Oceniono na 1 z 5

Verdens dårligste kundeservice, fik defekte varer som de ikke kan hjælpe med på trods af deres money back garanti. Køb ikke varer her

Oceniono na 1 z 5

I tatiana Nadeidinskaia traded trough ebay for sometime, did a few orders there and was satisfied with the outcome. Something happened when I was ordering at a user of ebay, next Day everything... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg forstår ikke at folk handler på Ebay når de ikke kan læse engelsk. Jeg er blevet snydt med pakker 4 gange på forskellige måder og alle gange ved at kontakte Ebays kundeservice fået alle pengen... Zobacz więcej

1. Platforma sprzedażowa online
  2. Kupony

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Køb biler, reservedele, tøj, tilbehør, samlerobjekter, sportsudstyr, elektronik og meget andet på eBay – hele verdens onlinemarkedsplads. Brug eBay International Market til at købe varer i dit land, som udbydes af sælgere over hele verden.

1,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,9

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Svindel på eBay

Svindel på eBay
Min søn har 2 gange bestilt noget og intet er kommet med posten. Det var lige alle hans lommepenge der gik op i ingenting.
Umuligt at komme i kontakt med nogen

12 kwietnia 2021

en rigtig øv oplevelse

en rigtig øv oplevelse, køber en vare som koster omkring 600 kr. med fragt og kontakter så sælger efter der er gået næsten 2 måender, da jeg ikke har modtaget varen, og pengene er trukket fra mit kort. varen kan nu ikke findes under købshistorik, men firmaet lover at sende en ny vare, men men men nu der gået over en månede siden at de sagde at de vil sende mig en ny vare. Jeg har stadig ikke fået min vare og ingen penge retur og firmaet mener nu at jeg ikke har købt noget af dem øv øv øv. havde ellers bestilt ved det samme firma før hvor jeg fik varen.. Det er i hvert fald sidste gang jeg køber ting på ebay

28 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Ebay experiences and cheaters.

Something happened when I was ordering at a user of ebay, next Day everything was erased from my account, sellers and order numbers.
Reaching out to ebay customer service, at first they couldnt see whats going on and solve the problem.
At last a tecnician solved it.
Weirdly enough, an order was made in My name, but not by me.
It occured that the last seller I had contactwith had overtaken My account, how he did it I dont know, but he used My money to buy something. Fortunately my Credit card was closed right after his first purchase.
The previous 4 orders Are still missing Even when paid for, and money cant be refunded because of New Credit card.
Please be careful with Who you order trough, check Them before ordering.

27 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en 5 meter lang dildo til min bedste mor og den kom ikke, ps var nødt til selv at improvisere

Hej jeg er lære og skulle netop til at bestille en frisk ny porno video til min lækreste 1. klasse men blev ekstremt skuffet da jeg fandt ud af at sådan nogle eksemplariske videoer ikke findes på filmcentralen hvilke skuffelse det er for vor fædreland og hellige rigdom at skulle have besvære med at lære de mest praktiske ting såsom afhængighed af din mor en video. Nå nu ikke mere snak om dette lad os hylde de store dildoer min bedste mor ikke fik fra eBay så var derfor nødt til selv at improvisere. btw jeg identificere mig selv som en mikrobølgeovn derfor kan der ikke diskuteres i forbindelse med den fuldstændigt irrationelle situation jeg har kæmpet igennem i løbet af des sidste 14 dag. sikke noget. Dog kan det hjælpe at der fra i dag af ikke skal være flere anden etniske i mit hjem for hvis det skal komme til at ske en skønne dag så kan jeg være nødt til at trække far store pind frem og pege lidt med den;)

15 marca 2021
Oceniono na 3 z 5

det afhænger af sælgeren

tror det afhænger meget af hvem på eBAy du køber fra.. bare sørg for at det er en troværdig sælger du køber fra og læs anmeldelser af andre der har købt fra sælgeren.

4 marca 2021

Kundeservice er elendig!

