Ifume

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering, fin side - ingen anmærkninger. Grunden til, at jeg kun giver 4 er grundet den høje fragtpris - det jeg bestilte kunne faktisk ikke betale sig, før jeg bestilte 2 - og så var det sm... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Efter at have ledt land og rige rundt efter mine favorit parfumer, lykkedes det mig at finde dem hos Ifume.dk til billige penge og godt sortiment (godt betalingssystem). Pakken blev afsendt samme da... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har efterhånden købt på ifume.dk nogle gange og der er altid hurrtig levering og aldrig fejl i bestillingerne... D. 28.12.10 fik jeg tilsendt endnu en pakke hvor ejeren (Harry) også havde skrevet en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 min efter min bestilling på en Flowerbomb parfume ringede Hanne fra ifume, og spurgte om hun ikke skulle pakke den ind for mig. Fantasktisk service. Levering skete selvfølgelig dagen efter som lov... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Perfumeria
  2. Dostawca kosmetyków i perfum
  3. Sklep z kosmetykami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Køb billige mærkevare parfumer. Vi er E-handelsgodkendt for sikker handel. Spar op til 70% på:BURBERRY - CHANEL - CK - DIOR - D&G - GUCCI - GIORGIO ARMANI - HUGO BOSS - LACOSTE

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super

Hurtig og effektiv. Absolut fuldt ud tilfredsstillende.

18 listopada 2011

Uanmindelig god service

Servicen er i top fra man bestille til man har varen næste dag, og hvis man returnere får man hurtigt og smertefrit sine penge retur.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller varer hos Ifume.

14 marca 2011

Super handel

Jeg var MEGET tilfreds. Hurtig og professionel betjening. Flot, flot indpakning, der i dette tilfælde skulle bruges som gave. Handler bestemt hos jer igen. Jeg giver hermed de bedste anbefalinger.
Elin Møller. Rødekro

21 lutego 2011

Alt er perfekt

Jeg prøvede Ifume.dk for første gang, og jeg er bestemt ikke skuffet over noget som helst. Jeg bestilte min yndlings parfume Escada Moon sparkle, som jeg ellers ikke har kunnet finde. Som jeg fik ind gennem døren 2 dage efter den var bestilt, hvor jeg oven i købet fik et håndskrevet brev med, hvilket jeg var ret meget oppe at køre over.
Men i hvert fald, kan man sagtens stole på Ifume.dk, det er god service

Hilsen
Tilfreds kunde

17 lutego 2011
Oceniono na 4 z 5

Hurtig handel, nemt og sikkert.

Fik varerne hurtigt, alt er ok, dog havde de udsolgt af en af de varer jeg ville have derfor kun 4 stjerner, havde jeg fået det jeg ønskede fik de helt sikkert 5 stjerne.

17 lutego 2011
Oceniono na 5 z 5

Billigt parfumefirma med god kundeservice.

Jeg har lige bestilt en parfume, og har fået en rigtig god behandling. Jeg bestilte den ene dag, og havde allerede min
pakke den næste dag.
Oven i købet var der en lille hilsen med hånskrift på følgeskrivelsen fra firmaet, som var skrevet bagefter udskrivningen, med ønsket om, at jeg blev tilfreds med varen og jeg blev ønsket velkommen hos Ifume.

Det er da god kundeservice.

9 lutego 2011

Fantastisk nemt og billigt

Jeg var så uheldig at smadre min favorit parfume i håndvasken. Da det er en af de lidt dyrere parfumer undersøgte jeg priser i forretninger og rundt omkring på nettet. Jeg var så heldig at komme forbi ifume.dk hvor jeg til min store overraskelse fandt MIN parfume, i 90 ml til under 500. Det skal siges at 30 ml, koster 250 kr (på meget tilbud i matas).
Jeg skyndte mig at bestille denne fantastiske store og velduftende parfume, og det gik nemt og problemfrit.
Dagen efter ankom parfumen på min adresse, dette på trods af at virksomheden er i Tyskland og jeg bor i Nordsjælland. Det er helt klart portobeløbet værd, og totalt lovligt, ingen ting med told eller noget. Jeg er virkelig positivt overrasket.
Andre virksomheder kunne seriøst lære noget af ifume.dk :)

Tyskland eller ej, det er virkelig godt og meget konkurrencedygtige priser.

8 lutego 2011
Logo Ifume

Odpowiedź od Ifume

Hej Nadia,
Tak for de pæne ord, der skal dog lige siges at vi ligger på den Danske side af grænsen - 800 meter, og derfor er en ren Dansk virksomhed, hvorfor al indfortoldning og momsbetaling sker i Danmark.

super behandling

kan kun anbefale at handle der billige priser og god kundevenlighed hurtigt og uden problemer jeg kan kun sige super super

8 lutego 2011

Perfekt

En Dolce & Gabbana, der ikke var til at opdrive i de sædvanlige forretninger, var på lager til ikke-opskruet pris.
Leveret på mindre end 24 timer. Bad om gaveindpakning - og det fik jeg. Den flotteste jeg længe har set.
Bare perfekt.
Bent B. Hansen

alt som lovet

Nem hjemmeside, 5 tryk og 4 dage, så var pakken i mine hænder... hvor svært kan det være. Oven i købet, er det en parfume, som er udgået i alle matas, så var bare så lykkelig over at kunne finde den, når det nu, var en speciel gave til min mand til vores kobberbryllup.

Superb :-)

Super hurtigt afsendelse, hurtigere end end jeg selv ville ha taget mig sammen til at ta ned i byen og købe den ;-)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej