Jydekrog.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Bestilte 13 juni fikk levering 26 juni. At dere ikke har varer på lager e.l er helt ok. Men 1 informer og 2 gi mulighet for å endre bestillingen. Bestilte 4 bremsevaiere og når jeg fikk dem så var de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min gamle trailer trængte i den grad til en ny presenning, en ny original kostede omkring 6-700 kr, så jeg kiggede lidt på nettet. Jydekrogens kostede med levering 430 kr, den er i langt bedre kv... Zobacz więcej

1. Pojazdy i transport

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Trailer tilbehør og reservedele, anhængertræk, dæk og reservehjul. Jydekrog.dk er landets største internetbutik med tilbehør, og udstyr til trailer. Komplette hjul og reservehjul til din anhænger, trailer, bådtrailer eller autotrailer.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

808 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Kass firma

Beställde en dragkrok till min vw buss i början av Maj med leverans garanti på 10 dagar så att den skulle monteras innan semestern. Den levererades i slutet av September trots påtryckningar. Och när jag skulle montera den så passade inte så jag ville returnera den och då var det kalla handen.
5500 kr till ingen nytta.

12 września 2025

Elendig kundeservice

Vi afleverede vores bil til montering af krog og afhentning kl 15 samme dag. Tre dage efter er bilen fortsat ikke klar til afhentning. Forklaringerne står i kø og skifter hele tiden. Vi er igen og igen blevet forsikret om, at nu ville bilen være klar, uden at den var det. Børge lovede at hente de dele, der manglede til monteringen, på lageret - men det gjorde han ikke. Han har truet med at pille det (indtil videre) monterede af bilen og smækket røret på i telefonen. Enormt ubehagelig oplevelse.

3 sierpnia 2026
Logo Jydekrog.dk

Odpowiedź od Jydekrog.dk

Vi er oprigtigt kede af, at monteringen blev væsentligt forsinket, og vi har fuld forståelse for den frustration, det har medført.

Forsinkelsen skyldtes, at bilens elektriske installation ikke svarede til de officielle køretøjsoplysninger, som både vi og vores leverandører baserer valg af elsæt på. Det viste sig derfor under monteringen, at det bestilte modelspecifikke elsæt ikke kunne anvendes. Hverken vores normale reservedelsleverandører eller Toyota kunne levere et passende modelspecifikt elsæt, og derfor måtte vi fremskaffe et universalelsæt.

Desværre blev leveringen af dette elsæt forsinket af fragtfirmaet med et døgn. Da vi blev opmærksomme på forsinkelsen, tilbød vi straks en kompensation på 800 kr., som er udbetalt, samt en gratis lånebil. Vi forsøgte også at afhente pakken direkte hos fragtfirmaet, men det var desværre ikke muligt.

Vi beklager, hvis der undervejs har været misforståelser i kommunikationen. Det har aldrig været vores intention at skabe utryghed eller ubehag. Der er dele af forløbet, hvor vores opfattelse er anderledes, men vi respekterer naturligvis din oplevelse.

Vi har efterfølgende justeret vores interne procedure for elsæt, så lignende situationer undgås fremover.
Vi tager ansvar for den ulejlighed, forsinkelsen har medført, og vi er kede af, at oplevelsen endte utilfredsstillende.

Service helt i top

Havde bestilt nogle industridæk. Ved modtagelse stemte lasteevne ikke overens med oplysningerne på hjemmesiden.
Talte med en meget høflig kundeservice og fejlen blev rettet omgående.
Kommer helt sikkert til at handle her igen.
Ville give 6 stjerner

3 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Billigt bras som ikke er brugbart

Billigt bras som ikke er brugbart - På min Mercedes EQA valgte jeg et aftageligt træk. 13 polet el stil sidder løst og så langt inde under bilen jeg må ligge under bilen for at tilslutte anhænger. Først lovede Børge - Jydekrog at hjælpe, når det oversteg 20 cm - så stod bortforklaringerne i kø. Vil ALDRIG anbefale de uduelige firma til nogen.

5 stycznia 2026

Rigtig god service

Rigtig god service. Talte med Børge, som var tålmodig og venlig. Svarede også helt ærligt på hvorfor de ikke havde bestemte produkter.
Bestilte trækker tirsdag middag, afleverede bilen onsdag aften, og trækket var monteret torsdag formiddag. Desuden en pæn montering.

14 września 2023

Super fair priser

Super fair priser, i forhold til kvaliteten. Er du usikker på hvilken vare du skal bruge og om den passer på dit køretøj, så er de meget hjælpsomme.

19 października 2022

Den 17/4 sker ingenting
Den 19/4 kom der skred i ordren

14 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Det må ganske enkelt skrives det er…

Det må ganske enkelt skrives det er simpelthen sådan et flot stykke arbejde som jydekrog kolding har lavet på vores “nye” bil hvor de har sat træk og 7pol elstik på
Det er virkelig super professionelt lavet og materialer er af super kvalitet de skal have top stjerner fra vores side af i arb. Og pris vh den BMW I3 ejer 😎

21 sierpnia 2021

Helt igennem perfekt oplevelse

Helt igennem perfekt oplevelse.

Let at bestille, værkstedet var imødekommende og klaret opgaven til perfektion og oven i købet bliver man mødt af en super høflig og behagelig service hele vejen igennem.

Tak til Børge fra Jydekrogen og gutterne fra TM autoteknik som stod for monteringen.

20 maja 2021

kontaktede Børge hos Jydekrog

kontaktede Børge hos Jydekrog, da mit aftagelige træk som jeg fik monteret på et andet værksted i aug. 2018, pludselig ikke kunne afmonteres. Børge henviste mig venligt til Dansk anhængertræk i Kolding, hvor jeg så henvendte mig i dag. Jeg måtte tage køreturen Viborg-Kolding,- men fik en fremragende service, og efter forsøg på at reparere mit gamle træk, fik jeg udleveret et nyt uden beregning. Jeg kan give såvel Jydekrog.dk (Børge) som Dansk Anhængertræk GDW i Kolding mine allerbedste anbefalinger.

20 lipca 2020

Fremragende service

Fremragende service. Kom til at ringen uden for åbningstiden, skrev en mail der blev svaret på med det samme, endda på telefon.
Jeg bestilte mine ting og modtog dem hurtigt herefter som forventet

11 lutego 2019
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej