Jeg har købt hos haandlavet.dk rigtig mange gange og hver gang har jeg været yderst tilfreds. Varerne er god kvalitet (køber primært 3D motiver) og leveringen er hurtig og sikker. Jeg køber udelukke... Zobacz więcej
Haandlavet
Har motatt min bestilling fra Haandlavet. Kjempehurti levering. Skyggekarton er fantastisk fine til å lave kort. Stickersene var flåtte. Så nå er de bare å sette i gang me kortlaving på fritiden. Kjem... Zobacz więcej
En kæmpe tak, til søde Tim og Rikke, for deres store hjælpsomhed, ved bestilling, og levering af flotte varer. Jeg har nu handlet hos firmaet, igennem nogle år, til stor tilfredshed. Kan varmt anbef... Zobacz więcej
Syns dere hadde rask levering på produktet og det var godt innpakket. Så kommer nok til å bestille varer flere ganger av dere. Jeghar allerede anbefalt dere til de vennene jeg har her i Norge som... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hobby butik for den kreative. Hama perler, hårbøjler og alt til fremstilling af 3d kort. Altid nye og spændende produkter på lager til lave priser og hurtig levering.
Byparkvej 104, 2600, Glostrup, Dania
- tim@haandlavet.dk
- www.haandlavet.dk
SUPER!!!!
Jeg køber udelukkende hos dem da jeg synes det er det bedste og billigste sted. Det kan varmt anbefales
Perfekt handelsforløb hvilket jeg selv udøver når jeg sælger på nettet.
OK handel gerne en anden gang.
Super sevice og hurtig levering!
Svarede på uddybende mail samme dag, hurtig forsendelse, helt som det skal være!
Hurtig levering og godt pakket ind så alt var i go stand ved modtagelsen
Som det skulle være
Varen var som forventet. Det var fint pakket ind og kom frem hurtigt.
Super godt (y)
Hurtig levering og god kvalitet
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber noget
super kvik levering af bestillingen
Kan anbefales til mine venner og bekendte og endda familien
rigtig god behandling
til håndlavet.dk
jeg er rigtig glad for jeres måde at sende og pakke ting sammen glæder mig til næste handlen
mvh
Birthe Hjortø
fine vare og god leveringstid
Det er en nem hjemmeside og der er hurtig levering, alt så ud som på billedet.......
Bentzen
Alt var bare ok . Det er ikke sidste gang jeg bestiller vare hos jer.
I er meget hurtige til at sende varerne.
Mvh. Susan.
Super handel!
Købt glasur med foto.
Nem bestilling. Super hurtig levering. Fint produkt.
folieposer til kort og billeder
Skulle finde nogle poser til billeder og kort. Haandlavet.dk var de billigste, og samtidig var de hurtige til at leverer. Kan kun anbefales
5 stjerner :)
Mine varer kom dagen efter pengene var trukket.. og pakningen af dem var også god idet de var beskyttet.. det havde regnet den dag jeg fik dem og der var ikke sket noget med dem..
Kan helt klart anbefale andre til at handle hos haandlavet.dk de giver en god service og jeg vil helt klart handle der igen..
Rigtig god service
Nu skal du bare lige høre, jeg har lige fået materialer hjem til at lave mine kort af, det er fra noget der hedder Håndlavet, jeg har godt nok fået der fra før, men det er dejligt nemt og så går der ikke mange dage før det er i min postkasse.
Meget fornøyd
Syns dere hadde rask levering på produktet og det var godt innpakket.
Så kommer nok til å bestille varer flere ganger av dere.
Jeghar allerede anbefalt dere til de vennene jeg har her i Norge som også
driver med scrapping /3 D ark.