Fra jeg lagde min opgave op til jeg blev kontaktet gik der knap nok en time - Enormt overraskende. Jeg havde ingen forventninger overhovedet da jeg selv havde forsøgt at finde en fagmand til mit proje... Zobacz więcej
Jeg skulle have lavet indkørsel med fliser. Jeg fik tre gode tilbud. Jeg valgte den billigste. Jensens belægning og algeservice. Det har jeg ikke fortrudt. De kan bare deres håndværk. Fik taget de g... Zobacz więcej
Vi havde besluttet at få lavet en del ved vores hus her i august måned. Alle tilbud blev hentet på Hent tilbud.dk. Her kom vi i forbindelse med nogle rigtige gode håndværkere og valgte et firma, der m... Zobacz więcej
Djamila lavede et meget fint stykke malerarbejde i min lejlighed. Da der var et par småting jeg gerne ville ha' rettet efterfølgende kom hun og gjorde det, hurtigt og uden problemer. Jeg anbefaler va... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
HentTilbud.dk er en gratis og uforpligtende mulighed for at få flere tilbud på de opgaver du skal have udført. Vi klarer stort set alt indenfor byggeri, service og kontor - For privat såvel som erhverv.
HentTilbud.dk
Gratis og uforpligtende tilbud

Kigkurren 8G, 2300, København S, Dania
- info@henttilbud.dk
- www.henttilbud.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Henttilbud er en ganske udemærket…
Henttilbud er en ganske udemærket portal til indhente tilbud fra håndværkere. Kan godt anbefales. Specielt egnet til planlagte projekter.
Very professional and nice to talk
They were very quick in the response. Were very professional and sounded happy to discuss
Vi anmodede om tilbud på malerarbejde
Vi anmodede om tilbud på malerarbejde. Dagen efter blev vi kontaktet, og afventer nu tilbud på forespurgte.
Hurtig ekspedition - så satser vi på gode tilbud og professionelt håndværk 😄🤞🏼
Super god kunde service
Super god kunde service
Hurtig på tasterne for at få mit tilbud ud til interessante entreprenører.
Nem ekspedition
Simpelt at oprette opgave og fin snak med kundeservice
We talk on the phone very nice
We talk on the phone very nice, about to find for me 2 or 3 companies, for making price for my new roof.
Meget fin og hurtig service
Godt sted at hente håndværker tilbud
Godt sted at hente håndværker tilbud. Hurtigt feedback.
Overraskende let at få tilbud
Smart ide med en portal som håndværker.dk.
Beskriv din opgave og de lægger den ud til alle der vil byde ind på at løse den. Med andre ord du skal ikke løbe efter håndværkerne de løber efter dig. Så er det din opgave herefter at sortere mellem budene. 👍👍👍
Professionel
Hurtig, effektiv og behagelig betjening, hvor man fik oplevelsen af, at de vil gøre deres bedste for at løse opgaven.
Fin kommunikation.
Maler/tømrer arbejde
Det er hurtig og nemt,at man ligge sine opgaver ud så fagfolkene kan byde ind,så kan kun anbefales.
God service fra første øjeblik
God service fra første øjeblik. Tæt opfølgning og de holdt, hvad de lovede - de fandt tre håndværkere (andre tilbudsservice-foretagender fandt enten ingen eller kun ét tilbud)
Dejlig nem måde at få håndværker tilbud…
Dejlig nem måde at få håndværker tilbud på og detbedste er at de håndværkere der kontakter dig er interesseret i arbejdet
Venlig og imødekommende hjælp
God oplevelse
Behagelig samtale og information, så håber jeg bare at det lykkes at få opgaven lavet 👍
God service. Frisk medarbejder.
Rigtig god service med hensyn til at finde den rette til opgaven. Frisk og ambiøs medarbejder hos håndværker.dk.