Dyrekassen Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Hurtig behandling og nem adm. Jeg har haft en god oplevelse med Dyrekassen Danmark i min søgning på en forsikring til min kat. Jeg måtte desværre bruge den forleden, meget rart at dyrlæge kan send... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har for nylig mistet vores hund, som var knap 4 år gammel. Da forsikringen ophørte fik vi henvendelse om at livsforsikringen måske kunne komme i spil, hvis dyrlægen kunne udtale sig på en best... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nemt og problemfrit at anmelde skaden vedr. min hund. Fik udbetalt penge kort tid efter at have sendt dyrlægeregningen ind.

1. Agencja ubezpieczeniowa
  2. Firma ubezpieczeniowa

O Dyrekassen Danmark

Napisane przez firmę

I Dyrekassen Danmark forsikrer vi din bedste ven. Så skal du ikke bekymre dig, hvis det uheldige skulle ske, at din hund eller kat bliver syg eller kommer til skade. Vi ved, hvor meget I betyder for hinanden.

Hos Dyrekassen Danmark stræber vi altid efter at tilbyde dyreforsikringer, der er tilpasset dine behov og ønsker. Vi tilbyder ansvars-, syge- og livsforsikring af hunde samt sygeforsikring af katte.

Når du henvender dig til Dyrekassen Danmark, bliver du mødt af et team af specialiserede medarbejdere, der selv er passionerede dyreejere, og som alle brænder for at passe godt på dig og din bedste ven. Også når skaden er sket.

Napisane przez firmę

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 549

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det er en dejlig tryghed at have

Det er en dejlig tryghed at have. Og forsikringen virker og hjælper en, hvis ulykken er sket

10 września 2026

Hej Henrik,

Vi er glade for at høre, at vores forsikring giver dig tryghed og har hjulpet dig, når uheldet har været ude.

Oceniono na 5 z 5

Vi har altid fået god og tryg hjælp af…

Vi har altid fået god og tryg hjælp af dyrekassen. Dem kan vi varmt anbefale

10 września 2026

Hej Pernille,

Den største anerkendelse, vi kan få, er en anbefaling - så tusind tak!

Vi kan kun være glade og stolte over så flotte nogle ord.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig respons på anmældese af skade på…

Hurtig respons på anmældese af skade på vores hund
og ok betaling af dyrelægeregning.

Hej Jan,

Dejligt, at skade blev behandlet hurtigt - sådan skal det være.

Du skal have stor tak for anmeldelsen og de 5 flotte stjerner!

Yderst tilfreds👌

Yderst tilfreds👌
Faktura sendt ind og efter ca. 3 uger havde jeg pengene på min konto.
5 stjerner herfra.

Hej tove,

Tusind tak for anmeldelsen!

Det glæder os, at du er tilfreds med vores skadebehandling og har lyst til at kaste så mange fine stjerner i vores retning.

Lidt firkantet mht

Lidt firkantet mht.
uddybning af dyrelæge regningen
Sød og venlig betjening

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse.

Når vi beder om uddybning eller journal fra dyrlægen, er det for at sikre, at vi har de oplysninger, vi skal bruge for at vurdere sagen. Vi ved godt, at det kan føles som ekstra besvær, men oplysningerne kan være nødvendige for at afklare, om der er tale om en behandling, forsikringen dækker.

Vi er dog glade for, at du er tilfreds med vores betjening – og vi sætter selvfølgelig pris på de fire flotte stjerner, du har givet os.

Oceniono na 5 z 5

Nemt og problemfrit at anmelde skaden…

Nemt og problemfrit at anmelde skaden vedr. min hund.
Fik udbetalt penge kort tid efter at have sendt dyrlægeregningen ind.

Hej Susan,

Vi er glade for at høre, at skadesanmeldelsen af din hund var nem og problemfri, og at udbetalingen skete hurtigt.

Dejligt, at du havde tid og lyst til at vurdere os.

Dyrekassen gjorde det igen

Dyrekassen gjorde det igen! Det tog lidt længere tid end sædvanligt, men sådan er det i ferieperioden. Jeg virkelig ikke rose dette forsikringsselskab nok for det er så trygt at have dem med i disse svære sygdomsforløb - så tak for det!

Hej Kåre,

Tusind tak for anmeldelsen og de fine stjerner!

Vi er glade for at høre, at vi igen har kunnet hjælpe, og vi sætter stor pris på din forståelse for den lidt længere behandlingstid i ferieperioden.

Det er vores fornemmeste opgave at skabe tryghed for vores kunder - så det er jo helt fantastisk, at det også kan mærkes på den anden side.

Oceniono na 5 z 5

God service af venligt og hjælpsomt…

God service af venligt og hjælpsomt personale. Har aldrig haft problemer de gange jeg havde brug for min forsikring.
Kommer helt sikkert igen, skulle jeg få en ny hund.

Hej Mariann,

Tusind tak for stjernerne og din fantastiske anmeldelse!

Skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og personale. Det er dejligt at vide, at du har været tilfreds med din forsikring, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden, hvis du får en ny hund.

Hurtig afregning

Hurtig afregning. Virkeligt dejligt, at dyrelægen bare kunne sende regningen til dem.

Hej Elisabeth,

Tak for anmeldelsen og de flotte stjerner!

Super dejligt at høre, den hurtige afregning og muligheden for direkte refusion har været en god oplevelse for dig.

Oceniono na 5 z 5

Kan altid hjælpe og svare på de…

Kan altid hjælpe og svare på de spørgsmål man har 🤗

Hej Mie,

Tusind tak for stjernerne.

Vi er super glade for at høre, at vi altid kan hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Oceniono na 4 z 5

Får dækket en meget lille del af…

Får dækket en meget lille del af dyrlægeregnongen

24 sierpnia 2026

Hej Randi

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner.

Sygeforsikringen dækker 80 % af dyrlægeudgifterne, fratrukket en fast selvrisiko. Det betyder, at man selv skal betale en del af regningen – men jo større dyrlægeregningen er, jo større et beløb vil forsikringen også dække.

Det er egentlig det, der er hele tanken med en sygeforsikring: at have et sikkerhedsnet, hvis ens hund eller kat en dag får brug for en større operation eller længerevarende behandling. Og selvom det aldrig er sjovt at stå med en udgift, er det forhåbentlig rart at vide, at man ikke skal bære hele regningen selv, hvis uheldet er ude.

Vi er ærgerlige over, at det ikke kunne blive til fem stjerner denne gang, men er også glade for de fire – vi tager dem som et tegn på, at du samlet set er godt tilfreds med os.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig kvittering for anmeldelsen og…

Hurtig kvittering for anmeldelsen og hurtig anvisning af penge

Hej Susanne,

Vi er glade for at høre, at vores hurtige håndtering af din anmeldelse og udbetaling af penge har levet op til dine forventninger.

Dejligt, at du havde tid og lyst til at vurdere os.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været super glad for at være…

Jeg har været super glad for at være hos jer i har været hurtige til at betale pengene tilbage og så er I super gode til at hjælpe en når man ringer, men nu er det desværre slut men jeg siger tak for jeres hjælp

Hej Lone,

Tusind tak for de fine stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service og den hjælp, vi har kunnet give. Vi ønsker dig alt det bedste fremover!

Altid hjælpsomme og empatiske

Altid hjælpsomme og empatiske - og så yder de en hurtig service.

Hej Susan,

Tak for den fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Vi gør en dyd ud af at levere personlig og effektiv service til vores kunder, så det er dejligt, at det netop er dét, du har oplevet hos os.

Rimelig sagsbehandlingstid

Rimelig sagsbehandlingstid. Dækningen som beskrevet i forsikringsbetingelserne.

Hej Hans-Henrik,

Tusind tak for den flotte vurdering - dejligt at høre, du er tilfreds med vores sagsbehandling.

Super dyreforsikring

Jeg giver Dyrekassen Danmark Top-karakter, og kan kun anbefale andre at have forsikring her. Hurtig og problemfri skadesanmeldelse.

Hej Karina,

Den største anerkendelse, vi kan få, er en anbefaling - så tusind tak!

Vi bliver altid glade, når vi får positive tilbagemeldinger på vores skadebehandling.

Hurtig service

Hurtig service

Hej Susanne,

Fantastisk at høre - det er præcis sådan, vi ønsker det skal være!

Kun oplevet super behandling

Kun oplevet super behandling, af allergi behandling af vores hund🐕

Hej Carl Peter,

Tusind tak for anmeldelsen og de fine stjerner!

Skønt at høre, du har haft en god oplevelse hos os.

Oceniono na 4 z 5

Hurtig behandling og nem adm.

Hurtig behandling og nem adm.
Jeg måtte desværre bruge den forleden, meget rart at dyrlæge kan sende det hele ind for mig, og jeg fik hurtigt tilbagemelding.
DOG - så ville jeg ønske at det var beskrevet hvad der var dækket og hvad der ikke var. Min faktura indeholder ca. 35 underpunkter, og jeg kan ikke overskue hvad der ikke var var dækket. (jeg har skrevet til jer, jeg ved jeg får svar - det kunne blot være en service at udspecificere det lidt på opgørelsen.)

1 września 2026

Hej Charlotte

Mange tak for din anmeldelse og de fine stjerner – det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Jeg forstår godt din pointe om, at det kan være svært at gennemskue, hvilke udgifter der er dækket, når en behandling indeholder mange forskellige poster. Når vi behandler en skade, sender vi altid en specifikation til e-Boks, hvor det fremgår, hvordan erstatningen er beregnet – herunder hvilke udgifter der eventuelt ikke indgår i erstatningen.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en nærmere forklaring på opgørelsen. Så hjælper vi gerne med at gennemgå den.

Sisse, Dyrekassen Danmark

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej