Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Firstdate hæver et voldsomt højt beløb for at være betalende medlem. De ignorerer totalt ens klage/spørgsmål om hvad der kan være hendt. Siten giver udtryk for at være en ærlig side da ma... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Som alle andre herinde, blev jeg fanget af denne sides tilbud der lokkede med 19kr intro-tilbud. Der bliver nævnt i betingelserne, at man forpligtiger sig til at være medlem i 2-3 måneder, efter i... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi matrymonialne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Skandinaviens snabbast växande datingsite - En ny medlem var 30e sekund - 70% hittar någon på Firstdate

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

De er nogen som kun går efter penge jeg…

De er nogen som kun går efter penge jeg sidder i saksen med et skyldner beløb på næsten 8000 også selvom min konto er lukket for meget langt tid siden så håber de svin får taget sig sammen ellers må man jo kontakte kontant så de kan løse problemet med den at få lukket siden

1 czerwca 2018
Oceniono na 1 z 5

Varning för det här mardröms företaget!

Man tror att man bara betalar för en kort provtid men företaget fortsätter att dra pengar månad efter månad ,utan att man önskat eller vet om det så blir man guldmedlem och då höjs priset. Jag lyckades komma ur det efter mycket mejlande och hot om polisanmälan. Det är svårt att få kontakt med dem-mej svarade de först efter att jag Rejtat. En god vän till mej råkade lika illa ut , trots att han sade upp abbonnemanget så drog de pengar. Till slut så spärrade han sitt kort och kom då ur detta bluff och bedrägeriföretag. Passa er för dem!

14 lipca 2016
Oceniono na 1 z 5

Opkrævning fra FirstDate UDEN min tilmelding!!!

For mere end et år siden afmeldte jeg (med stort besvær) mit medlemsskab af FirstDate - og nu et år senere bliver jeg pludselig igen opkrævet kontingent.
Jeg har bestemt ikke tilmeldt mig igen, og har ingen intentioner om at gøre det.

Jeg har åbnet en ticket hos dem, hvor jeg beder om at få lukket min profil og tilbagebetaling af de tre uretmæssige opkrævede måneds kontingent.
Jeg har selvfølgelig ikke ingen response fået endnu, men jeg giver ikke op før jeg har fået mine penge tilbage.

/Susanne

16 czerwca 2015

Hej!

Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "susanne-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

Man bliver fanget i deres "skide" spin :-(

Slet mig dog ud!!!! Jeg kan ikke slette min profil på Firstdate med mindre jeg betaler og så sletter mig. Men når man så betaler bliver Firstdate ved med at trække penge...Sikke et råddent system, jeg bliver bombarderet med mails hver dag fra Firstdate bla. fordi jeg ikke kan slette min profil.
Og jeg kan ikke tage kontakt til kundeservice med mindre jeg melder mig ind igen....simpelhen bondefangeri...I må sgu tjene godt på alle os godtroende folk :-(
Forstår ikke at Firstdate siden ikke er blevet lukket ned endnu!!!
Har en sag kørende hvor der er blevet trukket flere beløb på min konto selv efter opsigelsen!!!

Fortjener ingen stjerne, men jeg skulle desværre give et for at sende anmeldelsen.

Så nu venter jeg bare på deres autosvar som sikkert er lige så ubrugeligt som deres egen hjemmeside :-(

31 marca 2015

Hej!

Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "juul-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

Det er ikke gratis

Pas På - Du tror du betaler en krone, men dit kort bliver flået for fuldt beløb. - BRUG IKKE DENNE SIDE

2 marca 2015

Hej!
Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "jens-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

Oceniono na 1 z 5

Slette profil pas på !!!!

Så er den gal igen med Firstdate.com
Var endelig kommet ud af det men blev træt af alle de mail jeg fir fra dem og gik så ind på siden og ville slette alt med det resultat at der stod tillykke med dit guld medlemskab det er bare ikke iorden.

20 lutego 2015

Hej!
Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "lars-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

Fup og svindel

Jeg har aldrig meldt mig til Firstdate og jeg har skrevet flere gange, at jeg ikke ønskede at være medlem, men det blive der aldrig reageret på, der er trukket penge fra min konto HVORDAN ? Jeg spørger bare er det det rene fup og svindel. Jeg vil gerne have min penge tilbage.

venlig hilse Lene Pedersen

9 stycznia 2015

Hej!
Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "lene-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

Oceniono na 1 z 5

"SVINDEL" That's everything I can say about "First Date"!

Oh, my God, there's no one positive comment...
I created my account for free, but I didn't recieve any answers from other users. Such thing can't happen on on-line dating sites! But I, stupid, decided to 'become Goldmember' anyway! They charged-off 0.1EUR (that's OK) but then I started to recieve the information about draw down attempts by FD from my bank. So now I think I have to block my card!
Naive, I should have read the comments here first.
I was surprised, when I found my profile ACTIVE when I had DELETED it! And e-mails keep coming! And no 'deregistration botton' in 'the FAQ menu' as it's written!
Please, don't login on FD! Beware of swindlers!

P. S. By the way, the number of my support request is #546928. Thet call it 'ticket', haha!

14 grudnia 2014

Hej!

Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "petrovanova-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

Plat og svindel

Jeg bliver helt nervøs når jeg læser alle anmeldelser herinde vedr. Firstdate. Jeg har være lige så dum som alle andre - og købte i går en uge - for en krone. Dette fortrød jeg efter en time - og forsøgte at lukke konto og profil. Det kunne jeg ikke. Jeg skulle ringe i dag. Det gjorde jeg - og fik fat i en svensker - som kun forstod, hvis jeg talte engelsk. Jeg bad om at få lukket min profil - og den automatiske genfornyelse. Det kunne jeg ikke. Jeg havde bundet mig for minimum 2 måneder!!!! til over 500 kroner! Og jeg kunne ikke gøre noget ved det. Han lovede at lukke min konto - så den ikke genfornyes - men betale skulle jeg! Nu sidder jeg og bliver rigtig nervøs når jeg læser alle andre beretninger. Dvs jeg skal simpelthen have spærret mit kort i banken!!!! Det er bare ikke i orden! Føj for en gang svindel.

11 listopada 2014

Hej!
Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "charlotte-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

SVINDEL!!!

Efter at have lukket min konto bliver de ved med at trække penge!!!!!

10 listopada 2014

Hej!
Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "mike-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.
Med venlig hilsen, Firstdate Crew

Don't do it

Jeg ville ønske, jeg ville have set råd om Trustpilot før jeg åbnede en profil i [link fjernet]. Ligesom alle siger her, er det umuligt at slette din konto! Forsøg ikke at åbne en profil i [link fjernet]!!

7 listopada 2014

Simpelthen svindel

Som alle jer andre havnede jeg også i Datingfælden hos firstdate.com. På opfordring af en anmeldelse herinde har jeg skrevet til kontant i håb om at de vil tage emnet om. Jo flere jo bedre. :)

Firstdate er ikke andet end en pengemaskine. Sitet er ikke brugervenligt, man kan ikke melde sig ud før efter 12 måneder. Manden jeg snakkede med i telefonen oplyser, at han bare er mellemmand og ikke er ansat hos firstdate. Han oplyste desuden, at jeg godt kunne droppe at få mine penge tilbage selvom sitet oplyser, at der er 14 dages fortrydelsesret. Som han sagde "I know it says that, but it will never happen. You are not the first dane I have talked to. You will not get your money back."
Jeg har alligevel sendt en mail til supporten hos firstdate så jeg har et bevis på, at jeg har opsagt inden de 14 dages udløb.
Desuden har jeg skrevet til kontant på DR, hvilket alle burde gøre, så de måske tager emnet op.

28 października 2014

Odpowiedź od Firsdate

Hej! For at få den bedst mulige hjælp og for at vi skal kunne tage et kig på din profil, skal du kontakte vores kundetjeneste, da vi ikke kan se din profil hos os her på Trustpilot. Naturligvis skal det ikke være sådan, at du føler dig snydt, og vi beder dig derfor kontakte vores kundetjeneste. Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "natascha-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt. Med venlig hilsen, Firstdate Crew

Total svindel

Jeg giver alle ret. Det er total bondefangeri. Blev også tiltrukket af, tilmelding til 1 kr. tænkte........det kan jeg da lige prøve.
Fortrød dagen efter og ringede til dem, for at opsige og benytte mig af de 14 dages fortrydelsesret. Men det kunne man ikke på dette abbonement, der var 60 dages opsigelses tid. Jeg gjorde ham opmærksom på de 14 dage, men det ville han ikke høre tale om.
Total snyd og humbug!!
Jeg fik med det samme spærret mit kort.

Det har lært mig, at det er en god ide, liiige at tjekke Trustpilot, inden man falder for sådan noget en anden gang.

24 października 2014

Hej!

Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "lone-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

Fup og fidus

Som alle andre er jeg også fanget i firstdate, selvom jeg har opsagt det for flere mdr.siden. De bliver ved med at trække penge.
Og kan ikke komme i kontakt med dem.
Så nu bliver det også ny konto....lidt øv at blive fanget på den måde, nu har det kostet mig 500 kr.lige ud af vinduet til noget jeg fandt totalt ubrugeligt ret hurtigt.

18 października 2014

Hej!

Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "rete-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

PLAT & SVINDEL

Jeg har oplevet det samme som alle andre her. Banken måtte lukke mit VISA kort, således at der ikke blev stjålet flere penge fra min konto. - Har osse beviser via screenshots på at jeg har brugt min ret til at opsige inden for 14 dage. - Nu skal der så kun laves en anmeldelse til polisen, således at de kan få deres velfortjente dom for tyveri og ulovlig omgang med betroede midler.
Firtdate er en useriøs pengemaskine som med fuldt overlæg tilegner sig adgang til din konto, for derefter at suge dine penge ud af den.
Hold Jer langt fra det
firma.

28 września 2014

Hej!

Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "mufi-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

Nul-Etik

Bemærkelsesværdigt, på Tinder, hvor mange pæne piger man bliver matchet med, og hvor de i profil-teksten blot linker til
en profil på FirstDate, som man så forsøges at lokke sig til at oprette en profil på.
Det siger jo sig selv, at det er fup-profiler på Tinder, men hvor er det lavt at score trafik/kunder på den måde - Bondefangeri er hvad det er.

25 września 2014

Hej!

Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "Søren-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

Lad dig IKKE narre - PAS PÅ

August 2014. First.Date lokker med et meget billigt abonnement - fx. 1 kr.- MEN inden du ser dig om, begynder de at hæve penge på din konto. Du kan ringe og skrive alt det du vil - du får intet svar. Der er ikke andet at gøre end at gå i banken - få slettet din konto og oprette nyt kontonr. og Dankort. Og så advare alle andre i din omgangskreds

18 sierpnia 2014

Hej!

Gå ind på: support.firstdate.com og opret et nyt ærinde med overskriften "clara-trustpilot", så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej