Empire Bio Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

such great staff, handled a gift card issue amazingly and guided me through re imbursement process in best possible way🙏🙏

Oceniono na 2 z 5

Alt for varmt i biografen og alt for lang reklameblok ift prisen. De dyre chokolade var trykket flad. Ellers en god film.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har benyttet Empire ofte, men idag var nok sidste gang. Min oplevelse gælder for sal 3 ved aftenens forestilling kl 1930 - lyset slukkede ikke før 10 min inde i filmen, da en gæst gik ud i bill... Zobacz więcej

1. Kino

Napisane przez firmę

Empire Bio er en lokal premierebiograf beliggende på Nørrebro. Empire er indbegrebet af Nørrebro, og for mange den bedste biograf i København. Programmet er omhyggeligt kurateret, så du altid kan finde en film der er værd at se. Huset bruges også til en række offentlige og private events.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

27 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Great staff

29 sierpnia 2025

Great seats, awfull coffee

Very comfortable and spacious cinema. The cafeteria gets only one star - on three occasions I received weak, lukewarm coffee. I do not undestand why management neglects this part of their business as its quite a cosy place to be, Also the toilets are very crampt, why?, as there is so much room in the foyer.

13 stycznia 2025

Desværre

Desværre, desværre var biografen beskidt, skraldespandene i biografen overefyldt, toiletterne lignede noget man ellers kun ser i den 3. verden, desværre, desværre. De unge medarbejdere var ret ligeglade med at biografen trængte til en overhaling, er der virkelig ikke en ledelse tilstede ??????

23 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

very cold but in a nice way

very cold but in a nice way; top dollar. The movie had excellent sound and screen. The staff was also top notch, especially the teenage boy with curls, whose ethnicity I will not disclose. I greatly recommend this movie theater, which is quite a hidden gem.
Would go again.
10/10

17 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Dark side of the Moon er et rock album…

Dark side of the Moon er et rock album , hvilket logisk nok skal spilles m rimelig høj volume , hvilket absolut ikke var tilfældet i Empire bio , og en ualmindelig dårlig grødet lyd.super skuffende oplevelse der burde give pengene tilbage ‼️💥TRIST.

15 kwietnia 2024

Virkelig hjælpsomt personale

Virkelig hjælpsomt personale, som var utrolig søde at hjælpe med at få indløst et gavekort fra GoDream (da GoDream desværre ikke mente, de skulle hjælpe).

Flere skriver der er for varmt - jeg syntes temperaturen var helt tilpas.

20 sierpnia 2023

Ulidelig varmt

Desværre anden oplevelse i træk hvor det har været ulidelig varmt. Først gang i en af de mindre sale en sommeraften, som vi accepteret heraf men samme oplevelse en aften i oktober i sal 1. er ikke i orden og ødelagde oplevelsen, desværre!
Nb. Vores nabo sæder klagede også over den ekstreme tunge varme.

1 października 2022
Oceniono na 3 z 5

Gavekort + egenbetaling....

I får 3, for jeg har ikke været inde og se filmen endnu. Jeg har bestilt billetter med et gavekort på kr. 299,00 - Men må betale kr. 45,00 selvom gavekortet lyder på to bio-billetter + sodavand og popcorn. Spændende hvad jeg så skal betale for resten.

17 grudnia 2021

200 grader i salene

Den 14/10 så min kæreste og jeg “No time to die” I den store sal, bageste række. Under filmen blev der så varmt, at jeg, samt en masse andre, var nede og gøre personalet opmærksomt på det. Der var helt klart noget termostat der ikke virkede. De forklarede de var opmærksomme på problemet, men ikke kunne ændre temperaturen. Desuden forklarede de til os alle, at al henvendelse skulle ske pr mail vedr. klager. Nu har min kæreste og jeg sendt mindst 4 mails siden den 14/10 og stadig intet hørt.

Den strategi I anvender er ikke særlig kundebevarende.

Jeg kan se I ikke ligefrem vælter jer i gode anmeldelser, og her har I en mere👍

4 listopada 2021
Oceniono na 1 z 5

Fra stor sal til hjemmebiograf

Jeg havde købt 2 billetter til Pagten til lørdag 28/8 kl 12.30 i sal 2 række 9 i midten.
Vi havde købt sodavand og slik og går til sal 2, hvor Pagten ikke vises.....uhm.... går i forhallen igen og ser at den vises i 5 1/2, tænker jeg havde set forkert, men i salen står jeg med mine billeter på telefonen og kan ikke lige finde række 9 🧐.
Ender på række 5 i en meget lille sal/hjemmebiograf 🤣.....
Valgte Empire fordi Pagten blev vist i en stor sal. Jeg synes ikke det er ok, at vi ikke fik besked i ordenligt tid så vi kunne have valgt at se den andet sted.....vi havde jo ligesom købt sodavand og div. og stod i salen og følte os snydt.

31 sierpnia 2021

Magen til ufleksibilitet

Konen og jeg skulle søndag se Erna i krig. Da konen er med i biografklub Danmark skulle vi lørdag bestille hver for sig. Det går fint med konen men jeg kommer til at bestille m in billet til samme lørdag.
Det finder vi først ud af, da vi tropper op søndag for at se filmen.
Selvom de unge medarbejdere kan se, at billetten er ubrugt og der er ledige pladser, for vi at vide at der ikke er noget at gøre - andet end at købe en ny billet.
Sikkert ifølge de retningslinjer de unge mennesker er blevet meddelt - men resultatet er, at to ellers trofaste kunde er mistet og en erfaring til deling med dem der gider høre på os.

8 listopada 2020

Man kan desværre ikke give 0 stjerner

Man kan desværre ikke give 0 stjerner, ellers havde jeg give det.
Min hustru og jeg var inde og se film tilbage i januar 2020, hvor vi oplever at der allerede inden filmen går igang, at der går båndsalat i den. Filmen kommer igang og vi ser 90% af den, da vi nærmer os klimaks (mysterie film) går der båndsalat i den igen og vores oplevelse af filmen er totalt ødelagt!
Alle tilstedet henvender sig i receptionen efterfølgende, men biografen ligger kun inde med 15-20 fribilletter. Vi andre fik besked på at sende en mail til biografen. Vi har aldrig hørt noget fra Empire bio efterfølgende, de løber med andre ord fra deres ansvar over for deres kunder.
Jeg kan på igen måde anbefale at man ser film hos Empire bio.

30 marca 2020

Stegende biooplevelse

Sad i minimum 30 grader i sal 3 til Once upon a time in Hollwood. Det ødelagde oplevelsen af den fantastiske film fuldstændigt. Flere af biogængerne var nødt til st gå ud under filmen. Stærkt kritisabelt

17 sierpnia 2019

Rigtig hyggelig biograf på Nørrebro

Rigtig hyggelig biograf på Nørrebro med et lækkert udvalg af snacks. Vi bruger den næsten altid når vi skal i biografen og har haft mange sjove aftner hos Empire. Service er fin men lidt sløv nogle gange.

2 lipca 2017
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej