Helt sikkert et meget smukt slot som skal opleves. Må sige i forhold til hvad man kunne se på slottet er entre prisen for høj, da der var mange afmærket steder med privat, det ændre en del p... Zobacz więcej
På ingen måde pengene værd. Købte billet til at se slottet, de fleste af malerierne kan man ikke se, grundet enormt dårlig belysning. Det er en stor gang genskær. Værelserne kan man kun kigge ind... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Helt sikkert et meget smukt slot som…
Helt sikkert et meget smukt slot som skal opleves.
Må sige i forhold til hvad man kunne se på slottet er entre prisen for høj, da der var mange afmærket steder med privat, det ændre en del på den samlede oplevelse.
Parkerings forhold er som det skal være.
Savner derimod pæne og rene toiletter uden for slottet der står til rådighed for gæsterne, der lå mange døde fluer i vinduerne, og det hele virkede lidt nusset.
Standarden af mad er begrænset. Det er rigtigt træls at komme til et café hvor der i disken ligger flutes hvor osten viser tegn på at have ligget for længe sammen med skinken…..
De indtryk man vil “sælge”er ikke det man får efter min opfattelse…
Men absolut et smukt slot, som er renoveret meget smukt.
V.h.
Marianne Bengtson
På ingen måde pengene værd.
På ingen måde pengene værd.
Værelserne kan man kun kigge ind på gennem døråbningen, og det er fuldstændig umuligt at se hele den ene side af værelserne.
Jeg var så skuffet.
Det flotteste der var at se, var de store gamle træer. Flotte blomsterbede var der heller ingen af, bare ukrudt og en enkelt blomst hist og pist.
Har nu været 3 gange på GoFly og og en…
Har nu været 3 gange på GoFly og og en enkelt gang også i park og på slottet, da en opgave for børn førte os rundt. Har egentlig synes det har været super oplevelser, MEN I har et kæmpe problem med myg ved klatrebaner og vi er alle igen kommet hjem med mange myggestik også selvom vi har sprayet os med myggespray. Det ødelægger desværre noget af oplevelsen.
Som noget nyt har I indført parkeringsafgift?? Dette bruges normalt kun der hvor der ikke er mange parkeringspladser eller for at undgå uvedkommende parkering, tænker ikke I har de problemer. Så hvorfor, gæster betaler rigeligt i forvejen. Prisen for besøg er dyr nok i forvejen
Vi har nok været der for sidste gang af ovenstående årsager. Tænker vi prøver Kragerup Gods næste gang, det har også et klatrepark
Dyr og ekstrem dårlig oplevelse
Dyr parkering, dyr entre, parken en skændsel med ukrudtsbede, manglende beplantning herunder blomster og træer der manglede beskæring.
Orangeriet skulle forestille et sommerfuglehus, det lykkedes at spotte to sommerfugle, ufuldstændig beplantning og roderi.
Manglende information om de udstillede malerier på slottet.
Cafeteriet nusset og omgivelserne fyldt med nedfaldne grene og blade.
Misligholdte toiletter.
Hvor er det store overblik, gartneren, lugefolket, rengøringen og fejemanden tillige
Direktør for Gavnø Fonden Helle Reedtz-Thott.
Vi ville bare køre forbi og se slottet…
Vi ville bare køre forbi og se slottet ude fra vejen , men endte i Apcoas parkeringsfælde. Når man kører over broen kan man ikke undgå at ende på Gavnøs parkeringsplads hvor man bliver fotograferet af Apcoa og opkrævet et engangsbeløb på 45 kr. Man er nødt til at vende på parkeringspladsen og derfor afgift for ingenting, Thott har åbenbart solgt sin sjæl til Apcoa.
vil absolut ikke anbefale dette sted…
vil absolut ikke anbefale dette sted til nogen. Synes faktisk I reklamerer med falsk varebetegnelse og folk burde komme gratis ind - manglende blomster/ bortset fra meget ukrudt, tomme bede - manglende sommerfugle mm. Så trist og kedeligt ! Besøg en gratis park i kbh. Langt kønnere ! glemte at nævne at toiletforholdende var forfærdelige
Jeg er skuffet over både forløbet og…
Jeg er skuffet over både forløbet og den kundeservice, vi har modtaget. Service og fleksibilitet er et ubekendt begreb fra stedet oplevelseskoordinator.
Vi bestilte billetter online til Go Fly på Gavnø, fordi hjemmesiden anbefaler, at man køber på forhånd for ikke at risikere at køre forgæves. Vi havde to mindre børn med, som glædede sig til oplevelsen, så vi ønskede ikke at tage chancen.
Rabatkoden blev accepteret på hjemmesiden, men da vi gennemførte betalingen, blev rabatten ikke fratrukket. Vi forsøgte at kontakte Go Fly telefonisk med det samme, men telefonen blev ikke besvaret.
Efterfølgende fik vi først at vide af en medarbejder, at vi burde have ventet med at købe billetterne, til vi ankom. Det er stik imod den anbefaling, der står på deres egen hjemmeside. Oplevelseskoordinatoren fastholder desuden, at vi skulle have kontaktet dem – hvilket vi faktisk gjorde.
Det er ikke de manglende kroner, der skuffer mest, men den manglende forståelse og vilje til at finde en rimelig løsning, når fejlen opstod i forbindelse med deres eget bookingsystem. Jeg havde forventet en mere imødekommende og løsningsorienteret kundeservice.
Så fremadrettet vælger vi en anden klatrepark.
På den baggrund kan jeg desværre ikke give mere end 1 stjerner.
Dårlig skiltning af parkeringsafgift.
Dårlig skiltning af parkeringsafgift.
Besøg på klatrebanerne
Besøg på klatrebanerne d. 22. juni 2026. Ingen ventetid, vi havde dem helt for os selv. Fin instruktion af brug af seler og sikringssystem, og nogle rigtige sjove, varierede og gode baner imellem træerne. Alt i alt til 5 stjerner. Grunden til at det ender på 3 stjerner er landingerne når man afslutter banerne. Man sendes ned i nogle store bunker træflis, men som voksen mand kommer man med høj fart, og flere gange resulterede det i meget hårde landinger med hudafskrabninger osv til følge. Måske det er bedre for børn eller folk under 70 kg. Vi er heldigvis robuste, så ingen kom noget alvorligt til, men det kan ikke anbefales for ældre eller folk med svage ankler.
Vi anbefale at man installerer en anden type landing, eller gør noget for at nedsætte hastigheden i nedslagsøjeblikket.
Af den årsag kommer vi kke igen, og jeg vil ikke anbefale andre at gøre det.
Alt for dyrt i forhold til oplevelsen
Alt for dyrt i forhold til oplevelsen, og pris for parkerings
udgift, stod ikke i mål med oplevelsen, det fremstår nedslidt og meget forsømt. De nye væksthuse var ikke åbent, trods de stod til at åbne sidst i maj, alt i alt en kæmpe skuffelse for os som kom helt fra Jylland.
Havde booket en oplevelse til min mand…
Havde booket en oplevelse til min mand i 70 års gave. De skulle skyde lerduer om formiddagen, ha’ en sandwich til middag og ølsmagning om eftermiddagen, de var 13 personer. En helt igennem fantastisk oplevelse for alle. Skydning var sjov og perfekt, en dejlig frisk smurt sandwich til middag og ølsmagning med historie om Gavnø bryggeri om eftermiddagen. Siger mange tak for en skøn gave til min mand
Besøgte haven i dag og kunne jeg vælge…
Besøgte haven i dag og kunne jeg vælge 0 stjerner ville jeg gøre det. Virkelig skuffende oplevelse i en have/park hvor det eneste positive var de grønne græsplæner. Der er i den grad plads til forbedringer og mit besøg er både første og sidste gang.
Pris indgang kr. 160 - pris P kr 51,75 for at parkere på slottets P plads - dette er latterligt og kun med til at hæve billetprisen. I caféen koster en vand uden brus kr. 30 men man får så en flaske med GAVNØ etiket.
Vi skulle have nydt de annoncerede flotte tulipanbede men meget få tulipaner var i blomst - til gengæld var der skilte overalt at slottet beklager hvis der er ikke er så mange tulipaner da råvildtet også elsker dem.
Pinligt og tydeligt at slotsejernes formål kun er at få flest penge i kassen.
Absolut ikke pengene værd
Min mand vil overraske mig med en tur og ved jeg elsker tulipaner - på deres hjemmeside står der de blomster nu men de var vidne den 16 maj .. vi går rundt i parken og der er absolut ikke meget at komme efter - vi betalte 565 kr for at komme ind plus parkering på 45-50 kr
Min mand inviter på frokost og vi ser til vores glæde at der er smørrebrød vi bestiller 2 sandwich 4 dåse sodavand og 2x4 smørrebrød læs de var håndmadder især 728 kr for en frokost til 4 … der var ikke priser på deres smørrebrød som hvis vi sammenligner med andre steder vil koste ca 20 kr på Gavnø koster de 60 kr bl.a. for to skiver tomat og to halve æg på et halv stykke rugbrød … vi så deres smørrebrød og var da klar de ville koste lidt mere end normalt men aldrig havde vi drømt om de kostede de tre dobbelte …
Jeg skrev til Gavnø og mente ko der måtte være en fejl på vores bon men blev bare spidset af med “det er vi kede af, vi tager det med og evaluerer sidst på sæsonen” … 🤬 vi var det vel i ca 1,5 time 4 personer og måtte af med 13-1400 kr 😳
Gavnø er for dyrt et sted og slet ikke pengene værd / behøver jeg sige vi ikke kommer igen ?? -
Stor skuffelse med bede der ikke var…
Stor skuffelse med bede der ikke var vedligeholdt. Selv om tulipanerne var på deres sidste var alle bede meget lidt vedligeholdt. Sansestien var et stort ukrudtbed.
Det eneste plus var kirsebærallén
Tulipaner på Gavnø Slot
De fleste kommer for at se tulipaner. Det var meget skuffende. Der burde være mange flere, især i betragtning af entreprisen og de 45 kr. i parkering. Samlet set har jeg betalt 205 kr. ( entre og parkering) for at se færre tulipaner, end jeg kan se helt gratis rigtig mange steder.
Den største oplevelse var alleen med de lyserøde blomstrende kirsebærtræer før man kommer til Gavnø Slot. Det var helt ubeskriveligt smukt. De kunne godt have fået 20 kr. i parkering og 50 kr. i entre. De kunne også have tjent penge på at sælge is, som man kunne nyde i træernes flimrende skygge. Så skønt.
Skuffende…
Var der 5 maj 26 utrolig flot japansk kirsebær alle, men gavnø slots park var utrolig skuffende de fleste tulipanbede var sølle at se på, enten var der ikke mange blomster i bedene nogle bede havde rådyrene spist andre var visne.
De eneste bede der var flotte var dem ved indgangen. Parken virkede forsømt.
Sommerfugle drivhusene var ikke åbne pga nybyggeri.
Urimelig at der bliver taget fuld pris for indgangen når der var så mange ting der ikke er i orden.
Ingen bestemmer over vejrguderne og det…
Ingen bestemmer over vejrguderne og det er nok svært at planlægge, så der hele tiden er flotte blomster. Vi var der den 2/5-26 og der var alle tulipanerne stort set helt udsprungne. Det var lidt ærgerligt. Så må skal forvente, at man kan ramme dage, hvor der kun er afblomstrede blomster.
Besøg i Gavnø Slotspark 30. april 2026
Vi besøgte Gavnø Slotspark 30. april og oplevede en udsøgt skuffelse. På Slotsparkens hjemmeside reklameredes med ”Tulipan festival, hvor de førende leverandører i Danmark viser deres yperste præstationer”, og vores skuffelse skyldtes, at vi betalte 160 kr pr person i billetpris og derfor havde et vist forventningsniveau, som slet ikke blev indfriet.
Det, vi så, var i de fleste tilfælde nogle yderst ynkelige præstationer. I adskillige bede var tulipanerne uden hoved, hvorimod ukrudtet trivedes. Vores vurdering er, at billetprisen er helt absurd, og at man skal holde sig væk. Så undgår man også at betale en uforskammet parkeringspris med risiko for en parkeringsbøde på 550 kr, hvis man ikke kan operere parkeringsappen korrekt.
tulipan festival stor skuffelse
Vi var kørt efter tulipan festival
Der var ikke et eneste tulipan den der var passet, det er ikke passet eller vedligeholdt
Stor skuffelse, en indgangs pris på 10kr ville være mere passende.
Vi kommer ikke igen
Under al kritik
Under al kritik. Blomsterbedene var fyldt med ukrudt, og flere steder var der mere ukrudt end blomster. Der er under halvdelen af de blomsterbede, der var for 5 år siden, hvilket får reklamerne til at virke som ren bondefangeri. Derudover havde der også lige været et rådyr forbi og spist en tredjedel af blomsterne. På trods af alt dette er prisen stadig høj - vi betalte 480 kr. for 3 personer plus 50 kr. for parkering.
Toiletterne så desuden ud, som om der ikke havde været gjort rent eller tømt skraldespande i flere dage.