easy-stone.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Kan med ubeskrivelig begejstring konstatere, at Sandgården Beton/Easy Stone er lukket permanent! 5 Stjerner for den nyhed! Lever stadig med mine fliser af virkelig dårlig kvalitet, lagt så godt so... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Du bestiller over netter. Har du nogle specielle forhold vedrørende din bestilling ringer du Easy-stone op og hvad du ønsker kan lade sig gøre. Jeg har ikke oplevet andet. For eksempel har jeg best... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tusinde tusinde tak for en købsoplevelse af bedste "skuffe". I har begge (adm. og IBF) været søde, fleksible og dygtige at samarbejde med - alt er gået så nemt fra første led med bestilling... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Wykonywanie podłóg

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

easy-stone.dk er din sikre leverandør af belægningsprodukter. Vi fører et spændende program af moderne og eksklusive belægningsprodukter i høj kvalitet. Ligeledes sælger vi kvalitetsprodukter til haven/indkørslen såsom fuge- og afretningssand og granitskærver i smukke farver. Alle vores belægningsprodukter er trekantsmærkede og dansk produceret. Belægningsprodukterne overvåges af Betonvarekontrollen. Herudover kontrolleres produkterne løbende på eget laboratorium. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til easy-stone.dk teamet. For hele tiden at forbedre vores service og produktsortiment modtager vi meget gerne ris og ros. Du er også mere end velkommen til at komme med forslag, ideer eller bare din mening til hvordan vi kan gøre tingene bedre. Skriv gerne på info@easy-stone.dk easy-stone.dk er etableret i 2010 og ejet af SundsAlfa Betonvarefabrik A/S

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

153 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Kan med ubeskrivelig begejstring…

5 Stjerner for den nyhed!
Lever stadig med mine fliser af virkelig dårlig kvalitet, lagt så godt som muligt af min brolægger, der fortalte om 8-10 mm tolerance på 50 mm fliser! -og ikke mindst med den tidligere indehavers ubehøvlede kommentarer på min henvendelse, i frisk erindring...
Så slipper andre for denne tvivlsomme kvalitet.

5 grudnia 2024
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Easy-Stone er en forlængelse af IBF

Easy-Stone er en forlængelse af IBF, og jeg har netop haft en samtale på 5 min med den ansvarlige for deres restpartier. IBF ved godt, at de sælger fliser som går i stykker efter blot 6 måneder, og spiser kunden af med, at fliserne er købt som beset. Problemet er bare, at de kan ikke gøre dette lovligt, men de satser på, at du giver op inden sagen bliver taget op i Forbrugerklagenævnet (som tager 2 år om at afgøre sager).
IBF er ufatteligt ringe kvalitet, men deres kundeservice er utroligt nok endnu ringere.

Ordrenummer: 3819459

4 marca 2024
Opinia niezależna
Logo easy-stone.dk

Odpowiedź od easy-stone.dk

Hej Patrick
Det er jo ikke helt rigtigt at dine fliser er gået i stykker efter 6 mdr.
I har købt de billige 2 sorterings fliser som er grovere i overfladen end de normale standardfliser, for at evt. sparer nogen penge.
Efter den ekstrem våde vinter er de blevet grønne af alger. Præcis som alle andre udendørs byggematerialer bliver.

Venlig person på kontoret

Venlig person på kontoret - da jeg ville tjekke, at varen var på lager.
Hurtig og præcis levering. Flink chauffør, der stillede stenene, hvor vi gerne ville have dem.

11 maja 2022
Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte sten der var 5 cm tykke og…

Jeg bestilte sten der var 5 cm tykke og fik leveret som var 4,5 cm tykke. Dvs dårligere kvalitet og styrke, samt en vare som ikke var som bestilt. Efter henvendelse til easy stone fik jeg oplyst at jf. betonstandarden var det normalt de varierende i tykkelse. Men en 10% variation synes ikke acceptabel. Denne betonstandarden fremgår ikke af salgs og leverings etik gelserne. Så denne leverandør kan ikke anbefales.

11 lipca 2021
Oceniono na 1 z 5

Desværre ikke særlig god oplevelse

Desværre ikke særlig god oplevelse - Blev ikke ringet op som jeg skulle inden levering, mine sten blev ikke løftet ind over hækken som aftalt, måtte selv kontakte vognmanden og aftale ekstraordinært kranløft (hvilket skete til tiden, stor ros til vognmanden) sten var af en væsentligt ringere kvalitet end tidligere, alt for mange kantslag, knækkede sten etc.
Rigtigt ærgerligt da jeg tidligere har købt fine sten af samme firma, dog under andet navn

27 czerwca 2021

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej