Jeg har brugt Foto Sjov siden 2010, og laver 1 til 2 bøger om året. Den første bog jeg lavede var ikke så god, men dette var min egen fejl, skulle lige lære systemet at kende, men efter denne ene ha... Zobacz więcej
Har brugt Fotosjov siden 2012 (har vist skiftet navn undervejs) Har altid været super tilfreds med de mange muligheder for at lave fotobøger, kalendere, krus, julekort, indbydelser. Rigtig fin kvali... Zobacz więcej
Jeg fik anbefalet fotosjov af mine børn som har lavet en fotobog af hvert af deres børn, som ofte finder den frem og vi genoplever gode minder sammen. En dejlig tilgængelig måde at bruge sine fotos på... Zobacz więcej
O FotoSjov.dk ©
Napisane przez firmę
Højkvalitets fotobøger
Den bedste måde at bevare de gode minder
• Ingen download af software
• Kåret til billigste fotobog
• Bedste kvalitet. Punktum
• Lav en fotobog på 5 min.
• Skandinaviens største digitaltrykkeri

Har du modtaget en fotobog, kan du returnere den til os uden yderligere forklaring. Inden for otte dage vil du få fotobogens fulde pris ekskl. fragt, indsat på din konto. Vi vil dog meget gerne lære af vores fejl, så vi håber, at du vil notere et par linjer om hvad du er utilfreds med.

Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.
Læs mere om vores garantier
c/o LaserTryk.dk A/S, Buskmosevej 4, 6300, Gråsten, Dania
- 87 303 101
- info@fotosjov.dk
- www.fotosjov.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Husk at tjekke for rabat inden du bestiller
Jeg bestilte en ordre på 2 store billeder en søndag eftermiddag. Opdagede kort tid senere, at jeg kunne få 40% rabat via en rabat aftale. Derfor annullerede jeg første ordre, og den blev også registreret som annulleret på min side på fotosjov.dk
Lavede en ny ordre med rabataftale.
Der gik nogle dage, og begge ordre afsted, og beløb trukket på konto på begge ordrer.
Nu har jeg fået mine penge retur, efter dette opslag.
Jeg har brugt Foto Sjov siden 2010
Jeg har brugt Foto Sjov siden 2010, og laver 1 til 2 bøger om året.
Den første bog jeg lavede var ikke så god, men dette var min egen fejl, skulle lige lære systemet at kende, men efter denne ene har jeg været super glad for bøgerne.
De er a super god kvalitet, og jeg kan ikke drømme om at lave mine foto bøger andre steder.
Dårlig service og viden ….
Hej 🙂 fandt dette rigtig godt tilbud via ældresagen🙂og bestilte 2 bøger fra forskellige aktiviteter der skulle gives i gave.
Da bøgerne kom, var de af forbavsende ringe kvalitet(billederne) , vi har forsøgt at “opklare” grunden til dette (måske billederne var i forkert format), papiret eller andet ??
- men efter 16 dages mailkorrespondance - 15 mails et hav af spørgsmål og den fest gaverne(bøgerne) skulle gives er overstået ( så denne anmeldelse😞) bøger lavet andetsteds🎁
Det er simpelthen for ringe ……
Sorry to say uanset om det er vores eller jeres “fejl” -så er servicen simpelthen for dårlig - kan ikke anbefales ☝️😞
Virkelig god kvalitet af fotobogen
Virkelig god kvalitet af fotobogen - langt over forventet! Hurtig levering - og hurtigere end estimeret. Deres skriftlige kommunikation er eminent og fuldstændig fantastisk - alene af den grund har jeg allerede anbefalet fotosjov. Og dansk virksomhed🙌🏼 også en fin pris (med rabatkode). Eneste lille ting - teknikken drillede en del i udarbejdelseprocessen bogen, og det krævede en del tålmodighed og tid. Men produktet er perfekt!
Imødekommenhed ud over alle grænser
Imødekommenhed ud over alle grænser. Kan absolut ikke finde noget at brokke mig over.
Tror aldrig at jeg har oplevet bedre…
Tror aldrig at jeg har oplevet bedre service. Deres fotobøger er utrolig flot lavet. I får min største anbefaling.
Mvh Søren Skov
Den flottest fotobog hidtil
Jeg har lige modtaget min 10. fotobog fra FOTOSJOV og det er bare den flotteste bog.
Derudover har FOTOSJOV en help desk som er helt i top.
Programmet er nemt at arbejde med. Jeg skriver meget og sætter mange billeder ind, og det går super nemt
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Jeg ville forevige min studentertid med en bog, men da jeg modtog den, var der stavefejl i – hvilket var min egen skyld. Men FotoSjov var så søde at lave en ny, hvor teksten var rettet :)
Kvaliteten er god, bogen var nem at lave – så det er ikke sidste gang, jeg bestiller derfra <3
Godt resultat.... MEN....
