Rotslecht! Alles loopt fout, eerst maken ze een fout bij het ophalen van mijn kavel waardoor de afgesproke leverdatum ook niet meer klopt (daar neem je dan vakantie voor) dan word die meer... Zobacz więcej
HubHub
Zobacz, co mówią recenzenci
een kopie van de email conversatie met hubhub/postnl: Glas in wissellijst breekt door de trillingen van een vrachtwagen? Inmiddels andere vervoerder gevonden die de zending perfect heeft... Zobacz więcej
Ondanks het afraden van het veilinghuis Daan om HubHub te gebruiken omdat dit bedrijf failliet zou zijn, toch hiervoor gekozen. Na gelezen te hebben op internet dat HubHub een doorstart maakte en mijn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vandaag m’n velgen geleverd, netjes ingepakt en keurig op tijd. Prettig dat ze van te voren even bellen om te verifiëren, nette chauffeurs. Hubhub is weer een aanrader.
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Het ophalen van grote aankopen is een behoorlijk gedoe. Gelukkig bestaat de HubHub bezorgservice. HubHub haalt je aankopen bij woonwinkels, veilingsites en marktplaatsen op en verpakt deze netjes. HubHub bezorgt je aankoop veilig en verzekerd thuis wanneer jij dat wilt!
Dane kontaktowe
Postnl, Amersfoort, Holandia
- +31 (0)88 - 86 88 086
- customerservice@hubhub.nl
- www.hubhub.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Rotslecht!
Rotslecht!
Alles loopt fout, eerst maken ze een fout bij het ophalen van mijn kavel waardoor de afgesproke leverdatum ook niet meer klopt (daar neem je dan vakantie voor) dan word die meerdere malen uitgesteld en telkens opnieuw een fout, dan na 2 maand na de datum krijg je een track en trace link (die niet correct is) en maandag zou die geleverd moeten worden (wat ook weer niet gebeurd is) maar op dinsdag. Krijg je u pakketje aan waarbij de chauffeurs al zeggen dat het beschadigd is en ik het niet zou moeten aannemen. Wat ik dus niet gedaan heb.
Dan komt de aanvraag tot schade en een vergoeding waarvoor ik 30 euro terug zou krijgen voor een totale kost voor mij van +400 euro.
Hier ga ik dus ook niet met akkoord en het enige wat ik er nog uit krijg is een nieuwe levering van het (deels) beschadigde goed met een kleine vergoeding.
Nieuwe leveringspoging dus blijkt het helemaal van boven van een vorklift naar beneden zijn gevallen (vertellen de chauffeurs me) en is er dus niets meer met aan te vangen behalve brandhoud.
Nieuwe schadeclaim ingediend waarbij de manager zelf contact ging opnemen met mij, wat dus uiteraard nog altijd niet gebeurd is, en nu antwoorden ze niet meer.
In mijn ogen echt het slechtste ooit, dit is gewoon diefstal.
Niks mis mee
Vandaag m’n velgen geleverd, netjes ingepakt en keurig op tijd.
Prettig dat ze van te voren even bellen om te verifiëren, nette chauffeurs.
Hubhub is weer een aanrader.

