Infocare Service A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har fået skiftet bundkort på min HP EliteOne, stort arbejde, men Hannibal gjorde det til perfektion, det så indviklet ud, så stor tilfredshed med servicebesøget - tak

Oceniono na 5 z 5

Habib hos Infocare er en dygtig og kompetent person, som kom lige efter aftale og repareret min laptop hurtigt og effektivt. Er meget tilfreds. 5 velfortjente stjerner:-) Sags nr. TS014481083

Oceniono na 5 z 5

Min HP bærbare havde problemer med bundkortet (genstartede spontant), så den blev sendt til InfoCare. Jeg fik den tilbage efter kun 8 dage, og den har virket fint lige siden, nu ca. 2 måneder uden... Zobacz więcej

1. Wykonawca

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

OBS InfoCare Service A/S har intet med InfoCare Workshop, den del af er frasolgt i December 2015. Er du privat kunder og har forbruger elektronik,venligst kontakt InfoCare Workshop direkte på www.infocareworkshop.no Det er altid ubelejligt, når elektronisk udstyr bryder sammen. InfoCare tilbyder et bredt udvalg af reparationsydelser til en lang række forskellige it-produkter , og vi bestræber os på at få repareret udstyret og gjort det funktionsdygtigt hurtigst muligt. Vi er mærke-uafhængige og certificeret til at servicere it-udstyr fra alle de store producenter, på produkter indenfor såvel som uden for garanti. I kraft af vores lokale tilstedeværelse, kommer vi onsite med en SLA på ned til 4 timer, kan vi reparere udstyret, så det er til mindst mulig gene for dig.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

102 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

5 velfortjente stjerner:-)
Sags nr. TS014481083

20 października 2023
Oceniono na 1 z 5

The manufacturer of my laptop had them…

The manufacturer of my laptop had them replace the trackpad and they ended up leaving me with a laptop I can’t even turn on 0/10 avoid at any cost
Update they decided to finally give me a replacement after 3 weeks but I got the base model worth about 800 -900 dollars less

16 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Service bil ligger helt oppe i bagenden…

Service bil ligger helt oppe i bagenden på mig på motorvejen, selv om jeg ligger og kører 130.
Jeg er ikke engang kunde ved jer og kan allerede ikke lide jer.
Det fortjener sku også en anmeldelse.

18 lipca 2022

Hej Michael
Først, så skal du vide, at vi tager disse henvendelser meget seriøst, da vi har en bilpolitik. Vi har derfor taget din anmeldelse op på et afdelingsmøde.
Skulle det mod forventning ske igen, at du oplever at vores biler ikke kører ordenligt, må du meget gerne kontakte os på 70124400.
Mvh Kim Pedersen

Oceniono na 1 z 5

Har ringet til dem som erhvervs kunde

Har ringet til dem som erhvervs kunde, ventede 30 minutter i køen og så lægger de blot på.
Det er umuligt at komme i kontakt med dem.
Det er dårlig stil.

UPDATE:
Jeg ringede på 70 12 44 00 , på vegne af Københavns Universitet (Hvis det skulle være relevant)

2 czerwca 2021

Hej Milan
Uanset hvad skal ingen vente 30 min, kan du ikke lige sende mig en mail på kim.pedersen@infocare.com, så tager jeg lige fat i dig.
Mvh Kim

Oceniono na 1 z 5

Jeg har nu modtaget min computer retur…

Jeg har nu modtaget min computer retur efter 2 ugers fejlfinding og "erstatning" af komponenter.

Kan konstatere min computer ikke er lavet og er i præcis samme tilstand osm da jeg leverede den til jer.

I forløbet ringer jeg efter 1 uge for at høre hvordan det går med reparationen. I Siger der er bestilt komponenter hjem og regner med den snart er klar.

Hvordan kan i fortælle kunder at i udfører reparation men absolut intet har foretaget jer..

Står nu med en ubrugelig computer og spildt ventetid på 2 uger. Tak for hjælpen.

12 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

I skriver Til de fleste i ikke har…

Jeg bliver nød til at give jer en undskyldning.på nuværende tidspunkt, Jeg beklager meget at jeg er kommet med så dårlig anmeldelse mod jer,hvis i ikke har noget med det at gøre,. Der for ændre jeg også teksten her i anmeldelsen. Til undskyld . Giver jer 2 stjerner mere for godtgørelse . Kan ikke give mere da jeg ikke kender jeres firma..

23 września 2020

Odpowiedź od Infocare Service A/S

Dennis, vi har intet med InfoCare Workshop at gøre, det firma er solgt fra InfoCare Services A/S for over 4 år siden. Jeg må desværre henvise dig til https://infocareworkshop.dk,.

Meget dårlig

Meget dårlig - næsten ikke-eksisterende kommunikation. Reklamerede med "5-10" arbejdsdage fra afsendelse til retur.. Efter reperationen (Som ikke blev dækket af garantien) Er der gået 11dage, uden de har kommunikeret hvor enheden er, hvem der har den, eller hvornår den kommer frem. Deres Chat-system er ubemandet i lang tid af gangen; har ventet 20-40 min. på svar hver gang. Hele forløbet bør have taget 1-2 uger; det har nu været 1 måned; og ved ikke engang hvor min enhed befinder sig. ALDRIG IGEN, infocare..

