Ethnoplanet Recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Jeg ved ikke hvad de har gang i men…

Jeg ved ikke hvad de har gang i men hvor er det bare ringe kvalitet, det de sender er overhovedet ikke det som hverken fremgår på billedet eller beskrivelsen. Hvis du vil have blomster med en masse stikle og andet ragelse så køb her

16 czerwca 2023

Fik top god service fra denne shop,

Fik top god service fra denne shop,
fik anbefalet drømme-urt fra et drømmeterapi-forum,
kan virkelig anbefales, fik mit drømmeliv tilbage,
Takker ethnoplanet at have skaffet denne drømme urt til danmark,
og tak for hurtig besvarelse af spørgsmål
bestilte torsdag ,havde pakken mandag .
vil handle hos ethnoplanet igen

21 marca 2022

Slet ikke pengene værd..

Er slet ikke pengene værd..
5 frø.. Totalt lang tid om at spire & det blev så også lige
til 5 hanplanter..
Totalt ringe shop..
Her handler jeg ikke igen !!

6 lipca 2021

Penge trukket, ingen ordre afsendt

Aflagde en bestilling, fik ordregodkendelsen med e-mail og de trak pengene med det samme.
Nu er der gået nogle dage og de har hverken afsendt ordren eller svaret på henvendelser herom.

Undlad denne webshop, I får sandsynligvis stjålet jeres penge.

9 grudnia 2020