JNF Momentum Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

1. Sklep BHP
  2. Sklep narzędziowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Din totalleverandør indenfor bl.a Arbejdstøj, transmission, boltevarer, slibeartikler, kuglelejer, rengøringsprodukter, værktøj og meget andet.

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

10 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 2 z 5

Her skal man have tålmodighed

Her skal man have tålmodighed. De varer som er i restordre tager ikke uger, men måneder om at blive leveret. Medarbejderne er meget flinke at snakke med, men at skulle ringe over fem gange, for at få sine varer, det er virkeligt nedslående.
Jeg tror de skal have et uimodståelig tilbud på en ting, som jeg ikke lige står og mangler, før jeg vil handle der igen.

15 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Måske kommer der varer

Vi købte på nettet d. 8 december. d. 18 har vi stadig ikke fået vores småting. Undskyldningen var at det var leveret til Postnord og ikke GLS. Det kan vi ikke bruge til noget. Vi mangler det. Men hører ikke et ord fra dem.

18 grudnia 2020
Oceniono na 4 z 5

God oplevelse

God oplevelse, og varer på lager
Har handlet der et par gange efterhånden, de har en del forskellige ting på lager så man ikke skal vente på forsendelse.
God service, omend eksepeditionerne kan tage lidt tid.

24 marca 2018

Hvis du skal handle hos JNF Momentum

Hvis du skal handle hos JNF Momentum, så gør det via deres hjemmeside.
Jeg var en tur i deres butik og det var ikke nogen god oplevelse.Jeg var nr 2 kunde og der var 7 ekspedienter. En af de mandlige ekspedienter talte firmarelateret i telefon og den kvindelige ekspedient talte privat med kunden før mig. De andre sad og kikkede ned ved deres skriveborde. Jeg slog i disken efter noget tid og sagde: "Er der nogen til at ekspedere?". Telefonekspedienten kikkede op, kort, ellers ingen reaktion fra nogle af de andre. Lidt efter afbrød den kvindelige ekspedient sin private samtale og sagde: "Har du tid, ****". "Nej" lød svaret, men han rejste sig lidt efter og kom over til mig. Og derefter var ekspeditionen upåklagelig.
Så hvis jeg skal handle med dem igen, bliver det via tlf eller deres hjemmeside.

10 lipca 2017
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service !

Kan klart anbefales.
Hurtig service, hurtig levering, havde en mindre reklamation. Uden diskution af nogen art kom en ny forsendelse på 3 dage.
Jeg handler med sikkerhed her igen.
Super.
Mvh
Jesper

30 stycznia 2017
Oceniono na 1 z 5

virkelig dårlig servise

jeg har et firma hvor jeg skulle bestille nogle kedelrør og var inde på jnf interbutik bestilte og betalte. og skrev vi var i bekneb med tiden.

4 dage senere får jeg en mail at de ikke kan levere varene men de var ikke inde og aftestille betalingen før jeg ringede og brokkede mig.. nu står jeg med en sur kunde fordi jnf er så useriøse... vil virkelig ikke anbefale jnf men i stedet fraråde alle på det kraftige at handle med dette amatørfirma virksomhed.....hvis man selv vil ha et godt forhold til sine egne kunder..

og "blondinen i telefonen lader bare som hun er fuld stændigt ligeglad tror de er ansat pga udsenet fremfor hvad de kan for de kan abselut intet i det firma hvis jeg kunne give dem negative stjerner havde de fået dette

27 lutego 2015
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse

De tog en vare hjem til mig som de slet ikke lagerføre.
Jeg oplyste forkert adresse, men de eftersendte min vare igen med det samme.
Mette var sød og rar og meget behjælpelig på telefonen.
Det var en rigtig god oplevelse at handle med jnf og jeg kan varmt anbefale alle at handle med dem.
UG med pil op af til dem :o)
Håber vi snart kan handle igen.

16 października 2014

Lidt sløset

JNF er vist ikke så gammel i gårde -- der mangler en del information på deres hjemmesider.

Efter en noget sløv levering fik jeg blandt andet nogle børster, som ikke var dem, jeg havde bestilt. Nogen andre var lagt i pakken i stedet. Det var jeg naturligvis ikke tilfreds med, men det tog JNF ret let på. Det interesserede dem ikke så meget.

Børsterne var ikke så dyre, så pyt, jeg lader sagen ligge. Men næste gang vil jeg være mere forsigtig med JNF som leverandør.

8 grudnia 2012

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej