Jeg har benyttet el-supply en del gange efterhånden, og er i det store og hele tilfredse med dem. Bestillingsflow og levering foregår problemfrit. To årsager til at det ikke er en 5'er: 1. Syn... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har tidligere handlet med Elsupply i professionel sammenhæng og som regel været tilfreds. Man skal dog være forberedt på at ikke alle varer altid er på hylderne. Sidste gang var en vare ikke på hy... Zobacz więcej
Det hele virker 100%, og jeg har haft ingen problemer... Grunden til at jeg giver 4 stjerner og ikke 5, er fordi hjemmeside designet er meget dårligt.. Det er næsten ingen beskrivelse på hvad jeg kø... Zobacz więcej
Det eneste negative, jeg har at sige, er at der for nogle vares vedkommende mangler specifikationer. Ellers: Stort udvalg, billigere end Elextra og Elektronik Lavpris Hurtig levering, alt i orden... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
EL-SUPPLY i 10.000-vis af elektronikdele til hobby, undervisning og erhverv. Diskoteksudstyr og Antenneudstyr. Katalog og bestilling. Sender over hele Danmark. Montage arbejde udføres.
Dane kontaktowe
Industrivej 2, 3730, Nexø
- +45 56 49 44 44
- salg@el-supply.dk
- www.el-supply.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Helt uundværlig fysisk butik
Helt uundværlig fysisk butik for os bornholmere, der roder med elektronik.. Butikken har reddet min r.. mange gange, lige inden lukketid.. Osse konkurrencedygtige priser, og stort udvalg online.. De allerbedste anbefalinger herfra.
Desværre en ærgerlig oplevelse med køb…
Desværre en ærgerlig oplevelse med køb herfra, købte en raspberry pi den 23.01 og efterfølgende en masse udstyr til denne, fra andre hjemmesider. Fik den 26.01 besked på at den var i restordre og jeg desuden heller ikke kunne få det til den pris, som der blev oplyst på hjemmesiden.
Bestilte efterfølgende fra raspberry.dk og fik den 2 dage efter.
Lige efter bogen
Lige efter bogen, har handlet her i mange år og har aldrig kunne "sætte en finger" på noget :)
Altid gode varer, råd og service!
Jeg har handlet hos El-supply i nogle år. De er fantastiske! De giver gode råd når jeg spørger, er klar på telefon eller mail, og udvalget og priserne er perfekt. Jeg har aldrig købt en dårlig komponent. Da en loddekolbe jeg havde købt gik i stykker efter et år og 9 måneder byttede de den straks. Jeg er virkelig taknemmelig for det arbejde de gør for en hobby-mand som mig.
En rigtig god oplevelse.
Jeg bestilte 3 dåser kontakt rens til mine 4 NAD forstærkere fra 80'erne. EL-Supply sendte hurtigt. Desværre smed PostNord pakken væk.
Jeg kontaktede firmaet på mail og fik kontakt til Torben, som straks sendte en ny ordre.
God stil og super kundeservice.
Fem stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Hurtig, god service.
Jeg havde glemt at bestille nogle småting til en ordre, og ringede til dem. De tog hurtigt telefonen, og havde fuldstændigt styr på både min ordre og hvad jeg manglede, og fik det tilføjet uden at jeg skulle betale ekstra porto. Alt ordnet på 5 minutter. God service.
Meget venlig kundeservice
Jeg har med glæde handlet i mange år hos El-Supply.dk Men denne gang fik jeg leveret 2 defekte geopladelige batterier. Det ene var helt kortsluttet.
Via god og sober mail korrespondance fik jeg 2 nye batterier leveret. De var gennemtestet og helt opladet før afsendelsen. Det er super god kundeservice. Derfor bliver det igen helt klart 5 stjerner her fra mig. Mvh. Knud
FEDT mobil beskyttelsesglas
Jeg har netop fået monteret et mat beskyttelsesglas på min iPhone - BILLIGT - hos EL Supply.
Anbefaler det til alle, det er FEDT, smooth og lækkert 👍🏻
TAK ..
Det hjalp jo så ikke just på ‘mindre skærmtid efter ferien’ 🤣
elektronik delene er pakket fint ned i…
elektronik delene er pakket fint ned i poser med tekst på poserne pakken kom som forventet til udlevering
god købsoplevelse
nogle af tingene var meget billig
Super Service
Jeg kan få alle de ting jeg ikke kan finde andre steder.
Super godt produkt og rigtig hurtigt…
Super godt produkt og rigtig hurtigt levering kan kun anbefales 🙂👍👍
Fantastisk sortiment og hurtig levering
Fantastisk sortiment! Jeg bygger "retro-computere", og det ser ud til at jeg kun behøver at handle her for at finde alle komponenter jeg skal bruge. Hurtig og fejlfri levering.
De er hjælpsomme og hurtig levering
Eminent service!
Skulle "fabrikere" eget lys/lygte, og blev guidet til de helt rigtige produkter.
Varer afsendt med det samme.
Helt klart 5/5!
Perfekt igen
Endnu en levering fra El-supply, hvor alt var perfekt og til billigste levering med Postnord
Altid super!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.