19 kwietnia 2019

Odpowiedź od Infocare Service A/S

Dette har intet med InfoCare Service at gøre, men InfoCare Workshop som er solgt fra i 2015, se venligt nedenstående link.
InfoCare.dk har ikke service på privatbruger elektronik.

Desværre er det ikke muligt at gå Trustpilot til at fjerne det og henvise brugerne til https://dk.trustpilot.com/review/infocareworkshop.dk

Oceniono na 1 z 5

Køb ikke produkter der bruger infocare

Køb ikke produkter der bruger infocare.

Det gælder blandt andet MSI, Delonghi, Elgiganten, Føniks Computer, Computersalg.

De er elendige og prøver kun at finde en søforklaring for at garanti ikke skal dække. Derudover tager det månedsvis fordi produktet skal sendes til nordsverige og retur og de skal have reservedele hjem fra mærkelige verdensdele.

14 marca 2019

Oceniono na 1 z 5

Reparationer foregår i super slowmotion…

Reparationer foregår i super slowmotion

Kan ikke anbefales at købe produkter der skal igennem dem ved reparation.

9 marca 2019

Oceniono na 1 z 5

Ville ønske jeg kunne mindre end én stjerne

Ville ønske, at jeg kunne give mindre end én stjerne. Elendig og uforskammet teknikerbesøg.

Jeg skal have skiftet keyboard i min XPS 13, da en knap er faldet af. Computeren er helt ny - jeg har haft den tændt én gang, da jeg kan se, at knappen er brækket. Jeg informerer teknikeren om, at han gerne må passe på den. Han vælger så at knække bagcoveret, da den skal samles og lader vær med at sige det. Jeg ser det først, da jeg kommer tilbage fra møde. Idioten er bare kørt. Kæmpe klovn. Hold Jer langt væk.

8 marca 2019

Dell XPS 13 Skærmskift

I forbindelse med en sag jeg har kørt gennem Dell, har Dell sendt en Infocare tekniker ud for at skifte en skærm på en Dell XPS 13. Teknikeren havde tid allerede dagen efter. Den del teknikeren har fået fra Dell havde dog en skade, her var teknikeren dog hurtig til at komme med en løsning og byttede de 2 moduler om på skærmene, så han kunne få den op og køre. Dell blev informeret, så jeg ikke skulle risikere at ryge i problemer med det senere og det hele var ordnet inden for 1 time. Teknikeren var super flink og virkede til at have 100% styr på hvad han lavede, så en fantastisk oplevelse fra min side i hvert fald :)

26 czerwca 2018
Oceniono na 1 z 5

Infocare har den dårligst tænkelige…

Infocare har den dårligst tænkelige service. Uforskammet høje priser og når værksted skader din vare tilbyder de at reparere mod en høj pris. Truer med inkasso umiddelbart efter een tilsendt regning. Ved fremtidige køb vil jeg have dokumentation for at Infocare ikke bliver benyttet af salgssted. Hvis de er involveret vil jeg ikke købe varen.

15 czerwca 2018

Oceniono na 1 z 5

Det er for dårligt at man skal give…

Det er for dårligt at man skal give mindst en stjerne !!!! De fortjener INGEN stjerner !!!!! Skod biks !!!!

11 maja 2018

Ekstrem dårlig service

Ekstrem dårlig service. Fik anbefalet Infocare.dk fra Harman Kardon. Det viste sig, at det danske telefonnummer jeg fik, var en viderestilling til Sverige - altså Infocare.se. Jeg fremsendte mit anlæg og fik ganske kort tid efter følgende meddelelse:

"Costestimate refers to scrap unit due to no spareparts available and no warranty."

Uden yderligere forklaring. Ikke noget om, hvorvidt det var alle reservedele eller en bestemt reservedel. Intet om, hvilken fejl, der var blevet konstateret. Kun en regning på undersøgelse (hvilket naturligvis er i orden), fragt og miljøafgift.

Forsøgte telefonisk at få en forklaring, men det fik jeg ikke - dels fordi man ikke forsøgte at tale et forståeligt nordisk, men jeg fornemmede også en irriterende ligegyldighed overfor mine spørgsmål.

Jeg kan ikke på det foreliggende anbefale Infocare.se

19 stycznia 2018

Oceniono na 1 z 5

Køb ikke produkter fra producenter der bruger infocare

Om man så gør sig umage, så tror jeg det er umuligt at lave en reparation dårligere end Infocare. Sendte en Toshiba laptop ind hvor skærmen flimrede. de "reparerede den" og næsten en måned senere får jeg den retur, med det samme jeg tænder den konstatere jeg at det er præcis det samme. jeg pakker den og sender den ind endnu engang. Enmåned senere (på nær 3 dage) får jeg den retur, gæt hvad, fejlen er stadig det samme og igen kan jeg konstatere det i løbet af få sekunder.

12 grudnia 2017

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og venlige mennesker!

Point Media har i mange år været Samsung partner og selv om de fleste producenter lover fejlrater på 0,5% er virkeligheden nærmere 10 %. Vi har i gennem tiden har flere hundrede professionelle skærme og de fejl som er opstået har Infocare håndteret hurtigt og med god support. Det er dygtige teknikkere de har, men jeg tror virksomheden er mere BtB-konvertibel.

5 października 2016
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej