Via HotelSpecials een keurig hotel geboekt, pal naast de Hauptbahnhof in Hannover tegen een goede prijs. Hotel Yors biedt een ruime kamer, nette, weliswaar kleine badkamer en een uitstekend ontbijt.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prima overzicht van alle beschikbare opties. We hebben makkelijk een hotel kunnen reserveren voor een bedrag dat duidelijk lager ligt dan bij andere aanbieders. We zijn tevreden en kijken uit naar ons... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helaas is HotelSpecials niet telefonisch bereikbaar "als de nood aan de man is", zoals ik vandaag helaas heb mogen ervaren. Ik had een boeking in het Golden Tulip in Nijkerk. Daar wilden wij absoluut... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Meer dan 20 jaar ervaring
HotelSpecials is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de grootste vakantieaanbieders voor korte vakanties in Europa. Je vindt bij HotelSpecials de beste hotel deals en hotel aanbiedingen in landen als Duitsland, Nederland, België, Frankrijk en Zweden. De veilige en snelle boeking heeft al meer dan 2.5 miljoen klanten overtuigd.
Ruim aanbod aan hotels
Bij HotelSpecials kun je gemakkelijk en snel het juiste hotel zoeken en boeken voor je volgende vakantie. Boek een last minute hotel, maak een citytrip of ga gezellig samen een romantisch weekendje weg naar een wellness hotel! HotelSpecials biedt een tal van mogelijkheden om verschillende soorten hotels te boeken. Denk aan goedkope hotels, romantische hotels, kasteelhotels en luxe hotels.
Unieke Specials en extra’s
Om jouw overnachting net wat extra’s te geven bieden hotels unieke Specials en extra’s aan via HotelSpecials. Profiteer altijd van een ontbijt inclusief, een goede korting en waardevolle extra’s. Met de 2=1 Special betaal je bijvoorbeeld voor slechts één van de twee nachten. Bij een Wellness Special overnacht je in een wellness hotel en mag je gratis gebruik maken van de Wellnessfaciliteiten. En met de VIP Upgrade Special upgrade je gratis naar een luxere kamer en profiteer je van een late check-out.Hendrik Figeeweg 1, Hal 2 Unit 15, 2031 BJ, Haarlem, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
HotelSpecials werkt helemaal niet samen met Van der Valk hotels. Dus de boeking die ik gedaan heb is niet geldig voor Van der Valk. Slechte zaak hotel specials !!!
Duidelijke website, makkelijk te boeken, goede aanbiedingen.
Geweldige aanbieding, in een paar klikken geboekt!
goed overzicht
ruime datum keuze
goed omschreven prijs
hotel en ligging goed omschreven

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Zeer goede service geleverd mbt verzoek naar hotel.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Prima overzicht van alle beschikbare opties. We hebben makkelijk een hotel kunnen reserveren voor een bedrag dat duidelijk lager ligt dan bij andere aanbieders. We zijn tevreden en kijken uit naar ons weekendje weg!

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Mijn ervaring met Hotelspecials.nl is dat het een site is, waarop op meerdere, eenvoudige manieren een passend hotel in NL of Duitsland kan worden gevonden. Er zijn veel aanbiedingen en vaak ook pakketten waaruit gekozen kan worden. Heb je eenmaal je keuze gemaakt, dan wordt nogmaals zeer duidelijk op een rijtje gezet wat precies zal worden overeengekomen en wat je rechten en plichten zijn.
Ik heb het boekingsproces dan ook, van het beginnen te zoeken naar een hotel tot en met de ontvangst van de bevestigingsmail, als zeer prettig ervaren. Geen poespas, geen druk, geen onzin, alleen maar duidelijkheid. En het hotel? Dat weet ik pas als ik er geweest ben!

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Goede prijs alles goed gegaan aanrader

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Was duidelijk en prettige ervaring met de site

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Mooie prijs en snel geboekt.
Over het hotel.Daar gaan we later naar toe.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Hotel Yors biedt een ruime kamer, nette, weliswaar kleine badkamer en een uitstekend ontbijt. Het hotel is wel enigszins gedateerd, maar alles is netjes, zeker ook schoon met aardig personeel. Parkeergarage vlakbij. Centrum Hannover op 200 meter. Top.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Site is zeer overzichtelijk en de prijzen concurrerend.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Duidelijke info, snel, en volledig, Prijs top.
Snel een boeking kunnen regelen en betalen!!! Easy.
Thanks, Henny

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Makkelijk om te reserveren en de laagste prijs. Overzichtelijk wat je krijgt voor de prijs die in beeld is