Zobacz, co mówią recenzenci
Suttit i telefon i två timmar till kundtjänst inget svar! Försökt i tre dagar inget svar och mailat dem, skrivit e-tjänst formulär, inget svar. Ringt Telenor som är i samma consern som Glocalnet och f... Zobacz więcej
Plötsligt sa det pang i datorn - allting var avstängt, datorn, telefonen och TV. Jag fick springa runt hos grannar för att ringa till Glocalnet "Tillfälligt brist ... etc" Jag fick ekonomiska problem... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Glocalkaos
Uselt och totalt oservice minded,upplever otaliga avbrott på min internettjänst. Det ligger inte hos min bredbandsleverantör utan det är andra gången på kort tid mitt internet slutat funkat pga driftstörningar…Sjukt less på det här företaget
Uselt
Uselt, värdelöst, ett stort skämt!
Blev uppringd för flera år sen och säljaren vägrade acceptera mitt nej. Dessutom skickade de flera fakturor innan jag bestred fakturorna och allt annullerades.
Undvik
“Jag är extremt besviken över den ineffektiva responsen från Glocalnet när det gäller vårt fibernätsproblem. Trots upprepade försök att kommunicera våra anslutningsproblem och hastighetsavbrott har företaget inte visat någon vilja att lyssna eller åtgärda frågan. Kundtjänstens attityd var avvisande och jag kände mig inte förstådd. Det är uppenbart att företaget inte prioriterar kundens behov och misslyckas med att leva upp till sin annonserade pålitlighet. Jag rekommenderar starkt att man letar efter alternativa internetleverantörer för att undvika den frustrerande upplevelsen som GlocalNet erbjuder.”
Glocalnet hatar sina kunder. Stay away!!
Glocalnet (ägs numera av Telenor) hatar sina kunder, det blev uppenbart då de stängde algonet email tjänsten utan att meddela kunderna. Helt plötsligt gick det inte att logga in.
När jag pratade med kundtjänst, efter att ha väntat i telefonkö i 25 min, visade det sig att pga inkompetens hade de ingen aning om vilka kunder som var algonet kunder så de hade ingen möjlighet att kontakta dem. Duh! Som om epost adressen i deras eget system inte var avslöjande nog!
Kan varmt rekommendera att välja en annan operatör för Internet tv och telefoni.
Jag ser i min korrespondens att Ubuntu…
Jag ser i min korrespondens att Ubuntu One team skötte informationen mycket annorlunda. 12/4 2014 kom första varningsmailet att tjänsten skulle stängas ner permanent. Nästa påminnelse kom 21/6 2014. Sista varningen kom 21/7 2014 att tjänsten skulle upphöra 31/7 2014. Så kan en nerstängning hanteras. Inga problem där att flera gånger maila användarna.
Glocalnet är tydligen för små för sådant. Därför denna märkliga inloggningsblockering i hopp om att användarna själva hör av sig.
Mycket dåligt förståelse och attityd
Har länge haft en gammal e-post adress som hanterats av Glocalnet under många år. Mailen skulle stängas ner sista februari. Jag har inte kunnat logga in sedan årsskiftet. Jag kontaktade kundtjänst i januari, och fick svar först i mars - alltså för sent. Dessutom skrev dem fel i mailet, om att mailen skulle sluta upphöra i slutet av mars. När jag ringer kundtjänst idag, möts jag en en spydig person som säger "Vad vill du jag ska göra, mailen är borta, och vi har skickat mail om detta." Ja, men jag har inte kunnat logga in på flera månader.
Jag skulle lämna feedback efter samtalet genom att hänga kvar efteråt, som jag förstod att jag skulle få möjlighet att göra när jag ringde upp. Men inte gick det hellre.
Ja - det går inte att göra något, men visa lite respekt och ödmjukhet, och hör med personen lite mer innan man blir försvarsinställd. Det är faktiskt ngt hos er som har gjort att jag inte har kunnat logga in, och spara ner min information, trots att jag har försökt komma in och göra det i god tid.
Tack Glocalnet för den tid vi haft…
Tack Glocalnet för den tid vi haft tillsammans. När Ni nu upphör med fast telefoni så har Ni lotsat över oss till Telenor och det verkar som det kanske blir bra där också när man får reda ut alla trådar! Fick ett trevligt brev från Glocalnet med tydlig information och det är värdefullt. Personalen på kundservice och supportavd har alltid varit hjälpsamma och vi vill ge dem en eloge!
Vänligen SoL Löwemo
Ett tekniskt fel har inträffat!!!!!!
Ett tekniskt fel har inträffat. Var god försök igen senare. Detta meddelande får jag när jag loggat in på mina sidor och klickat på "Serviceärendemn", trött som jag är på att sitta halvtimma- eller timmavis i telefon för att få reda ppå vart min gamla adressbok och mijna sparade epostmeddelanden tagit vägen.