Odpowiedź od HubHub
waardeloos
waardeloos , slecht ,dramatisch,
hoge prijzen :€50 voor het ophalen van een usb stick in zwolle en brengen bij mij thuis (wat door de brievenbus kan)
betaald en wat gebeurd er ze raken hem kwijt 3 weken erna nog geen usb stick en alleen maar frustratie over niet nakomen van afspraken en niet opnemen van hun telefoon
raken je spullen kwijt en daarna moet je continu achter hun broek aanzitten om te vragen wat de gang van zaken is en hoe het er voor staat
slechte service
slechte tot geen communicatie
komen afspraken niet na beloven je te bellen maar doen dat niet en als je hun belt word je 1,5 uur in de wacht gezet en dan is iedereen al naar huis ze zeggen dat ze tot 17.00u open zijn ik begon om 15.30 met bellen en om 17.15 u maar opgehangen
wat een belachelijk slechte organisatie
dit was echt de laatste keer dat ik met hun zaken doe
al zouden ze me geld toe geven met de frustratie die dit met zich meebrengt neem ik liever een dag vrij en huur een busje om mijn spullen te halen is goedkoper en geeft minder frustratie
op dit moment weer een 1/2 uur aan de lijn in de wacht er is niemand thuis en al 2 mailtjes aan hun gestuurd ook geen reactie en de site zegt toch echt tot 17.00 open
niet dat deze beoordeling helpt want ze hebben al eerder een slechte beoordeling gehad en daar kennelijk niets van geleerd en of mee gedaan
jammer
als ik de directie was zou ik eens zeer achter mijn oren krabben en denken wat zal ik vandaag gaan doen om de mensen in Nederland te helpen met hun spullen
iets anders dan wat ze nu doen in ieder geval
ik lees dat LEKO wel dat doet wat ze moeten doen is ook een bezorgservice
weer geen ster
een kopie van de email conversatie met hubhub/postnl:
Glas in wissellijst breekt door de trillingen van een vrachtwagen? Inmiddels andere vervoerder gevonden die de zending perfect heeft geleverd.
On 04-09-17 07:58, HubHub wrote:
> Hoi ,
> Bedankt voor uw prijsaanvraag!
> Helaas kunnen we het door u opgegeven voorwerp niet vervoeren. Dergelijke voorwerpen zijn dusdanig kwetsbaar dat ze zelfs kunnen beschadigen door trillingen van de vrachtwagen.
> Het spijt me dat ik u geen beter nieuws kan brengen. Mocht u nog vragen hebben, laat het mij weten.
> Met vriendelijke groet,
> Customer Service
HubHub
Verschrikkelijk!
Verschrikkelijk moeilijk om het te regelen. Nu al 2 dagen te laat met leveren.. benieuwd of mijn pakket nog binnenkomt..
Geen ster
Geen ster! Op het verzoek om prijsopgaaf na aanschaf bij BVA auctions tot tweemaal toe de toevoeging op de door mij aangevraagde offerte "sorry, liever niet". Geen exceptionele artikelen! Als ik de reviews lees van andere klanten ben ik aan een enorme hoeveelheid narigheid ontsnapt! Een uitdaging voor PostNL dit onderdeel van de organisatie grondig te reorganiseren, het is een genante vertoning.
Via HubHub een kast laten verhuizen
Via HubHub een kast laten verhuizen. De prijs is in orde, echter de dienstverlening niet. Zowel bij het halen als het bezorgen ging het mis. Bij het ophalen was de dag niet in het systeem gezet en moest ik een nieuwe afspraak maken. Dit betekende gelijk dat de bezorgdag ook opschoof. Op de dag van bezorgen werd er niet bezorgd ("oeps bestelling niet aangeleverd bij PostNL)... Dus hiervoor moest er weer een nieuwe afspraak gemaakt worden.
Op het verzoek van een goede (creatieve) oplossing werd aangegeven "wij doen niets, staat in onze algemene voorwaarden". Dank je wel Roxanne.
Je mag mag van een verhuizer verwachten dat ze op tijd ophalen en leveren...
Voor HubHub geld het echt Nederlandse gezegde "goedkoop is duurkoop".
Crimineel gedrag: Geld innen, maar geen dienst leveren, geen reactie geven, geen geld terug...
Veel geld betaald om een fiets op te halen. Geld geïnd, verder niets meer gehoord van dit bedrijf dat zich onderdeel mag noemen van PostNL. Na 20 dagen zelf de fiets opgehaald. Ik vrees dat ik het geld voor de niet geleverde diensten niet meer terug zal zien. Dat vind ik crimineel gedrag.
Ik vind ze zeer slecht alles wat …
Ik vind ze zeer slecht alles wat verkeerd kon gaan was verkeerd gegaan. Hubhub heeft de zending niet opgehaald en afgeleverd op de afgesproken datum die zij zelf hebben bevestigd en daarna gaven ze aan dat de zending te zwaar was terwijl alles gespesiviseerd stond in de offerte daarna kwamen ze met een hoger factuur boven de 500 euro terwijl de afgesproken bedrag 100 euro was en dat had ik ook al betaald. Ik hebben daarna alles gecancelde daar door omdat ik al anderhalve week bezig was met hubhub. Tot op heden ( bijna twee weken )zou ik mijn geld terug krijgen maar helaas niks en probeer ze te bereiken al een week elke keer meer dan 50 min in de wacht en nog niemand van hubhub gesproken.
Telefonisch bejegening
Voor mij de eerste keer dat ik iets had gekocht via een veiling. Volgens de voorwaarde zou binnen 14dagen de partner transportdienst contact met mij opnemen voor levering van twee kavels van een veiling. Na de 3e en laatste ophaaldag en de 13e dag niets te hebben gehoord weer contact opgenomen met Hub Hub, nu wilde ik zekerheid hebben dat het goed zou komen. De medewerker had mij een week eerder verzekerd dat het goed zal komen maar om mij gerust te stellen ging hij bellen met de partner en zal mij terug bellen. Nooit gebeurd. 2 dagen na de laatste ophaaldag nog steeds niets gehoord. Weer Hub Hub gebeld. Medewerker begon weer over de voorwaarde van 14dagen. Nu zou het gaan over 14 werkdagen en niet 14dagen ik zou de voorwaarde opnieuw moeten lezen want ik zat fout. Mijn reactie was er staat 14 dagen en niet 14 werkdagen. Ik moest maar wachten totdat ik bericht krijgt van de partner transporteur staat in de voorwaarde. Klopt maar er staat ook in de voorwaarde dat ik een dag van te voren bericht krijgt van partner dat ze de volgende dag komen leveren maar nog niets gehoord en ik wilde nu zekerheid. Ik zou gebeld worden maar ben nooit gebeld, waarop hij antwororde dat ze twee dagen geleden een telefoonstoring hadden. Maar ik had een week geleden gebeld. Ik werd zeer respectloos behandeld door de medewerker aan de lijn, hij onderbrak mij steeds en hij hing zelf op waarna ik weer terug belde. Ik kreeg hetzelfde medewerker aan de lijn en weer erg respectloos, laat mij niet uitpraten en dergelijke. En hij was niet goed op de hoogte van de voorwaarde. Ik als klant moest de situatie sturen naar een oplossing en de respectloosheid doorstaan. De oplossing is wel gekomen en werd ook snel opgepakt door de medewerker. Dit is in eerdere contacten met HubHub nooit gebeurd. Ik had geen haast om de producten te ontvangen ik wilde alleen zekerheid zodat ik niet meer kosten voor mijn rekening zou krijgen.
Ik heb voor Hub Hub gekozen omdat ze onderdeel zijn van post nl. Was erg teleurgesteld in hoe ik te word werd gestaan.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Komen afspraken om kavel op te halen niet na. Telefonisch en per mail NIET bereikbaar. Heb bij elkaar zo'n drie uur aan de telefoon gehangen. De telefoon wordt NIET beantwoord! Je krijgt de melding: Al onze medewerkers zijn in gesprek. Heeft u nog een moment geduld alstublieft. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen. Vervolgens krijg je niemand aan de lijn. Mails aan info en customerservice worden niet beantwoord. Het is werkelijk ongelofelijk dat dit bedrijf nog bestaat. Never nooit meer Hub Hub!!!
