Hurtig og forholdsvis billig forsendelse..! Dog synes jeg informationen var lidt mangelfuld, da jeg på intet tidspunkt fik en klar melding om at min vare var sendt, men blot at bestillingen var "Ful... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg surfede rundt på nette for at finde nogle bestemte produkter til den billigeste pris. Jeg endte med at bruge e-voks.dk, hvilket er første gang, men de havde klart de bedste pris på de produkter... Zobacz więcej
Jeg har bestilt varer hos e-voks flere gange, og kun én gang har jeg oplevet at varen ikke kom dagen efter... faktisk dukkede den aldrig op, men da jeg efter 4 dage ringede til kundeservice og efterl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De fordelagtige priser på E-Voks.dk, var afgørende for, at jeg besøgte hjemmesiden. Jeg skulle blot eksperimentere med det meget omtalte produkt Silver Shampoo, og uden at kende effekten, ville jeg de... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Fantastisk sted hurtig levering også stor tak til DAO
Mvh Birgit
Har prøvet flere gange at bestille varer på siden, men hver gang jeg trykker "læg i kurv", bliver jeg dirigeret til en anden webshop, og der er ingen varer i min kurv. Har skrevet til deres kundeinfo, og de reagerer ikke.
Det gik nemt til. ingen problemer med betlaingen eller ej. Det hele var lige til ;)
Vildt gode produkter, som er i postkassen allerede den næste dag!
Egentligt er e-voks et fint sted at handle, hvis ikke det var for at jeg har oplevet præcist det samme som Benjamin.
De offentligør din email, højst sandsynligt pga. en sikkerhedsfejl i deres system. Da man tager kontakt til dem får man at vide det ikke er dem selvom emailen kun er brugt hos dem.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse og vil anbefale andre at handle et andet sted.
Varen kom allerede efter 1-2 dage, og var godt pakket ind.
Jeg har købt et hh simonsen krøllejern.. Billig pris og rigtig hurtig levering.. Meget overrasket.. tusind tak
Jeg har tidligere handlet hos E-voks.dk, og været meget tilfreds med såvel pris, leveringstid og produkt.
Nu kan jeg imidlertid konstatere, at E-voks.dk (formentlig utilsigtet) offentliggør adskillige kunders email-adresser på deres hjemmeside.
Min email-adresse har ikke tidligere været offentligt tilgængelig på internettet og jeg har derfor stort set været forskånet for spammails.
Efter denne offentliggørelse på E-voks.dk modtager jeg nu ca. 50 spammails om dagen, og skal derfor bruge oceaner af tid på at gennemse disse ligegyldige mails.
Jeg har gjort E-voks opmærksom på problemet, og antog at fjernelse af disse email-adresser ville være øverste prioritet mandag morgen.
Email-adresserne er dog stadig offentligt tilgængelige på deres hjemmeside, så alt i alt, synes jeg at det har været en uacceptabel oplevelse. Derfor 1 stjerne indtil problemet er løst på acceptabel vis.
***** til e-voks.dk nethandel for præcis og hurtig levering af bestilte varer, som lovet blev varen leveret på 2. arbejdsdag. venlig hilsen Winnie
Veldig rask levering til Norge!!!
Kun 3 dager fra bestilling før pakken var i postkassen.
Tusen takk!
Jeg bestilte mandag, fik det leveret tirsdag, og det hele passede. God service handler gerne her igen.
Kan kun anbefale E-Voks.dk til alle.
Hurtig og let at finde det man skal bruge og levering dagen efter - FORNEMT!
Hilsen Rasmus
(Ordre nummer 100045982)
Er overvældet over min bestilling Blev sendt samme dag! Og så er siden jo bare billig og fede fede ting ! 😊 glæder mig til at proppe farve bomben i håret !
Hej e-voks,
Jeg kunne ikke betale med kreditkort, men alene mit VidaDankort og/eller debetcard/MasterCardDirect. Dette uagtet, at I reklamener med, at man kan betale med kreditkort.
Gør det bedre - slet/fjern oplysningerne om mulighed for betaling med kreditkort, eller tilslut jeg muligheden. I hvert fald lad være med at lokke med muligheden, når den ikke eksisterer-
ps: Jo, selvfølgelig har jeg kontrolleret, at der ikke var problemer med jeres betalings-leverandør og/eller PBS på betalingstidspunktet. I øvrigt gik betalingen med debetcard jo også glat igennem!
Carsten,
Jeg køber farvebombe hos e voks hver gang og er super tilfreds varen er altid i orden. Det er billigt og hurtig levering. :-)
Nem og overskuelig side , god service og hurtig behandling af bestilling. Vil klart bruge e-voks.dk igen :)
Hjemmesiden har alt hvad man skal bruge til rimelige priser, med og hurtig og god levering.
#100045684
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.