Glocalnet lägger ner utan minsta förvarning!
Tagit formulering från tidigare inlägg.
Glocalnet lägger med mindre än en månads förvarning ned den epost-tjänst via domänen algonet.se som jag använt i mer än 20 år. Med andra ord kommer jag att innan månaden är över tvingas adressändra alla de konton och kontakter som jag byggt upp under ett helt liv på internet. Kontaktar kundtjänst för att be att de åtminstone vidarebefordrar mailen under några månader för att jag skall ha en rimlig chans att ta hand om problemet men möts av en snorkig och ohjälpsam attityd. Det må vara att koncernen kanske har bestämt sig för att döda Glocalnet, men min upprördhet trillar i så fall bara vidare på moderbolaget Telenor.
Bedrägeriföretag
Skiter fullständigt i sina kunder. Stänger ner epost för folk hux flux helt utan någon information. Svarar inte på meddelanden. Går inte att få tag på kundtjänst. Men fakturor skickar de ut och går till inkasso när man vägrar betala för tjänster som inte fungerar.
Bedrägeriföretag helt enkelt.
Har stängt av min mejladress utan att …
Har stängt av min mejladress utan att först informera.
Har ställt till det rejält för mig!!!!
Skitbolag!!!!
Absolutely terrible
Absolutely terrible! Lost 20 year email address from one day to the next. There was no notice, warning and there is definitely no customer service!
Hours waiting on a phone without result. All emails, addresses gone. AVOID THIS COMPANY AT ALL COST!!!
Missvisande infomail från Glocalnet angående nedstängning av konto
Har inte längre tillgång till mitt mailkonto som jag haft sedan mitten av 90-talet. Jag vet att Glocalnet skickat ut mail att de skall stänga ner alla konton med @algonet men min hade @tninet så jag trodde inte det berörde mig. Efter samtal med arrogant kundtjänst idag som sade att det borde jag förstått så var jag så arg så jag skakade, det går inte att få tillgång till mailen överhuvudtaget längre. Alla viktiga konton och kontakter har jag kopplade till denna mail, känner mig helt tom. Och lurad!
Utan förvarning stängdes min email av …
Utan förvarning stängdes min email av den 6:e februari.Jag hann inte förbereda en flytt till annan klient.Har haft @algonet.se sen 1995.
Så himla dåligt, Och snudd på åtalbart !!
Är mycket besviken på Glocalnet
Är mycket besviken på Glocalnet, har haft email med Glocalnet i flera år, igår stängdes den ner. Jag kunde inte skicka eller ta emot mail. Jag ringde och satt i telefonkö i närmare 1 timme!! Bara det är bedrövligt. Personen som svarade och sa att inte alla email användare har fått meddelande om att om man bara har den tjänsten så kommer Glocalnet att stänga ner den. Men nu har jag ju fått veta det i god tid!!! VA???? Jag fick ju inte veta det alls innan den släktes ner. Jag har inte hunnit förbereda mig alls på att den stängts ner. Så otroligt dåligt av Glocalnet
Glocalnet fortsätter att skicka räkningar till avliden
Glocalnet meddelar min gamla mamma 27/11 att hennes fasta telefoni upphör 1/3 och att hon när som helst kan säga upp abonnemanget utan uppsägningstid. försöker förgäves nå Glocalnet på telefon eller via kundtjänst för att säga upp telefonin omedelbart. Mamma avlider 23/12 och jag meddelar detta via mail till kundtjänst 27/12. Får ett svar där de frågar om orsaken till uppsägningen och sedan fortsätter räkningar att komma. Jag mailar kundtjänst igen men det fortsätter att komma påminnelse adresserat i min döda mammas namn,(ej till Dödsboet) min info har alltså inte kommit fram och det är helt omöjligt att ringa kundtjänst. Mycket mycket dåligt av Glocalnet!
Kundtjänst bröt samtalet då jag skulle …
Kundtjänst bröt samtalet då jag skulle göra en felanmälan. Kontaktat dom via mail 2 gånger och ringt 2 gånger. Inte lagat än efter 6 dagar och då bor det två äldre personer på 84 och 85 år som har personlarm till hemtjänsten om något händer på natten.
Dom sköter inte sitt samhällsansvar, otrevliga. ingen information vart man är i telefonkön eller beräknad tid till svar.
De fortsätter att skicka fakturor via …
De fortsätter att skicka fakturor via autogiro fast vi har lämnat bolaget. Det går ej att få tag på någon - då de inte svarar.
Alla mina mail är borta
Alla mina mail är borta, många var väldigt viktiga!!! Min man kommer inte ens in på sin längre!! Har försökt nå dom både via mail och telefon men får inga svar! Skitdåligt! Kommer avveckla oss så fort det går ifrån glocalnet.
Doświadczenie Trustpilot