Heb via BVA auction een tuinset …
Heb via BVA auction een tuinset gekocht. Hub Hub zou deze ophalen en bij mij thuis afleveren. Op de bewuste datum niemand gezien van Hub Hub en gebeld. Ze zouden een dag later komen. Dag erop de bestelling gedeeltelijk ontvangen. Weer naar Hub Hub gebeld en de ontbrekende goederen zouden alsnog een paar dagen later geleverd worden. Weer niets gezien en toen werd mij verteld dat de goederen nooit bij BVA hebben gestaan. Zgn zijn ze 2 keer voor mij naar Groningen gereden en een keer naar Hengelo. De veiling was in Groningen dus waarom men naar Hengelo is gereden is mij ook niet duidelijk. Nooit heeft Hub Hub mij op de hoogste gebracht dat de spullen niet op de veiling stonden. Wel heb ik de aankoopkosten-, veiling- en transportkosten betaald. Nu 3 maanden later heb ik nog steeds de goederen niet en het lijkt er niet op dat ik deze ooit zal zien. Het antwoord van Roxanne van Hub Hub "Wij kunnen hierin helaas niets voor u betekenen." Wat een aanfluiting.
HubHub? Een rommeltje, zo lijkt het.? Nee, zo is het, oplichtersbende !!
Tsja, Hubhub. Wat moet je ervan zeggen? Niets goeds in elk geval. Tot nu toe slecht, geen zaken met dit bedrijf doen. geen contact mee te krijgen, afspraken niet nakomen, niet reageren op emails, het hele scala aan ellende krijg je bij HubHub. Niet voor niets natuurlijk, de prijsopgave heb je zo in je emailbox, maar dat is dan ook het enige dat goed gaat, de rekening versturen en het in ontvangst nemen van je betaling, de rest interesseert bij HubHub blijkbaar niemand. De goeden niet te na gesproken, want die zijn er wel, maar kunnen ook geen ijzer breken met de handen.
Ik kan dit bedrijf met de beste wil ter wereld niet aanbevelen. Tot nu toe heeft het 250 euro gekost, maar tot op heden nooit wat ontvangen. Wat een bende, bah !!!
Ps. Iemand met de naam Cobien heeft per email gereageerd: Ze hadden de factuur niet. O, is dat zo? Dat is vreemd, want de factuur is geupload naar de Hubhub website en de ontvangst is bevestigd. Enfin, factuur als bijlage opnieuw verzonden. Laten we even afwachten. Mocht het alsnog goedkomen, meld ik mij hier opnieuw.
Inmiddels bevelen veilingsites aan om met Lego in zee te gaan en niet met HubHub. Lijkt verstandig advies, maar, zoals gezegd, laten we even afwachten hoe dit verder gaat. Jullie horen van mij.
OK, we zijn 2 dagen verder en HubHub is een criminele organisatie, nooit meer wat van gehoord en nooit meer een email ontvangen en natuurlijk ook nooit meer teruggebeld, zoals was beloofd.
GA NOOIT IN ZEE MET HUBHUB< NOOIT !!!!
Mijn zoon heeft de kavels in Zwolle opgehaald, want met HubHub neem ik geen risico's meer. Ritje van 200 kilometer, makkie.
We hebben de 7 telefoons binnen. 50 euro heeft HubHub nog van ons, maar dat komt nog wel, geen zorg.
Bovenop de 50 euro komt nog 30 euro benzine en 30 euro voor de afschrijving van de auto, maakt 100 euro in totaal. Tot nu toe, want hoe moeilijker ze doen, hoe liever ik het heb.
De rekening wordt alleen maar hoger.
HubHub maakt zich routinematig schuldig aan flessetrekkerij en oplichting en als zodanig is het een criminele organisatie, lijkt mij.
Wat een oplichters. Ik zei iets over de goeien die we niet te na moeten spreken, vergeet het maar, die zijn er niet. Boeventuig, dat opgesloten zou moeten worden, het is een godvergeten schande, smeerlappen daar bij die zogenaamde bezorgservice. Bezorgservice? Aan me hoela, een boevenclub, dat is HUBHUB.
U bent gewaarschuwd, mijdt dit bedrijf als de pest, want u verliest uw geld en als het even tegenzit ook uw spullen en/of kavels. Denk hieraan!!! Ik beveel HubHub NIET aan, nu niet en nooit niet.
Oplichters, flessentrekkers, smeerlappen, leugenaars en nagemaakte bitches lopen er rond. Dit bedrijf moet zicg snel opheffen, voor er echt akelige dingen gebeuren.