Jeg er desværre nød til at bestille rn fotobog fra fotosjov.dk hvert år, da jeg gerne vil have, at rækken af fotobøger har samme omslag.
MEN.... processen til at skabe en fotobog, det burde være simpelt, det burde være let og ligetil, specielt når der nu er mulighed for st bruge SmartDesign
Men år efter år, album efter album, bander ig svovler jeg fotosjov.dk langt væk 🤬😠
Jeg bruger timer... som blir til dage... som blir til en uge i bedste fald, fordi jeg konstant har problemer med hjemmesiden... jeg oplader billeder, beder smart design indsætte billederne i bogen, og 2-4-6 timer senere loader den stadig, og da er min tålmodighed opbrugt...
Det skal dog siges, når det endelig lykkedes, og jeg får bestilt min bog, og modtager den, er resultatet glimrende.
Men processen til at nå dertil.... 🙄😒😠😖😫
Helt fantastisk kvalitet og virkelig…
Helt fantastisk kvalitet og virkelig meget for pengene
Hold nu fest hvor jeg lo
Hold nu fest hvor jeg lo, da jeg fik deres bekræftelse på at de nu var færdige med mit mesterværk og at det var på vej😅😂🤣 Og da jeg modtog min billedbog (3 dage efter jeg sendte mit udkast) blev jeg blæst omkuld: det er faktisk et mesterværk! Flotte farver, skøn kvalitet, smuk bog. Jeg takker 🤩
Engelske frimærker henover siderne
Deres "ferie-layout" smækker to engelske frimærker med den afdøde dronning op på tilfældige sider i albummet. Man tror det bare er en visuel fejl i systemet mens man sætter albummet op. Det er det ikke. Det antyder, at det i virkeligheden bare er en engelsk system.
Meget flot billede kvalitet på de ting…
Meget flot billede kvalitet på de ting jeg bestilte. Vil bestemt bestille derigennem en anden gang. Leveringen kom også helt planmæssigt selvom det var midt i december og op til jul. Det var et tilbud/deal vi brugte, men der er ingen ting at sætte på deres arbejde efter min oplevelse.
Fed købsoplevelse
Det er godt nok længe siden, at jeg har haft en så god og sjov købsoplevelse.
Ringede ind med et spørgsmål og fik hurtigt et klart svar.
Efter bestilling fik jeg den sjoveste afsendelses mail, jeg nogen sinde har modtaget.
Humor er noget Fotosjov i den grad har.
Fed købsoplevelse og den flotteste fotobog retur.
Kan stærkt anbefales af mig.
Hilsen Rikke
Hurtig svartid.
Jeg har haft en virkelig god oplevelse i forbindelse med besvær med at anvende en rabatkode til en fotobog. Jeg havde en mailkorrespondance med firmaet og der var en overraskende kort svartid - jeg er meget tilfreds med serviceniveauet og glæder mig til at modtage fotobogen, som har kort leveringstid.
Jeg vil ikke tøve med at anvende firmaet igen.
God service, men dårligt redigeringsprogram
Jeg har købt en fotobog gennem FotoSjov. Kvaliteten er fin, men hjemmesiden er ikke særlig god, hvis man afviger fra de skabeloner for sideopsætning, som de tilbyder (ellers tror jeg, at det fungerer fint). Jeg oplevede, at der var forskel på, hvordan det så ud mellem redigerings- og preview-visning, og det var ikke altid muligt at få billederne til at stå pænt begge steder. Og så fungerer hjælpelinjerne til at placere billederne, så kanterne flugter, ikke ret godt. Jeg blev mødt med stor hjælpsomhed fra kundeservice, men der er desværre stadig enkelte steder i den færdige bog, hvor billederne er placeret skævt ift. hinanden.
Perfekt :)
Jeg har benyttet mig af Fotosjov i snart mange år til at lave de traditionelle kalendere med egne billeder. Hvert år er kvaliteten perfekt og kommer indenfor den lovede tid. Alt i alt et sted, jeg kan give min bedste anbefaling.
Altid super god kundeservice
Altid super god kundeservice, gode produkter og god hjemmeside.
Kan anbefales
Kan anbefales - let at lave bøger, god kvalitet og top service.
Jeg lavede 3 ens bøger, hvor der gik gået rod i den ene. Fra jeg sendte en besked om, at den ene bog ikke var ok, til jeg stod med en ny gik der en uge. Top service
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Har nu brugt Fotosjov 2 gange og er jublende tilfreds. Intet at klage over. Vil I gøre mig en tjeneste?
Hils ham/hende der skriver de sjove tekster/ hilsner.