iToys.dk

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Jeg bestilte 2 sæt Samsung Original In Ear Stereo Headset. Da jeg modtog dem var begge sæt defekte. Skrattende lyd på det ene sæt og på det andet sæt, var der slet ikke lyd i venstre side. En tin... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

...er egentlig okay hos iToys.dk - den vare jeg købte; en HTC Wildfire Læder Taske, varenr.: 133430 levede bare ikke op til mine forventninger og, jeg vil IKKE anbefale den til andre med en Wildfire.... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Service og levering var hurtig og god, men værktøjssættet til åbning af Iphone er elendigt: Phillips-skruetrækkeren (stjerne) er for stor til skruerne - ret utroligt når produktet er fremstillet (i ki... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Varen kunne næppe leveres hurtigere. Når jeg holder mig fra de fem stjerner, er det fordi varens størrelse ikke fremgik, og den viste sig at være noget mindre end jeg havde regnet med. Den k... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

I iToys har vi opbygget et team af servicebevidste medarbejdere, som har et godt indblik i produkterne. Når en kunde henvender sig til vores kundesupport er vi derfor altid klar med hurtig og personlig kundeservice. Vores tekniske supportere vil være parat til at besvare spørgsmål og hjælpe den enkelte kunde med det rette produktvalg. Alt support hos iToys foregår via e-mail kommunikation. Hos iToys har vi ansat et stab af dygtige supportere, som sidder og er klar til at tage i mod dig og besvare dine spørgsmål.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Produktet virker ikke

En ting er, at man sagtens kan få et defekt produkt... men to!!!!! Det er under al kritik.

16 marca 2016

fantastisk

Også selvom produktet ikke virkede, så var der ingen problemer med at få pengene tilbage. Der var heller ingen problemer med modtagelse o.s.v Det eneste der trækker ned er at de ikke tager visa elektron, det er lidt træls.

22 stycznia 2015

*****

Nem hjemmeside, varen på lager, problemfri bestilling, hurtigt levering. No problems!

30 stycznia 2013
Oceniono na 5 z 5

Til tiden. præcist det jeg bestilte.

Jeg fik det jeg bestilte, jeg modtog det fint indpakket. Jeg blev da lidt overasket da der stadig var noget tilbage i posen efter jeg havde taget mit nye cover op.

Hvad finder man i bunden af pakken?
itoys har været så søde at vedlægge 2 styk Big Ben karameller. :)
jeg ved godt det maks kan have kostet dem 50 øre, men alligevel.Det var lige det jeg havde brug for :)

Jeg handler helt sikkert her igen.

21 grudnia 2012

Super og hurtigt!

Super hurtigt levering. Bestilte kl. 18 fredag aften og havde varen lørdag formiddag! Og så var der endda en lille overraskelse med i pakken :)

Og deres support var utrolig hurtig og hjælpsom til at svare på spørgsmål.

25 sierpnia 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej