyrene som man næsten ikke engang fik set. Jeg er godt klar over at et besøg i en dyrepark er på dyrenes præmisser. De to stjerner er for den fede oplevelse med girafferne og at vi fik set 1 elefant..
Jeg vil gerne kritisere lidt på den trafikale del også.. 1 er at der var total kaos. Det fungerer bare ikke med trafik i begge retninger. 2 at flere børn i forskellige biler decideret hang ud af vinduerne uden at der fra personalets side blev sagt noget til dette. Ja forældrene har også en kæmpe rolle i det her.. men man kunne nu nok have sagt noget i situationen.
Skuffende oplevelse.

Odpowiedź od Knuthenborg Safaripark
Det er meget ikke mange dyr man ser
Det er meget ikke mange dyr man ser. Og deres kørervejlig er meget forvirret. Vi så til gengæld masser af hvepse. Det er blevet meget sørligt.

Vi har ikke været i Knuthenborg i 8 år
Vi har ikke været i Knuthenborg i 8 år, så vi (både voksne og halvstore børn) havde glædet os. Men nøj hvor blev vi skuffede. Vi så stort set ingen dyr. Jeg er med på at dyrene kommer først og de har meget plads og det er dejligt. Men det er jo trods alt derfor man kommer og har betalt (en ret dyr) entré for. Vi så hverken løver, tigere, ulve eller bjørne på trods af vi var der flere gange. Måske skulle Knuthenborg overveje at give et besøg nr. 2 gratis, hvis der absolut ikke er dyr fremme på dagen. Vi fik lov at klappe geder og så dyr på savannen. Dagens højdepunkt for børnene var at lege med vand i limpopo land - det kunne vi godt have gjort på stranden i stedet. Vi kommer ikke igen med de priser, til sådan en begrænset oplevelse 😊