O en trouwens, het adres hiernaast is onzin, het telefoonnummer ook.
Kankerhonden.
HubHub onetrouwbaar?
HubHub vooruitbetaald, de opdracht is echter niet opgehaald op de ophaaldag van BVA. Het telefoonnummer van HubHub is niet te bereiken, je wordt gelijk in de wacht gezet en dat blijft zo. Ongelooflijk dat dit nog anno 2017 kan. Diverse verzoeken gedaan per e-mail om mij terug te bellen, geen antwoord.
Dit kan echt niet en blijkt onbetrouwbaar.
Wat een super slechte service!!
Wat een super slechte service!!! Al tot 3x toe een afspraak gemaakt dat ze de spullen zouden komen brengen die gekocht zijn op een veiling. Tot nu toe nog steeds niets binnen gekregen. Elke keer krijg ik in de ochtend een smsje dat ze het komen brengen en tegen de tijd dat het er moet zijn krijg ik een telefoontje of mailtje dat er storing is of het niet mee kon! Voor zulke slechte service vragen ze dan ook nog een groot bedrag! Het zal me benieuwen of ik de producten ooit nog krijg???? Doe nooit zaken met dit bedrijf!!!
Echt waardeloos
Op 26 juni heb ik opdracht gegeven op de harddisk bij bva op te halen. Niets meer vernomen. Op 14 juli gebelt met hubhub, deze vertelde dat men op 10 juli om 8:17 aan de deur zijn geweest. En dat ik 25 eur extra moet betalen om me pakketje als nog te krijgen. dat is dus 75 euro voor een pakketje wat ik voor 50 euro heb gekocht. We hebben nog bericht ontvangen van hubhub dat er bezorgt ging worden nog dat er geprobeert is te bezorgen. Ook bij de tweede levering kunnen we niet afstemmen dat er geleverd moet worden tijdens kantoor uren. Echt waardeloos, mooit meer hubhub
I have chosen HubHub to transfer the …
I have chosen HubHub to transfer the chest of drawers for exactly 1 kilometer from warehouse to my house and then up to 2nd floor. The address was given in full including all details: staircase, no lift, 2nd floor. They required €100 (the warehouse offered theirs transport service for €25, but till the entrance only, not up to 2nd floor)
When my item arrived, two young guys from HubHub required to pay some additional money in cash(!) to bring it to the 2nd floor! But I had paid agreed tariff already! €100!!! And I didn't have any money in cash on me. They simply wanted to leave it on the street!
So I broke my moneybox with all the coins and bagged them to bring it up!!!
Very disappointed
Inmiddels 2 vakantiedagen opgenomen
Inmiddels 2 vakantiedagen opgenomen. Voor niets. De bank werd niet op de afgesproken tijd en dag gehaald en ook niet gebracht. Het ophalen is niet echt zachtzinnig gebeurd. De verpakking werd er afgescheurd en de poten zijn van de bank af gehaald.Men is op dit moment bij HubHub aan het uitzoeken waar mijn bank is. En dan hoop ik maar dat de poten en schroeven erbij zitten. Ik zou willen dat ik de beoordelingen eerder had gelezen dan was ik beslist niet met dit bedrijf in zee gegaan
Slecht
Slecht! Tafel en stoelen aangekocht bij BVA. Betreft nieuwe producten in de verpakking. Door Hubhub laten bezorgen want die staan als eerste bezorgers aanbevolen op de site van BVA. Op 18 april hebben we middels Hubhub de door ons afgenomen kavel bezorgd gekregen. Tafel bleek incompleet (de tafelpoten ontbreken) en het tafelblad is flink beschadigd. Verpakking is op meerdere plaatsen beschadigd en het daaronder liggende tafelblad is op die punten flink beschadigd. De dozen waarin de stoelen zaten, hebben ook behoorlijk wat te verduren gehad en 1 stoel heeft ook een beschadiging opgelopen. Bezorgers hadden de tafel op een onverpakte punt staan en haalden die buiten over de vloer. Heb ze gelijk aangesproken maar zonder resultaat, die reageerden daar niet op en vonden het blijkbaar heel normaal. Heb gelijk hubhub gebeld maar moest maar klacht indienen via klachtenformulier. Direct op 18-4 gedaan. Vervolgens nagebeld omdat we niets hoorden en kregen van hubhub te horen dat we een beschadigd product gekocht zouden hebben. Klopt niet, zegt ook BVA dit is een nieuw product dat we gekocht hebben en zeker niet een gebruikt en/of beschadigd product en dat kunnen we ook bewijzen. Ik had notabene een printscreen van het product op de BVA site meegestuurd bij de klacht en daarin stond dat ook. Hubhub mailde 1 keer of we de tafel wilden uitpakken en foto's nemen. Dan konden we niet meer bewijzen dat het door vervoer kwam dus terug gemaild. En dat was het. Als je belt zeggen ze het door te geven aan de klachtenafdeling. En op mailtjes hoor je niets. De klachtenafdeling krijg je niet aan de lijn. Ik zit al weken met beschadigde producten en een tafel zonder poten. Zeer slechte service.
