We hadden een bestelling gedaan bij een eettentje(tango heerenveen) Vervolgens werd de bestelling gebracht door de concurentie.(shalom heerenveen) Waar we helaas ook al eerder slechte ervaring m... Zobacz więcej
JUSTEAT.nl
Zobacz, co mówią recenzenci
Ga je naar Justeat toe omdat er problemen zijn. Het enige wat zij aanbieden is een kortingscode van 15% voor een nieuwe bestelling. Daar heb je niet veel aan met een lege maag. Na lang aandringen... Zobacz więcej
al diverse keren het bij just eat bestelde veel te laat bezorgd gekregen omdat ze de bestelling niet hebben doorgegeven aan het restaurant. Na zelf met het restaurant gebeld te hebben, blijkt iedere k... Zobacz więcej
Vanavond besteld bij Just-Eat. Na anderhalf uur nog geen eten. Dus gechat. Krijgen we het fantastische antwoord dat ze zelf even gaan bellen. Tja. Vervolgens krijgen ze het restaurant niet te pakke... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Vleutenseweg 386, 3532 HW, Utrecht, Holandia
- 0307440060
- info@justeat.nl
- www.justeat.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
The worst delivery provider on the…
The worst delivery provider on the market.
Their live chat is a brick wall aka stupid AI. Insulting.
Every order there's an issue. What is their purpose?
Just avoid for your own sake.
Goede site en keuze uit veel…
Goede site en keuze uit veel restaurants. Maak hier al jaren gebruik van
Absolutely shocking
Absolutely shocking. Order confirmed to out with delivery. Then it was late so i messaged just eat, and now its back to restaurant is very busy currently. So has my food gone back? Who knows! The Chatbot was hilarious though 😂
Very bad company
Very bad company, do not order. My food did not turn up and they have taken the money and refusing to give me a refund.
echte aanrader !!
Na bestelling bij Just-Eat, eten ontvangen. Het was niet te verwachten en met het restaurant kwam ik niet naar buiten. Just-Eat klantenservice belde en ze spraken vriendelijk tegen me en maakten mijn avond weer goed! Gewoon super lekker .. verse, heerlijke kwaliteit, veel voor weinig en gewoon een echte aanrader !!
Justeat.nl heeft er voor gezorgd dat onze verbouwing sneller gereed is !
Justeat.nl heeft de meest uiteenlopende klanten, die ons elke keer weer precies op
tijd van een fantastische maaltijd voorzag ! Het maakt niet uit of dit nu Grieks, Frans,
Indisch of uit een snackbar kwam! De hulp die ik in het begin kreeg per telefoon was vriendelijk en adequaat ! Chappoo ! Zo hebben wij de verbouwing met goede energie
kunnen volbrengen.
Gemakkelijk eten bestellen
Tot nu toe drie keer besteld bij Just Eat. Ik ben hier erg tevreden over, maar zou graag de manier van betalen nog iets meer uitgebreid zien worden met Paypal. Ga zo door!
Gemakkelijk eten bestellen
Justeat heeft een tot nu toe voor mij een perfecte service geleverd. Het is 1 maal gebeurd dat de bestelling niet doorkwam en de betaalde rekening was in een mum van tijd terug gestort. Het is gemakkelijk eten bestellen en betalen, maar zou graag de keuze wat uitgebreider zien. De verwerkingskosten en bezorgkosten zijn aan de pittige kant.
Een groot nadeel vind ik dat alleenstaande senioren hier niet of nauwelijks gebruik van kunnen maken, vanwege het minimum bestel bedrag.
Ik kan alleen bestellen als ik bezoek krijg. Jammer.
Altijd goed
De kwaliteit van het eten kan soms natuurlijk wat verschillen per zaak maar justeat werkt altijd prima. Overzichtelijk, snel, gemakkelijk betalen!
handig
Het is handig om eten te bestellen via JUSTEAT omdat er genoeg keuze is en alles bij elkaar
Goede overzichtelijke site
Fijne, duidelijke site met goede selectiemogelijkheden.
Goede omschrijving
Just eat is overzichtelijk, duidelijk en een serieus bedrijf wat goed reguleerd tussen restaurant en klant. Top
Service goed eten bezorging waardeloos
Na besteld te hebben snelle levering eten was slecht harde stukken sla en koude patat er ontbrak wat na een kwartier werd nageleverd.
Jammer vierde maar laatste keer
Supergoed.
Wij zijn bij Santa Maria 2x wezen eten , het restaurant is goed , lekker eten , niet duur en vriendelijk personeel. Ook het thuisbezorgen via Justeat is aan te raden , makkelijk , op tijd en het eten was goed warm en een vriendelijke bezorger. Onze oudste (12 jaar) vindt dit zijn favoriete restaurant en wij geven hem gelijk , Santa Maria is Top , ga zo door !
wat zou je soms zonder moeten :)
super handig, vooral op koude/regenachtige dagen even lekker makkelijk en niet de deur uit :)
Goed service
Voor eerst was het eten anderhalf uur te laat dit was me nog nooit eerder gebeurd maar verder eten en service is erg goed
goede service
De bestelling kwam op een andere mail die later gelezen werd!.. wij werden hier netjes over gebeld en na t telefoontje waren ze hier met 5minuten
Slechte zaak. Bestelling doorgesluist naar andere restaurant zonder kennisgeving.
We hadden een bestelling gedaan bij een eettentje(tango heerenveen)
Vervolgens werd de bestelling gebracht door de concurentie.(shalom heerenveen) Waar we helaas ook al eerder slechte ervaring mee hadden.
Het moet toch niet zo zijn dat je denkt dat je ergens besteld en dan doodleuk door iemand anders (de concurentie) eten thuisgebracht krijgt.
Zonder dat je daar op een of andere manier van op de hoogte gesteld word.
Vind dit een hele vreemde gang van zaken.
Voor ons geen justeat meer.
Doświadczenie Trustpilot