Elcity
Har netop købt en pocketbike, til min søn, som ventede spændt 😃 Vi kontaktede Elcity pr telefon og blev hurtigt ringet op vedr levering. Der ankom ligeledes mails om levering. Biken blev levere... Zobacz więcej
Jeg købte en elcykel 8/6-14, men den blev først leveret 8/7-14. Elcity/Kim kontaktede mig dog hurtigt, og sagde jeg skulle forvente mindst 10 dages leveringstid. Det blev jo så til lidt mere end 1... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
4 stjerner. Køb af Panasonic HDC-SD10 hos Elcity. Først læste jeg hos Pricerunner, at produktet var på lager og lleveringstiden var 1-2 dage, men på Elcity's hjemmerside 2-5 dage. 20 minutter efter l... Zobacz więcej
Trekronervej 3, 4340, Tølløse
- kaiser@elcity.dk
- www.elcity.dk
Fantastisk kundeservice
Har fået tilsendt en ny kantpude til vores trampolin, da den tidligere var gået i stykker. Det krævede blot lige et opkald og næste dag kom den med posten. Kan kun anbefale at handle her og jeg vil helt sikkert gøre det selv igen.
Fik lynhurtigt min vare som levede op til forventningerne😊
Hurtig levering, dårlig service!
Vi skulle købe en elbil til vores søn. Vi skriver for at spørge, om der er sele i bilen. Vi får svar tilbage, at det skal vi skrive og spørge deres leverandør om, da de sender direkte fra deres lager. De sender ikke nogen mail eller nummer med, vi kan kontakte disse på.
Vi vælger derfor at bestille en anden bil, vi ved der er sele i. Vi modtager den dagen efter meget begejstret! Da vi åbner den og får den ud af papkassen for at samle den, er den fyldt med buler, ridser og samlingerne er ikke i orden. Vi skriver igen til kundeservice (som man iøvrigt kun kan kontakte på hjemmesiden eller via telefon/ingen mail), vi får svar tilbage at vi skal kontakte deres leverandør support - denne gang dog med nummer.
Når man sælger et produkt, skal man have de oplysninger om det, som er nødvendigt for kunden. Derudover skal man stå inde for det man sælger, og dermed ikke sende kunden videre til andre. Vi har handlet ved ELCITY og ingen anden - derfor forventer man også en service fra deres side, i stedet for at skulle blive sendt videre. Nummeret vi skulle ringe på, har lukket til mandag, så vi venter spændt på afklaring, da vores søn skal have den i gave om lidt.
Alt i alt: Stort udvalg, fine priser i forhold til konkurrenterne - men den ringe service ødelægger desværre alt for os.

Odpowiedź od Elcity
Vi bestilte en El-bil fra Elcity og den var der allerede 2 dage efter.. desværre var papkassen blevet lidt ødelagt men skyldes højst sandsynligt post danmark. varen var intakt,..
Kan sagtens anbefale elcity..
Hurtig levering!
Fik vores nye trampolin leveret inden 48 timer og fragtfrit, så det var helt perfekt.
Har netop købt en pocketbike, til min søn, som ventede spændt 😃
Biken blev leveret 2 dage efter bestilling.
Hurtig og brugervenlig service.
Vil helt sikker handle der igen 👍
hurtig levering
Bestilt kl 7 om morgen og fik svar 45 min efter at det var sendt. Fik det dagen efter. Super hurtigt
God service og kommunikation da det viste sig, at den ene vare jeg havde bestilt var udsolgt og en anden var bestilt ved en fejl. Sælger rettede hurtigt det hele for mig og levering skete efterfølgende nemt og hurtigt.
Fin handel uden problemer
Jeg bestilte varen, som ankom helt gnidningsfri. Den flinke fragtmand hjalp enddag min kone med at få varen ind.
God pris og hurtig levering - oven i købet på en søndag
Købt i midten af maj 2015
fin service og hurtig levering
Kunne godt have brugt at man skrev at det var amerikaner mål på sengetøj

Super god service
Skulle købe legehus m.m. til min datter og Elcity havde bedste pris og service ift. tilbagemeldning og levering. Vil bruge den igen!
Super hurtig og rigtig reservedel.
Helt sikkert jeg vil handle der igen :)

MCU El-cykel
Jeg har modtaget El-cykelen 2 dage efter bestillingen. Den blev leveret efter aftale og den lever 100% op til mine forventinger.
bedst pris og hurtig levering
bedst pris og leveret efter 2 dage - jeg er meget tilfreds og sikkert på at fødselsdagsbarnet bliver rigtig glad
Glimrende kundeservice og hurtig levering.
Min bestilte vare var udsolgt, men jeg fik en "opgraderet" vare uden extra omkostninger. De var hurtige til at melde tilbage og varen var hurtigt fremme.
Lager, men ikke på lager :(
Bestilte sengetøj til vores datter, hjemmesiden viste det var på lager, men efter ca. 45 min. får jeg en mail med, at det er i restordre.
Lidt træls når man skulle bruge til fødselsdag.

Odpowiedź od Elcity
Super betjening, hurtigt levering!
Fik varen leveret lige op til jul. Havde den dagen efter bestilling (super fragtfirma).
Ejer svarer hurtigt på mails.
Havde småproblemer med den elbil jeg havde købt til min søn. Fik hurtigt og problemfrit tilsendt reservedele uden opkrævning (i stedet for at skulle sende hele bilen retur).
Kan kun give Elcity mine varmeste anbefalinger!