Eettafel zwaar beschadigd! Officiele klacht ingediend!
Na een lange zoektocht mijn ideale eettafel op marktplaats gevonden. De verkoopster attendeerde mij op verschillende verhuisservices waaronder hubhub. Na onderzoek uiteindelijk ook terechtgekomen bij hubhub. Heb ook eerst telefonisch contact gehad met de klantenservice om mijn vragen beantwoord te krijgen over de procedure en afmetingen en gewicht van de tafel. De medewerkster was aardig en duidelijk en hierdoor ook vertrouwen om hubbub in te schakelen. De verkoopster vertelde dat het ophalen van de tafel op een zeer onprofessionele wijze ging. Ze moest de medewerkers instructies geven op welke manier ze de tafel uit de woning konden dragen. Ze waren zo onhandig dat ze deur en muur van de woning van de verkoopster hebben beschadigd. Hierover is er ook een klacht ingediend maar nog niets vernomen. Het ergste moest blijkbaar nog komen. De eettafel zou op een afgesproken tijd bij me bezorgd worden. Dat verliep prima. Eenmaal gearriveerd loop ik naar beneden en zie dat de tafel in de vrachtwagen staat, ingepakt met wat bubbels en plastic. De bezorger van post nl probeerde de tafel naar voren te krijgen en vertelde dat het zwaar is en gezien de smalle trappenhal het niet zal lukken om het naar de derde verdieping te tillen. Ik moest ze instructies geven door te vertellen dat het marmerenblad van de tafel losgehaald kan worden etc. De bezorger van
Post Nl verwijderde de bubbels om blad los te maken, zien we tot onze grote verbazing dat het marmerenblad doormidden is gebroken!!!Er liep een breuk exact in het midden en in de breedte. Ik ben ervan overtuigd dat in de opslagplaats een zwaar object op de tafel heeft gestaan of gelegen. De eettafel was heel en onbeschadigd toen ze het hadden opgehaald en nu zit ik opgescheept met een gebroken marmerenblad! En het ging mij juist om het marmeremblad! De post nl medewerker vertelde dat dit vaker voorkwam bij hubhub, doordat ze onzorgvuldig omgaan met spullen/eigendom van klanten. Ik heb de tafel meteen terugestuurd en zsm contact opgenomen met hubhub. Volgens de medewerkster zou ik dezelfde dag nog gebeld worden. Dit is dus niet gebeurd! Ik heb meteen een mail gestuurd waarin ik officieel een klacht heb ingediend! De eettafel heb ik voor 600 euro gekocht en kosten van vervoer 134 euro. Ik ben nog in afwachting van een reactie en ik hoop dat ze dit op een professionele manier zullen oplossen. Indien dit niet het geval is, dan zal ik er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze dit alsnog doen! Ik hou jullie op de hoogte!
Doświadczenie Trustpilot