Let site layout og fedt udvalg Syntes selv da jeg bestilte min første airsoft at deres layout var godt og let forståeligt. Det jeg har bestilt herfra var uden problemer og levering til tiden skide g... Zobacz więcej
E-TECH
Et ganske fint produkt. Fik desværre knækket lyddæmperen, så pas på. Drej én gang for meget og så knækker den. Vil dog anbefale at man leder efter alternativer i lande med bedre forhold end kommu... Zobacz więcej
Købte for nyligt et Gamo luftgevær hos E-Tech og hele processen var over alt forventning! Havde længe kigget på et bestemt gevær og til alt held så havde de det til salg for 33% mindre end nær... Zobacz więcej
God service og nem hjemmeside! Desværre gik pistolen som var købt til min søn i stykker efter to dages brug da han tabte den på jorden fra 40 cm højde.. så selve kvaliteten på produktet er ikke særl... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Køb softguns, hardball udstyr, luftgeværer og outdoor grej til billige priser i vores webshop. Gratis fragt på ordrer over 500,-kr.
Vedbækvej 1, 9500, Hobro, Dania
- salg@e-tech.dk
- www.e-tech.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Let site layout og fedt udvalg
Let site layout og fedt udvalg
Syntes selv da jeg bestilte min første airsoft at deres layout var godt og let forståeligt. Det jeg har bestilt herfra var uden problemer og levering til tiden skide godt.
Hvorfor er der lukket både butik og…
Hvorfor er der lukket både butik og hjemmeside.? Det var ellers så godt.
Fin hjemmeside men man skal være 16 for…
Fin hjemmeside men man skal være 16 for at skyde med det og 18 for at købe og det synes jeg er en dårlig lov for os der er 16 år

billig og dejlig webshop
billig og dejlig webshop, men et stort problem er at alle hagl har været udsolgt i lang tid, og det ser ikke ud til at der kommer flere på lager
det er et godt sted at handle og jeg…
det er et godt sted at handle og jeg får mine vare næste dag 10000 stjerner til E-TECH

Odpowiedź od E-TECH
Alt gik lige som det skulle
Alt gik lige som det skulle, har haft en dejlig oplevelse! Hurtig levering

Fremragende webshop
Har bestilt hos E-tech mange gange og det fungerer bare perfekt, hurtig levering og meget god kvalitet på produkterne. Kan klart anbefales.

Rigtig fin service
Rigtig fin service. De svarer ikke på henvendelser om tilbud, så man må holde sig de priser, de har på siden.

Odpowiedź od E-TECH
de ting man kan gøre bedre og gode ting
jeg har købt en pistol der inde men når man har skrevet en fejl og så man kommer til og sende den så syntes jeg det er lidt irriterende at man ikke kan slette den igen.
Det er det en mega god webshop og kan klart anbefale den

Odpowiedź od E-TECH
Hurtig levering og kvalitet OK.
God service og nem hjemmeside dårlig kvalitet
så selve kvaliteten på produktet er ikke særlig holdbar- lidt ærgerligt hvis man rent faktisk skal bruge det til andet end at ligge i vindueskarmen..
gode priser og hurtig levering:-)
alt som det burde være, ingen problemer
alt som det burde være, hurtig levering, ingen problemer oplevet
Hurtig levering og fremragende service.
Hurtig levering!