Gunsandpowder

Oceniono na 5 z 5

Jeg handler tit hos Rex og han er en fin fyr.. Hans fysiske butik er savnet, men hans webshop er stor og har et godt udvalg... Har han ikke tingene hjemme, så plejer han at skaffe dem inden for en o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har siden Guns and Powders start købt en del: støbetænger, smelteovne og meget genladningudstyr og altid fået en meget fin, hurtig og kompetent betjening. Også med at skaffe ting hjem går det fin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet en del hos Guns and powder i år, har altid fået god betjening og vejledning, man skal forstå mange af varerne er special varer der kommer fra udlandet, så leveringstid kan være lang.... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg har handlet flere gange hos Guns and Powder - bl.a. riffelkikkert og flere gange genladning af riffelpatroner. Altid yderst kompetent service og vejledning samt gode priser. Den sidste stjerne kom... Zobacz więcej

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Rigtig god service

Rigtig god service. Har lige købt projektiler og i den forbindelse fået en fantastisk service. Ikke alle vare er på lager, men det er man nu snart så vant til, når der er tale om komponenter til genladning. Alligevel lykkes det over telefonen at finde en vare der kunne bruges. Tusind tak for god service Rex!

6 października 2018

Kan bestemt anbefale G&P

Jeg har købt ting fra gunsandpowder.dk ad flere omgange og kan kun give min varmeste anbefaling. Hurtig respons og hurtig forsendelse.
Selv når jeg har sendt en forespørgsel, om ting som butikken ikke umiddelbart fører, er Rex flink til at skaffe det hjem og give besked når det ankommer.
Har købt: Hylstertrimmere, diesæt (senest et til Webley .455 MKII), ladepresse osv.
5 stjerner herfra.
Mvh Per

2 października 2018

Kompetent forretning

Stort set alt min udstyr er købt hos gunsandpowder.dk. Når jeg har ringet omkring et problem, har jeg altid fået god vejledning inden køb.
Jeg har engang i mellem måtte vente et stykke tid inden det bestilte kunne leveres, men da jeg var blevet advaret omkring dette hos Rex, har jeg ikke grund til at klage over noget i denne forbindelse.

2 września 2018
Oceniono na 4 z 5

Servicen er god

Servicen er god, der er dog lang svar tid af og til på mail.
Træls man ikke kan se om varen er på lager, så man skal altid kontakte jer, for og finde ud af det.

31 sierpnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Jeg har besøgt butikken på den gamle…

Jeg har besøgt butikken på den gamle adresse i Laurbjerg og fik meget fin betjening. Der var masser af tid til at snakke og få vist forskellige varer frem og jeg fik god vejledning i hvad mine muligheder var.

30 sierpnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Betragter mig selv som stamkunde…

Betragter mig selv som stamkunde indenfor genlade udstyr. Har altid været 110% tilfreds med produkterne og service. Kom også jævnligt fra forretningen med mere end jeg havde på indkøbslisten.

30 sierpnia 2018
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej