Wauw 😀 Jeg bare elsker når et dansk firma kan deres kram og desuden leverer varen uden problem via Postnord. Bestilte vandhane kobling til min opvaskemaskine d 31. marts 2021 og vupti jeg har hent... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
fuldkommen forrygende service Vi havde smadret vores ovnglas/ovnlåge, som vi hos andre forhandlere fik oplyst var udgået, og at vi skulle købe en ny ovn. Hos hvidevaredele.dk fik vi kyndig vejled... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tak til Ole fra supporten. Knappen virkede, og nu fungerer den gamle Nilfisk igen. Takker. Vh. Karsten
Reakcja na opinię
Mindst 10 Stjerner. Normalt når jeg handler på nettet, forventer jeg at det går efter bogen. Men denne gang havde vi begge bestilt en vare, men desværre fået afgivet to ordrer. Lidt sent gik det op... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har du spørgsmål til, eller problemer med dine hvidevarer, guider vi dig gerne i fejlfinding og reparation - Eneste krav er at du selv udfører opgaven. Du er ALTID velkommen til at udfylde vores mail-formular i webshoppen, eller kontakte os på support@hvidevaredele.dk / 97841077 - oplys flest mulige data. - send foto af typeskilt. - beskriv det du evt. mangler. - Beskriv dit problem. Så giver du os bedste mulighed for at hjælpe dig videre. Du kan altid besøge os i Struer i lager-butikken - Industrivej 2, 7600 Struer ( lige bag ved Mc. Donalds ) Vore åbningstider på webshoppen er 24/7/365 - I lager butikken træffer du os alle hverdage fra kl. 10.00 - 17.00 og på vores support-telefon 97841077 sider vi klar fra kl. 13.00 - 17.00
Industrivej 2, 7600, Struer, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Tak til Ole fra supporten.
Knappen virkede, og nu fungerer den gamle Nilfisk igen. Takker.
Vh. Karsten

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Kompetent og hurtig hjælp over mail.
Intet dårligt at sige.

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Super hurtig levering og rigtig kompetent service!
Jeg fik hjælp af Ole til at finde præcist den vare jeg skulle bruge, og varen var leveret i løbet af et par dage.
Jeg bruger helt sikkert dem igen en anden gang!

Ordre: 145028
Jeg bestilte i sidste uge et trevlefilter til min Miele vaskemaskine, da min nu 5 år gamle maskine var begyndt at æde børnenes strømper og mine trusser uden jeg var klar over det! Der gik lidt tid og så begyndte den hæslige pive lyd at komme (en alarm) at den ikke kan få lov til at pumpe ud! Jeg var gået over til at vaske mit og ungernes tøj i vaskekælderen i mit lejlighedskompleks, men ikke spor praktisk med en 8 mdr. gammel baby på hoften og 2 ikea sække med vasketøj🙄🙄🙄
Jeg troede jeg havde fundet og bestilt det rigtige trevlefilter, men nej det var det desværre ikke! Klokken var næsten 19 og jeg var så irritabel over vasket tøj, og det bjerg der stod op fra vaskwtøjskurven som blot blev toppet op for hver dag!
Jeg fik en lille brochure med i pakken med filteret, at heg kan kontakte dem for rådgicning og hjælp!
Jeg sendte en mail kl:18:24, og klokken 18:30 havde jeg allerede fået hjælp og vejledning til hvor jeg finder maskine typeskiltet! Da de tog initiativ til først at hjælpe med et nyt filter og så kan de let hjælpe med returnering af drt gamle filter!
De kontaktede producenten i fredags, og her til morgen d.11/5 får jeg en mail med link til nyt trevlefilter samt hvordan jeg får bestilt et returlabel!
Det er mega god kundeservice og rådgivning! Jeg søger selv lige nu elevplads indenfor handel, salg og kontor! Og nu har jeg blot noget at brænde for, samt et udgangspunkt i at tilbyde en skide god service/rådgivning som de netop gjorde over mail og telefon!
Mange tak til jer! Og jeg handler helt bestemt ved jer igen! (Næste gang tager jeg nok blot kontakt med det samme, for at få vejledning istedet for at gætte) 🤓

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Jeg oplevede en suveræn og grundig kundeservice, da jeg skulle bestille ny køleskabsskuffe. Jeg var i tvivl om hvilken som passede og jeg fik super god hjælp over mail til at få klikket den rigtige hjem.

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Super betjening ved telefonkontakt.
Billigste pris på en original kurv til LG opvaskemaskine.
Hurtig levering.

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
I her super prof. service,hurtig .Nu jeg kan brug min Smeg konfur.Kundevervice på toppen. Tak, jeg handler igen.

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Fik varen dagen efter, dejligt med hurtig levering, go service.
Handler gerne igen.

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Bestilte kulfilter til gl emhætte, kom lynhurtigt og passende 😊

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
God pris og virkelig hurtig og fin ekspedering. Tak til de gæve folk i Struer 😃

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Fuldstændig fantastisk kundeservice. Eva hjalp mig og sendte mange beskeder, for at være helt sikker på at det var det rigtige vi fik hjem. Og jeg var helt tryk, for hvis det var den forkerte, så ville hun også tage det retur og finde en anden til mig. Bestemt ikek sidste gang jeg handler hos hvidevaredele.

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Super service, fik besked kort tid efter låsen var bestil 30/1 og 31/1 kunne jeg hente den i en pakke shop. hurtig og nemt

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Billigt! Nu kan jeg vaske tøj igen uden at skulle købe en ny maskine.

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Jeg har søgt længe efter nogle passende plader og rist til min ovn. Eva hjalp mig rigtig godt på vej og selvom min første bestilling ikke kunne lade sig gøre pga. Det var udsolgt, så ringede Eva og guidet mig til hvilke der så skulle bestilles. En rigtig god service! Og jeg er også glad for varen 😉

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Super nemt at finde filter til emhætte (siemens som vi kun har haft i 5 år, men åbenbart er udgået).
Hurtig levering trods juletid.
Vil klart anbefale jer til alle.

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Tusind tak til Eva for helt fantastisk service.
Jeg var overbevist om, at det var touchdisplayet på emhætten, der var stået af, men efter lidt fejlsøgning fandt jeg ud af, at det i virkeligheden var hovedprintet. Eva hjalp mig igennem hele processen, og delen blev leveret allerede efter to dage.
Jeg føler mig virkelig godt behandlet, og min oplevelse er, at alt bare fungerer hos Hvidevaredele.
Tak for hjælpen – det gjorde en stor forskel.

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Tak Eva for suveræn kundeservice og billige priser.
Eva hjalp mig med at gå ud på lageret og måle reservedele til at løse et problem. Da der opstod et andet problem, så anbefalet hun at jeg ikke købte en reservedel, men foreslog hvordan jeg løste det.
Hvidevaredele.dk og Eva er et lystån i et hav af inkompetence.
Jeg har brugt dem i mange år og bruger ikke andet de næste mange.

Hurtig og god ekspedition
og så var det den perfekte reservedel.
(hylde til Gorenje køleskab)

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk
Fantastisk positiv oplevelse. Kompetent personlig vejledning. Imødekommende og konstruktiv kundeservice. Hvidevaredele.dk kan absolut anbefales.