Kundeservice er elendig!
Sælger ville ikke fortælle hvilket selskab han havde benyttet til at sende pakke til mig, så jeg kunne ikke afhente og den blev sendt retur til sælger - som så nu får sine varer tilbage og kan sælge dem igen. Ebay mener stadig jeg skal betale gildet, selvom de ved sælger får sine varer retur og sælger ikke på noget tidspunkt har hjulpet med at lade mig få fat i mine varer.

2 lutego 2021

PINLIGT !!!!

Øv :( :( :( hvor ER Ebay og deres kundeservice bare skammeligt pinlig og spild af tid !!!
Fik lavet en annonce og det hele var fint, der er/var stor interesse i min annonce, men ingen salg, men sådan er det jo nogen gange ikk ?....eller hvad !?! nej ikke denne gang, for snart begynde køberne at skrive til mig, at de ikke kunne betale når de forsøgte at købe fra min annonce !?? Hmm.. mig fat i Ebay og forklare problemet, og fik det svar at alt var fint og ingen fejl fra min side og problemet var hos køberen og de (køberne) skulle kontakte Ebay som så ville løse det !!
Tiden gik/går og det har ikke hjulpet en skid ! har nu sendt 6-7 beskeder til Ebay om ja, 6-7 forskellige købere der ALLE har SAMME problem, de kan ikke betale på min annonce købere, og nu for køberne at vide det er MIN annonce der er noget galt med !!!???
Mig fat i Ebay igen og vedhæfte Ebay's egen besked om at det er min annonce det er fejl i og at nu må de sku spænde hjælmen og få det her fixet ..men nej nej jeg får stadig de sammen monotome beskeder tilbage at min annonce ser fin ud og det er de andre der har fejl i deres Ebay konto ...ja jeg giver op her !!
Thomas

24 stycznia 2021

Problemer med salg

Ebay er en virkelig besværlig handelsplatform. Det er svært at komme i kontakt med deres support og de svar man får derfra som skrevet af en robot. Ebay benytter paypal og der kan gå næsten en måned før du får dine penge, og når du så endelig modtager dem er der et hav af gebyrer og omkostninger. Det kan virkelig ikke anbefales.

19 stycznia 2021

Manglende kontakt

Man kan(som sædvanlig) ikke komme i kontakt med EBay -men vi er mange, der forsat er dumme nok til at handle der-øv

12 stycznia 2021

Jeg er så sur!

Jeg er så sur!! Jeg bestilte nogen sko og de kom aldrig!!! Jeg fik dog ik mine penge tilbage!!! Det kan ik være rigtigt at jeg ik og engang for mine penge tilbage! Vil aldrig købe noget på eBay igen!!!

10 stycznia 2021
Oceniono na 1 z 5

Ebay er ligeglad med sine kunder

Ebay er ligeglad med sine kunder, jeg bestilte en lille plastikskammel fra en sælger der hedder thatkey, da jeg modtog den 2 måneder efter var den ødelagt, sælgeren er ligeglad og ebay kan ikke kontaktes, brug dine penge et andet sted eller brand dem.

19 grudnia 2020

konto suspenderet

konto suspenderet, har haft kontoen i 2 dage. Og har lige efter en masse bøvl med den ikke ville godkende mit kort både som alm. og på paypal. Efter mange forsøg og et nyt kort i brug. Fik jeg endelig købt de bukser.
Men 1 time efter købet er min konto suspenderet :(
SÅ ved ikke om mit "købt" overhovedet bliver sendt fordi jeg kan jo selvfølgelig ikke svare på mailen........!!!!!!!!!!!

8 grudnia 2020
Oceniono na 1 z 5

I have been a loyal Ebay supporter…

I have been a loyal Ebay supporter…

I have been a loyal Ebay supporter since the beginning.I annually spend thousands of pounds a year. This week I complained that an items never arrived. Ebay didn't help me at all and I am out of pocket with nothing to show for it. R.I.P ebay.

7 grudnia 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej