Greenpeace USA Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

1,9

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Dansk hjemmeside for Greenpeace i Norden

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Det sygeste bondefangeri

Det sygeste bondefangeri. Det er ikke muligt at få fat i dem, og stoppe sin donation. Jeg skrev en mail til dem d. 30 april med jeg havde fortrudt, og alligevel trækker de pengene d. 1 juni. Jeg har siden skrevet en mail mere, hvor der ikke er vendt tilbage og har ringet flere gange dagligt med en besked om at de er "ramt" af ferie. Jeg er ved at få advokat på, for at få dem til at stoppe min donation - så langt ude er det efterhånden. Så jeg giver kun 1 stjerne, fordi jeg skal.

30 maja 2025

SPAM

There are always asking you for money and spam email.
I would be curious to know in which pocket this money goes.

12 czerwca 2020

chikane

chikane

Bliver ringet op konstant af deres "sælgere" trods der er blevet informeret om det ingen interesse har.
Tilmed sidder de og snakker om ferier internt når man tager telefonen, og må nærmest råbe dem op for de overhovedet har fattet man har taget telefonen.

25 lipca 2017

Grådige

Greenpeace bruger ufine metoder til at financiere deres chefers fede lønninger og det er tilsyneladende det som driver værket,grådighed og ikke miljøhensynet !!

8 listopada 2016
Oceniono na 5 z 5

et råb fra en outsider

greenpeace er en af de få organisationer som laver aktiv handling, i stedet for bare at stå på sidelinjen og ødelægge miljøet.

størstedelen af jordens befolkning har et uendeligt stort forbrug, og manglende moral, de bruger bare, uden at tænke på konsekvenserne, men greenpeace råber op og tør forvandle ord til aktiv handling.

langt flere mennesker burde støtte dem...

stort plus herfra

17 października 2014

Fejlslået nedladende samvittighedsprædiken

Jeg blev idag ringet op af Greenpeace. Jeg forklarede i en venlig tone at jeg desværre ikke var interesseret da jeg i så fald ville blive fattig af alle de organisationer jeg støtter og burde støtte, hvortil jeg bliver mødt med den nedladende kommentar at "..det var ærgeligt for Jorden at jeg ikke bekymrede mig for den".

Til orientering, Greenpeace, så kan i bare slette mig fra jeres kartotek, da vi i så fald er enige om at vi spilder hinandens tid. Jeg har både venner, kæreste og mennesker jeg respekterer til at give mig dårlig samvittighed over mine valg i livet. Jeg behøver ikke en ung fazer til at gøre det, og det virker i øvrigt heller ikke :)

Held og lykke med jeres fremtidige forretninger.

8 lipca 2014

Spam

Jeg blev spurgt om jeg ville give min underskrift til at hjælpe det arktiske område, dette gjorde jeg så, fordi jeg syntes budskabet var godt.
Men det skulle jeg aldrig have gjort.
Greenpeace påberåber sig alle andre laver fejl, men de er ikke bedre selv de sender mig uafbrudt mails, som jeg ikke har bedt om, det for at sige det mildt skide irreterende, hold op med det svineri og opfør jer som voksne mennesker og ikke som udyr.

16 lipca 2012

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej