Hosmormor Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Mødte dem på messe første gang hvor jeg købte en del. Efterfølgende bestilte på deres hjemmeside og da de ikke havde den efterspurgte størrelse kontaktede de mig pr. tlf. Var positiv og g... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super service, shoppen kunne desværre ikke levere de Hummel støvler jeg havde bestilt, men blev ringet op, og sammen fandt vi et par andre støvler, som er meget flottere end de oprindelig bestilte. S... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

En fin og overskuelig hjemmeside. God kommunikation, da det viste sig, at en af varerne var udsolgt.......sendte øvrige varer fragtfrit. Hurtig levering. Eneste minus er, at det kunne lade sig gøre... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Sko & Tøj hos mormor. Kvalitetsmærker til både piger og drenge. Vi står altid klar med råd og vejledning

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Den BEDSTE service

Ringede igår, ang nogle Skechers sko til min datter, hvor jeg var i tvivl om str. Den søde dame tog sig rigtig god tid, til at hjælpe med at måle skoene og sammenligne med min datttid, str fod. Det tog sin tid, men der var absolut ingen hastværk.
Meget bedre service end i Skechers butikken, i Fields.
Derudover var de 100,- billigere og vi fik dem allerede idag med lidt ekstra guf i pakken.
Dejlig webshop der kun kan anbefales 👍

5 kwietnia 2016
Logo Hosmormor

Odpowiedź od Hosmormor

Hej Anette.
1000,- tak for din søde anmeldelse.
Og rigtig dejligt at vi fandt frem til den rigtige størrelse.
Vores vigtigste opgave er at vejlede jer kunder, og det er rigtig dejligt, at du værdsætter det :)
M.V.H.Janne og hosmormor.dk teamet

Oceniono na 5 z 5

Gode priser, lækrer mærker og god service

Når jeg skal have Hummel til sønnen handler jeg altid her. Hosmormor.dk er Janne god til at give rabatter. Bare lidt procenter får mig som kunde til at føle at jeg har "vundet" og det gør at jeg kommer igen og igen. Leveringen er altid hurtig og jeg synes altid man får lidt ekstra service som sokker eller en lille snack til børnene. Jeg er en glad og trofast kunde :-)

18 kwietnia 2015

Super service!

Købte sko, dagen efter var der yderligere tilbud. Skrev og spurgte til det og fik uden problemer krediteret yderligere. Super service, og skoene kom hurtigt!

14 lipca 2014
Oceniono na 4 z 5

Eneste minus er, at det kunne lade sig gøre at "købe" noget, som efterfølgende viste sig at være udsolgt.
Handler her gerne igen :o)

5 stycznia 2013

Super service hos mormor

Fantastisk service, hvor kunden er i centrum. De ringede mig op pga størrelsen på den jakke jeg havde bestilt var udsolgt. Sammen fandt vi en løsning, og allerede næste dag havde jeg varen. Nok en af de bedste internetforretninger jeg har handlet hos.

4 października 2012

God kundeservice!

Mødte dem på messe første gang hvor jeg købte en del.

Var positiv og glad da jeg modtog varerne, de lever op til forventningen, god kvalitet.

Giver dem 4 stjerner kun pga. jeg ville ønske at varerne blev sendt hurtigere.

Gabriella

16 maja 2012

Fantastisk hjemmeside

Hosmormor.dk er en af de bedste hjemmesider med tøj til børn. De har et stort udvalg - ind imellem også med gode rabatter. De har en fantastisk service og er utrolig søde og hjælpsomme. Jeg kan kun anbefale dem til alle der ønsker at handle sejt tøj til deres børn.

24 lutego 2012
Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk service igen igen igen!!!!

Rigtig lækker shop med et godt udvalg til helt rigtige priser.
-Og et helt fantastisk personale, der altid yder meget mere end man forventer.
Er aldrig blevet skuffet når jeg har handlet hosmormor.dk og kan helt klart kun give shoppen mine bedste anbefalinger.
De får et stooooort 5-tal af mig:-)

18 lutego 2012

Super fin service

Rigtig god netbutik, hvor jeg har købt børnetøj. Super fin service - blev ringet op, da den bestilte varer ikke var i størrelsen, så vi fandt sammen ud af, hvad jeg i stedet kunne vælge.

16 lutego 2012

Perfekt

Super service, får mere end forventet, ville ønske jeg havde opdaget denne webshop noget før.
Kommer helt sikkert igen.

4 lutego 2012
Oceniono na 5 z 5

Der handler jeg helt sikkert igen

Overskuelig hjemmeside, lyn-hurtig levering og super gode priser ved udsalg. Hvad mere kan man ønske sig ved en handel? Jeg har handlet ved hosmormor.dk flere gange og jeg vender helt sikkert tilbage!

11 stycznia 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej