Onlangs bestelde ik een 'super 800watt electric scooter'. Ik had gevraagd of ik met mijn 1m50 'lengte' wel met mijn voeten op de grond kon als ik op de step zat. Mij werd verteld dat onlangs een... Zobacz więcej
Ze zeggen goede service en dan zijn je spullen stuk
Ik had een Konig Tripod fotostatief besteld en ontvangen. Echter het statief is te zwaar voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Dus het moest omgeruild worden. Hoewel op de website staat dat retourzen... Zobacz więcej
Nadat ik mijn bestelling (cobra walkytalky) gedaan had, zou volgens easy2order deze binnen 24 uur worden verzonden. Echter 3 dagen later nog steeds niets in huis. Meerdere mails gestuurd waarop nie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Online Warenhuis voor de leukste producten, o.a.: Gadgets, Waveboards, Space Scooters, Steps en Elektronica. Maar ook voor boeken en Cd's moet je bij Easy2order zijn. Alles voor de beste prijs. A-merken en een breed assortiment. Een van de goedkoopste van Nederland met uitstekende service op het hoogste niveau!
Postbus 4600, 1700AX, Heerhugowaard
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ze zeggen goede service en dan zijn je spullen stuk
Onze bestelling betrof een minder courant product, dat desalniettemin op voorraad was (in meerdere exemplaren) tegen een heel aantrekkelijke prijs. Snelle levering. Uiterst tevreden. Een aanrader.
Had een onderdeel vergeten te bestellen. Na een belletje kon het nog mee verzonden worden met de lopende bestelling.
Prima geregeld.
Wij hebben 2 spacescooters besteld op donderdag en de volgende dag waren deze al binnen . Dit is super snel en mijn kinderen waren dolblij dat ze geen weken hoefden te wachten. Wat betreft betalingen , alles is mogelijk en heb jezelf in de hand wanneer je iets betaal .De mogelijkheden zijn er dus je kan niet klagen dat alles snel betaald moet worden .Niemand krijg een 10 maar deze komt er aardig tegenaan.
Ondanks tekortkomingen door de bestelmaatschappij zijn we toch tevreden over easy2order owv de inspannigen die ze doen om ons toch te helpen bij de herstelling van het geleverde goed !!
Bestelling netjes en op tijd zoals het hoort. Ook een probleem werd netjes en snel afgehandeld.
Perfecte en zeer snelle service, aanrader
Heel snelle levering! Nog voor ik mijn pakje kon nagaan bij Track & Trace belde ze al aan de deur en ja hoor het was mijn bestelling al. Ongelofelijk! Prima communicatie ook.
Helemaal tevreden duidelijk en snel
's Avonds om 21.15 uur besteld, volgende dag al binnen. Aanrader dus.
Zeer goede web winkel met veel variatie
wij hebben het idee dat de prijs van ons bestelde en geleverde product niet klopt.
Wij raden u aan de prijs te controleren en eventueel aan te passen.
Kan niet anders zeggen dan dat de levering en service super waren. En niet te vergeten, het product was zeer goed verpakt!!! Bedankt!
Een geweldige service. Geleverde spacescooter functioneerde niet, kwam door lekke gasveer, zeer snel vervangende veer opgestuurd met handige instructie. Na 5 maanden lasnaad onderaan frame gescheurd, na mail en invullen RMA formulier kosteloos opgestuurd en 3 dagen later gerepareerde spacescooter retour. SUPERSNELLE en GEWELDIGE manier van behandelen.
Voor mensen die twijfelen : Niet twijfelen, gewoon bestellen, je zal er geen spijt van krijgen !
Martin