idelight.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 2 z 5

En ad to glasskærme var skævt skåret og med fliser slået af. Burde være opdaget inden forsendelsen. Træls hvis man skal gennem returneringer her i julen. Kunne I evt. blot fremsende en skærm til ersta... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Det er desværre umuligt at komme i kontakt med kunderservice per telefon/mail eller chat online...Det var ærgerligt, da jeg synes Idelight kunne fortjene mindst 4 stjerner for varerne.

Oceniono na 1 z 5

Desværre var den lampe jeg bestilte udsolgt...Derfor kun 1 stjerne for at de vendte hurtigt tilbage i en mail og oplyste mig dette.....

Reakcja na opinię

1. Sklep z oświetleniem

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

ideLight er en webshop indenfor belysning, med lager og udstilling i Hammel udenfor Aarhus, hvor afhentning også er muligt.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

244 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Har stadig ikke fået mine bst gummisko

Har stadig ikke fået mine bst gummisko, idag har vi d 29.4 og penge trak de samme dag jeg bst 22.3. -288,99😡har skrevet mail flere gange og får en sang fra de varme lande🥺nu siger de at de er på vej fra Holland 🤔jeg tror jeg er blevet fuppet af dette firma. Og de kan ikke kontaktes på telefon det nr findes ikke, så er de jo også fri for at få os utilfredse kunder i telefonen😠😡😡😡😡

29 kwietnia 2022
Oceniono na 4 z 5

Kundeservice tager ikke telefon ingen …

Tilfreds alt er gået efter bogen, eneste minus er kundeservice ikke ringer tilbage når man har lagt en besked

13 grudnia 2017
Logo idelight.dk

Odpowiedź od idelight.dk

Hej Nikolaj

Det fikser vi. Din pakke var forsøgt leveret 29/11 og chaufføren har lagt en seddel i din postkasse vedr afhentning i pakkeshop. Tracking burde du have modtaget på den opgivne e-mail: nikolajh@image.dk. Er den korrekt? Måske den kan være endt i Spam.
Du kan følge din forsendelse her: https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke?match=08289500367

Har du forsøgt ringet på nummeret angivet i shoppen: 60952255? Der er nærmest døgnbemanding. Beklager at du har følt dig dårligt behandlet - vi forsøger altid at yde bedst mulig service.
Mvh Peter, ideLight

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god service

Købte en lampe hos idelight, hvilket var det billigste sted jeg kunne finde den - den kom hurtigt og da jeg desværre efterfølgende fortrød mit køb var der ingen problemer med at få pengene retur, og de svarede virkelig hurtigt på alle henvendelser. Kan klart anbefales :)

21 stycznia 2015

Super service ved reklamation

Enhver kan drive en internetforretning, hvis alt bare kører. Men det er, når der er problemer, at vi får skilt fårene fra bukkene. Jeg har lige fået en rigtig, rigtig flot service i forbindelse med en handel, hvor jeg blev nødt til at reklamere. Så både den oprindelige ekspedition af ordren samt reklamationen blev udført til min fulde tilfredshed.

3 grudnia 2013

Suplim service

Fantastisk serviceminded - og gode priser. En af mine bedste købsoplevelser, som jeg håber flere vil gøre brug af :)

27 września 2013
Oceniono na 5 z 5

Bestilte søndag aften og mandag kl. 9.15 fik jeg at vide at pakken var klar til afsendelse - og jeg fik hvad jeg havde bestilt :-)

17 lutego 2013
Oceniono na 3 z 5

Ukomplet levering - men vi kom i mål...

Købte 2 sæt Wirespot's - den ene kasse var komplet, den anden med mangler. Trods at jeg har forklaret præcist hvad der manglede og spurgt om de ville sende de manglende dele, forhalede de først ved at spørge om jeg nu var helt sikker - da jeg så kunne bekræfte at jeg skam havde tømt kassen og at de dele stadigt manglede, gik der et par dage og jeg modtog noget - men ikke det hele. Det viste sig desværre at deres underleverandør var årsag til misæren. Nu 6 dage senere er min ordre komplet, og det er endeligt lykkes at få lamperne op.

15 lutego 2013

Sparede. Kr. 500',00 på standerlampe

Jeg bestiller en standerlampe søndag aften og tirsdag blev den leveret på vores adresse hurtigere kan det da ikke være .vi havde set lampen i ilva går hjem og ser på nettet finder den og sparer også kr. 500.00. Det kalder man god service

11 lutego 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej