Easyvvs

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en blandeventil TA-MIX fra hjemmesiden. Der stod at den var med 1/2" udvendig gevind, hvilket desværre ikke var korrekt - det var 28mm. Det betød at mine andre fittings ikke passede. Skrev en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og god sagsbehandling af varer hvor easyvvs skulle kontaktes for prisafgivelse på varen (før bestilling var mulig) Fik udfyldt link tilbage til at kunne bestille Henvendte mig på mai... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super service og fornuftige priser

Super service og fornuftige priser, det bestilte kom dagen efter, dog manglede nogle småting, mail til dem, hurtig svar at småtingene nok var inde i varen, det havde jeg tjekket :-) fik de manglende småting dagen efter
så her handler jeg helt sikkert igen

26 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Har købt et lækkert toilet og…

Har købt et lækkert toilet og toiletsæde for 2. Gang hos Easyvvs. Toiletsæde nummer 2 viste sig at have en defekt 14 dage efter installation. Efter n kort og hurtig dialog med et par fotos af problemet, får jeg nu tilsendt et nyt toiletsæde. Tak til Søren Trapp for hurtig løsning af problemet. Jeg vil helt sikkert bruge easyvvs næste gang jeg skal kigge efter vvsrelaterede varer.

21 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Super priser samt hurtig levering.

Super priser samt hurtig levering.

Hvis jeg skulle komme med en lille ting, så er standard levering indenfor 30 dage, hvilket bekymrede mig inden jeg lagde ordren - Det kunne hjælpe hvis man har generelt hurtig levering at informere om en fx 90% chance for levering indenfor 3 dage (hvis det selvfølgelig er rigtigt :)
Jeg modtog stadig varen 1,5 dag efter bestilling.

7 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og god sagsbehandling af…

(før bestilling var mulig)
Fik udfyldt link tilbage til at kunne bestille
Henvendte mig på mail til easyvvs sidst på eftermiddagen og vare kunne bestilles - og blev det - samme aften.
Behøver jeg at sige at leveringen var samme gode oplevelse.
Peter

23 października 2021

Fantastisk service

Fantastisk service!
Hold nu op! Vores gamle elvandvarmer var gået og jeg sad og søgte på nettet for at finde en ny som VVSeren kunne installere, først havde jeg fundet en anden leverandør og havde ringet til dem, de sagde 5-10 dages levering på produktet men kunne først levere i oktober. Så jeg søgte videre og faldt over Easyvvs.dk de havde også 5-10 dages levering. Men ringer for en sikkerhedsskyld til dem og får fat i Søren. Han går ind og tjekker og kan se at de har det på lager, så jeg få bestilt kl 15.20 onsdag. Torsdag kl 07.45 kommer fragtmanden med vores produkt.
Jeg kan kun tage hatten af, waow!
Ikke sidste gang jeg bestiller hos dem!

22 lipca 2021

Meget hurtig levering

Bestilte varer Mandag kl. 15.45, fik mail kl. 16 om at varerne ville komme fra 2 forskellige leverandører.
Første leveranse kom Tirsdag kl. 10 og da jeg kom hjem kl. 16 var den anden også kommet.
Perfekt!!!, det er ikke sidste gang jeg handler der.

17 lutego 2021

Imponerende

Imponerende, 2 bestillinger i træk, begge leveret dagen efter. Også en rigtig god teknisk service ved opringning. Priserne er i den bedste ende og hjemmesiden god og overskuelig.

4 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

Super service, holder hvad de lover

Jeg købte en lidt større unit til nettets bedste pris. Man bliver ikke skuffet, når man taler med dem. De lever op til det de lover på hjemmesiden. De undersøger lynhurtigt, hvornår de kan levere- hvilket skulle være senest med 1 dags varsel på vores adresse. Vi fandt oveni købet en individuel løsning, så vi fik unitten samme dag. Der var en del tlf.samtaler, som de bare tog sig tid til. Jeg kan på det varmeste anbefale de gode priser og det venlige, kvikke og charmerende servicepersonale hos easyvvs.dk

7 stycznia 2021

Yderst kompetance dygtig sælger

Tog kontakt til Søren fra easyvvs ang et tilbud på komplet vvs til et nybyggeri og han har fra dag et været super serviceminded og hjælpsom. Vi fandt til sidst de ting vi skulle bruge og Søren leverede til UG. Så kæmpe tak her fra. Så står man og mangler vvs stumper til yderst konkurrence dygtige priser, så tag fat i Søren og han skal nok hjælpe én i mål.

28 grudnia 2020

Super Service

Jeg har et 20 år gammelt Danfoss gulvvarmeanlæg, hvor der skulle skiftes ventiler, thermomotor og en enkelt rumføler.
Jeg er ikke håndværker, men kaster mig gerne ud i lidt udfordringer.
Jeg var i tvivl om hvilke thermomotorer og ventiler, der skulle anvendes, hvorfor jeg var i telefonisk kontakt med Easyvvs. Det endte med at jeg sendte fotos af anlægget/ventiler, så vi kunne sikre, at det var de korrekte dele. Jeg fik endda vejledning til, hvordan man skifter ventilerne.
Samtidig er der tale om yderst konkurrencedygtige priser. Den dyreste del var rumføleren, og prisen på denne var 5% under den billigste pris, jeg kunne finde på nettet.
En samlet særdeles positiv oplevelse.
Og tilmed var det en nem opgave at skifte de forskellige dele.

29 października 2020

God og hurtig service

Søde og rare mennesker begge to, jeg købte først en vask som skulle passe til et 60 cm skab, ifølge fabrikanten, men nej den gik altså ikke, retur med den igen, pengene kom efter nogle få dage tilbage, og jeg kunne så bestille en der passede, den var godt nok lidt dyrere, men wou en god kvalitet, dansk produseret, nu er den monteret, ganske uden besvær. 2 dage leveringstid med GLS.
Køber gerne her igen 😎
VH Michael Køge

25 lipca 2018
Oceniono na 5 z 5

Så søde og hjælpsomme medarbejder hos …

Så søde og hjælpsomme medarbejder hos Easyvvs! Jeg havde bestilt det forkerte og min varer var ikke på lager så de både skriver og ringer for at guide mig igennem hvad jeg så kan gøre. Den bedste service jeg længe har fået! Jeg kan varmt anbefale Easyvvs.

20 grudnia 2017

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej