Klik1stik

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super god service, havde defekt Philips hue købt i Januar 2020. Skrev til dem, og de sendte en ny samme dag! Det er virkelig god service, bedste anbefalinger herfra!

Oceniono na 1 z 5

Fup og fidus bestilte et batteri til min iphone 6sPlus på det batteri som var vist på deres hjemme side var der et original logo (Appel) det er der bestemt ikke på det jeg fik tilsendt det er ik... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Holder hvad de lover og leverer varen, og hvis den går i stykker så er servicen 200% i orden. Har i særdeleshed fået udstrakt service og handler der afgjort igen. Måden han yder service på kunne man... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Elektronika i technologia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Alt i kabler og tilbehør til Radio/TV og computer

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super god service

23 września 2021
Oceniono na 5 z 5

Tak for god service ved reklamationer

Tak for god service ved reklamationer.
Jeg har flere gange haft reklamationer og der har aldrig været problemer med det. Det er rart at møde et firma hvor man ikke skal diskutere købeloven for at få det man er berettiget til.

30 czerwca 2021

Fup og fidus

Fup og fidus
bestilte et batteri til min iphone 6sPlus
det er ikke i orden
og nu kan jeg ikke finde batterier til iphone på deres side mere
Fup og Fidus

29 października 2020
Oceniono na 5 z 5

Efter at have købt 10+ forkellige…

Efter at have købt 10+ forkellige bluetooth sæt, der bare kunne smides ud, da de ikke overholder specifikationerne...
-Købte jeg et "BT Stereo headset with clip" hos Klik1Stik. Og det virker som beskrevet.

30 sierpnia 2019

Perfekt service

Købte et segboard til min søn i fødselsdagsgave. Prisen var bedre end jeg kunne finde det andre steder og forsendelsen var hurtig. Det faldt desværre ikke i sønnens smag og blev returneret. Efter en kort udveksling af information på mail stod pengene inklusiv fragt på min konto. Virkelig god og hurtig service.
Med Venlig hilsen
Søren Andersen

22 marca 2018

Super tilfreds

Vi mangler en lader til macbook pro. Bestiller søndag aften modtager tirsdag. Vi er yderst tilfreds med den gode service.

15 listopada 2016

Kan klart anbefales

Nem hjemmeside, let at bestille, modtog varen dagen efter (- så hurtig levering er jeg bestemt ikke vant til).
Ringede til firmaet da jeg allerede har købt 9. november og glemt at meddele at det var en julegave, så ville spørge til retur tiden. De svarede med det samme, super god service.

10 listopada 2016
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde glemt at skrive mit postnr. på min bestilling. Jeg modtog hurtigt efter bestillingen, en mail fra Klik1stik, hvor de gjorde mig opmærksom på det manglende postnr. De var venlige og imødekommende, og de fik hurtigt noteret mit postnr. og sendt min pakke af sted.

17 września 2016

Super!

Vanvittig hurtig levering! Bestilte torsdag eftermiddag og varen lå der, da jeg kom hjem fredag eftermiddag! Så lækkert... 😊

5 marca 2016

Hej Marlene.
Tak for rosen. Vi er enormt glade for at kunne leve op til dine forventninger.
Jeg lader rosen gå videre til vores salgsteam og lageret der sørgede for at din vare kom afsted.

Venlig hilsen, Kevin

PERFEKT

Lyn hurtig levering.

15 października 2015

Hej Henrik

Vi er glade for at kunne levere din vare hurtigt.

Venlig hilsen, Kevin

Fup firma

Jeg bestilte et TV ophæng da posten kom med det kunne montøren ikke bruge det så det kom retur.
Det er umulig at få kontakt med Klik1stik både Telf og mail. Jeg har ikke fået pengene tilbage.

23 stycznia 2015

Odpowiedź od Klik1stik

Jeg beklager altid når en kunde har haft en uheldig/kedelig oplevelse, og det med den ene grund, at jeg ikke har sat mig selv i verden for at gøre andre noget ondt.
Men en gang i mellem lykkedes tingene bare ikke helt.
I det her tilfælde var min egen reaktions tid omkring 14 dage, hvilket jo selvfølgelig er fuldstændigt uacceptabelt.
Dog vil jeg retfærdigvis sige at pengene er tilbagebetalt, så et decideret fup firma vil jeg nødigt betegnes som.
Har rodet hele min mail historik igennem og kan ikke finde mail fra Jens Peter, vil dog gerne indrømme, at fange mig på mobilen kan være svært.
Men alle disse forklaringer kan være ligegyldige, faktum er, at Jens Peter havde en dårlig oplevelse og det kan jeg desværre ikke lave om, kun forsøge at gøre bedre.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej