Jeg har købt kre alkalyn efx sports, og bider mærke i at i bunden med småt står dér '' Theese statements have not bee nevaluated by the Food and Drug administration, så bliver jeg jo rimelig skeptisk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte en xtend bcaa der dsv. var for gammel, kontaktede Gymnordic over mail og informerede dem om hændelsen. De svarede iløbet af få timer, at de sender en ny xtend bcaa og undskyldte for hændelsen. J... Zobacz więcej
Vi har aldrig haft problemer med gymnordic før men der er sket et eller andet underligt ved firmaet? Vi bestiller varer hvor pengene bliver trukket før varerne Bliver sendt afsted.. men vi får hverken... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi har re-lanceret d. 24 November 2023. Vi vil kigge på alle reviews og svarer dem alle og sørge for alle fejl rettes samt servicen kommer tilbage på toppen. Beklager på vegne af den gamle ledelse og glæder os til en ny start! Vi kan desværre ikke påvirke den gamle trustscore, men kontakt os og du vil opleve den gode service er tilbage :)
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Mig og min kone har været kunde hos jer…
Mig og min kone har været kunde hos jer i mange år og altid været fuldt tilfreds med jeres service og produkter. Men vi er nu desværre nået til et punkt hvor vi synes tingene bliver lidt træls. Vi har for nogen uger siden modtaget vores proteinpulver efter det har været i rest ordre noget tid. Smagen er absolut ikke den samme som den plejer og vi kan uanset hvad vi gør ikke ryste den eller blende den uden den er grynet. Både mig og min kone har sendt jer flere mails men uden nogen former for svar. Vi synes virkelig det er træls der ikke er nogen respons efter så mange uger. Vi håber meget at i læser vores anmeldelse og kontakter os.
Um pouco demorado a chegar
Um pouco demorado a chegar, mas cumpriu com o produto pedido!
A caixa da encomenda vinha violada, mas acredito que tenha sido consequência da transportadora DPD
Rigtig god og hurtig levering
Rigtig god og hurtig levering. Nem hjemmeside.
Perfect
Perfect, behandling af deres kunder, retter hurtigt fejl ved bestilling når man selv laver en felj.. og ordenere kommer hurtigt..
Varen kom hurtig frem
Varen kom hurtig frem, alt er godt. Jeg handler helt sikkert hos dem igen… tak
Always great service
Gode varer som også kommer hurtigt
Gode varer som også kommer hurtigt. Alt i alt godt tilfreds 👍
Ask chatGPT
I asked chatGPT to compare the two products between ON gold standard 100% whey & GN 100% pure whey. It boils down to pricing for me!
Problem løst hurtigt og professionelt
Virkelig god kundeservice hos GymNordic. Der opstod en fejl med min ordre, men efter jeg kontaktede dem, tog de straks ansvar og løste problemet hurtigt og professionelt. Kan varmt anbefales!
Jeg bestilte blandt andet 7 bøtter…
Jeg bestilte blandt andet 7 bøtter proteinpulver. 2 af dem jeg modtog var udløbet 5 måneder tidligere og 3 bøtter udløb ca 2 måneder senere. Gymnordic gav mig en bs forklaring om at det er first in, first out. Men så ville jeg netop ikke have modtaget 2½ gamle bøtter og næsten 2 år gamle bøtter. Efter de har taget de bøtter tilbage, sendte de nogle nye, som OGSÅ var lige ved at udløbe. Jeg har så været i kontakt med dem, hvor de til sidst valgte at lyve og løbe fra deres ansvar, og også bare ignorerede mig. Først efter jeg kontakte og oprettede en sag hos forbrugerklagenævnet, var de lige pludselig mere samarbejdsvillige. Dog prøvede de først med at tørre mig af med, om jeg ville have 3 bøtter proteinpulver som undskyldning (som om jeg gider flere udløbsvarer) og så skrev de at de ikke kunne give mig pengene tilbage. Da jeg så skrev at i så fald fortsætter sagen via forbrugerklagenævnet, så spurgte de om konto oplysninger, og så fik jeg mine penge retur ENDELIGT.
Dårlig leverings muligheder.
Pakken er for tredje gange sendt til en forkert sted
Virkelig et godt produkt som beskrevet…
Virkelig et godt produkt som beskrevet og gode tilbud
Har ikke modtaget min ordre
Jeg har bestilt en ordre, som jeg ikke har modtaget. Pengene er trukket på min konto. Der er snart gået en måned. Jeg har skrevet til dem flere gange på mail, men de svarer mig aldrig. Og der er ingen andre muligheder for at komme i kontakt med dem.
———————————-
Nu har jeg hørt fra Gymnordic. De havde åbenbart modtaget mine e-mails i spam, det var derfor, de ikke havde svaret mig. Nu har de sendt mine varer plus givet mig alle pengene retur. Så jeg er glad og tilfreds:-)

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)
Ingen vare eller kontakt!
Ingen vare eller kontakt!
Jeg har bestilt en ordre, pengene er trukket, men ordren er ikke modtaget af Postnord, trods den burde være leveret, ligesom Gymnordic ikke besvare mine henvendelser pr mail.
Det er simpelthen pil'rådden service, oh jeg begynder da ærligt talt at blive bange for, om jeg overhovedet kommer til at modtage min ordre.

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)
I ordered 6 protein powders and nothing…
I ordered 6 protein powders and nothing arrived in my email. I contacted them via email, Facebook page and Instagram, but no one responded. They are scammers and fraudsters. I do not advise you to buy them.

Mere end tilfreds 👍🏽😃
Har bestilt fra gymnordic gennem lang tid, ja der var en periode hvor ordrerne var længe under vej. ALLE FIRMAER kan møde modvind af den ene eller anden årsag og at folk er hurtig til at vise deres utilfredshed hjælper dem ihvertfald ikke. Har i dag bestilt og en time efter er ordren sendt, god stil. Vil til en hver tid anbefale at handle ved gymnordic
Supergod service igen
Efter at være blevet kontaktet af Anders fra Gymnordic er vi tilbage ved Super God Service.
Der har været nogle fejl og misforståelser, men disse er løst til min fulde tilfredshed.
Jeg kan anbefale Gymnordic og der bliver svaret hurtigt som de altid har gjort.
Pakke tilsendt til forkert by
Gymnordic sender Pakke til forkert by og gymnordic besvare ikke mail eller lign... Ingen andre kontakt muligheder end mail som ikke besvares.. PostNord kan ikke hjælpe med at flytte pakken da afsender har valgt at sende den til forkert adresse og de så har foretaget levering udfra dette..
dårlig stil
Har lige fået min leverance i dag 6…
Har lige fået min leverance i dag 6 dec. Min bestilling var den 31 oktober. Firmaet er i en omstillings proces, og det er årsagen til den sene leverance, men som kompensation var de flinke til at give en rabat på 15% samt gav lidt ekstra med oveni hatten, så da det endelig lykkedes for Anders er der gået ren jul i den, og vi tør godt handle igen i det nye år. De skal ihvertfald have endnu en chance fra vores side. God jul herfra
Hold jer langt væk!!!!
De sender min pakke over en time væk og svarer ikke på mine henvendelser. Så har nu brugt 400kr på et produkt, som jeg ikke står til at modtage! Tyveri!