Hobbyboden Scrapworld Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Hurtig service og levering. Jeg bestilte mine ting midt i påskehelligdagene, og modtog dem allerede om onsdagen. Det er ikke sidste gang jeg handler der. Det eneste, som er en Lille smule træls er un... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg af materialer og tilbehør til den skæremaskine jeg har købt. Andre butikker har ofte kun maskinen og en enkelt type vinyl eller kniv, så man skal handle flere steder. Derudover var jeg... Zobacz więcej

1. Sklep hobbystyczny
  2. Sklep z ozdobami do albumów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Hobbyboden kan du finde et bredt udvalg af hobbymaterialer til især Kortfremstilling og Scrapbooking Her finder du et af Danmarks største udvalg af hobbymaterialer til scrapbooking og kortfremstilling, bl.a. fra førende mærker som Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Spellbinders, Prima, WRMK, Silhouette, Hero Arts, Marianne Design og mange andre. Vi har et stort udvalg af f.eks. dies, punches, stencils / templates, mønsterpapir / designpapir, karton, værktøj samt pynt og tilbehør.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

591 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 35

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

En af de absolut bedste hobby webshops I Danmark!

Hobbyboden er fantastisk. Jeg elsker at de fører mærker, som man ellers ikke ser andre steder i Danmark. De leverer altid lynhurtigt, og servicen er altid i top. De er også virkelig gode og hurtige, til at besvare mails, og bestiller så vidt muligt gerne produkter hjem. Kæmpe anbefaling herfra.

28 lipca 2026

HURTIGE levering

Jeg er fan af deres HURTIGE levering! Det er altid en fornøjelse at bestille farver m.m. hos dem, og så kommer det dagen efter, hvis jeg er lige så heldig som normalt, JEG ELSKER hurtig levering… det er så skønt når butikken er hurtig til at få varen afsted ud til mig som forbruger. Jeg kan slet ikke rose dem nok for den holdning. I dette tilfælde tog det lidt længere tid pga. ferie, men det blev jeg oplyst da jeg bestilte… så pyt

2 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Gode produkter og hurtig levering

Jeg har bestilt to gange. Den første bestilling en scrapbog og scrapbog-lim og senere mere lim. Det er begge gange kommet super hurtigt og det er bare kørt som det skal :) Gode produkter og fornuftige priser.

21 kwietnia 2026

Hurtig service og levering

Det eneste, som er en Lille smule træls er underkategoriseringen på hjemmesiden. Hvis man vælger fx vælger "stempler" kan man ikke få vist alle de forskellige stempler i en samlet liste. Man skal vælge en underkategori som her er brands (mamma elephant, lawn fawn, m.m.). Der er rigtig mange underkategorier man skal igennem, hvis man gerne vil se alle de stempler de har. Det er det eneste negative. Men servicen, udvalget og hastigheden er stadig 5 stjerner

8 kwietnia 2026

Fantastisk service

Fantastisk kundeservice, lynhurtig levering og altid hjælpsom info.
Det er uden tvivl den bedste webshop jeg har oplevet. Gode priser, hurtig levering, super hurtig svar ved forespørgsler og levering dagen efter.
Det er virkelig imponerende, tak!!

11 lutego 2026

Tak Gitte

Det er altid dejlig at handle med Gitte. Hun er - og bliver en positiv, personlig og bare fantastisk oplevelse.
Gittes kundeservice er så uovertruffen, at man slet ikke kan tro det.
Tak for dig, Gitte.

2 lutego 2026

Mega hurtig modtagelse

Jeg bliver lige overrasket over, hvor hurtig min pakke kommer fra butikken. Deres hjemmeside er nem og overskuelig og service er i top, hvis man lige har et spørgsmål på deres chat.
…og nej jeg bliver ikke betalt for at skrive dette og jeg er heller ikke en robot, bare en glad kunde der synes butikken og andre kunder skulle have del i min oplevelse.

30 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

En anbefaling værd faktisk flere.

Søde Gitte og skønne Claus. Shoppen frister altid. De er meget seriøse og søde osse ved skade på ens pakke som pakkefirmaerne desvære nogle gange laver. De er gode til at afhjælpe problemet. Hobbyboden har flere mærker i Danmark der kun fåes her en anbefaling værd

28 listopada 2025

Fast kunde ved Hobbyboden

Fast kunde ved Hobbyboden. altid hurtigt til at sende pakkerne afsted. altid god med råd til produkter.
mine bedste anbefalinger til dem.

2 grudnia 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej