Jeg bestilte dynen Ringsted Dun “Svinedrengen”, og alt var helt perfekt fra start til slut. Hurtig ekspedition og super god levering til Færøerne med PostNord. Dynen kom sikkert frem, og alt var præci... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Når en oplevelse er god, så er den værd at gøre opmærksom på. Lagde en simpel order på webshoppen til afhentning i butikken. Ordren var straks klar og da jeg hentede varen var ekspedienten yders... Zobacz więcej
Jeg har købt dyner, puder og rullemadras adskillige gange hos Dyner.dk. Jeg har alle gange oplevet fair priser og meget hurtig levering. Jeg er aldeles tilfreds.
Reakcja na opinię
God service. Jeg købte en pude hos dyner.dk som fødselsdagsgave til min datter. Hurtig ekspedition og levering til den ønskede pakkeshop. Imidlertid fik hun 2 puder, og vi måtte returnere gaven. Hurt... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Kinavej 11, 4200, Slagelse, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fin nok købsoplevelse og levering. Men produktet er en stor skuffelse. Crepe sengetøj fra høje som jeg kender den normale kvalitet på men de her sæt er af en helt anden kvalitet. Meget strid og ikke spor blød. Meget skuffende. Og det fremgik ikke af beskrivelsen at det er en anden kvalitet end den vanlige.
Overskuelig bestillingsside, hurtig levering og fint produkt 😊

Odpowiedź od dyner.dk
Hurtigere levering end lovet, god kommunikation hele vejen.

Odpowiedź od dyner.dk
Dette har været en meget mærkelig købsoplevelse:
1) jeg fik ingen ordrebekræftelse
2) Der gik mere end. 10 dage med levering - uden nogen advisering af nogen art
3) Der ringes om levering / i stedet for at sende en mail
4) Da jeg forsøgte at genbesøge min ordre, ryger jeg i backend af jeres shop system
5) Varen leveres uden en følgeseddel / dokumentation at jeg rent faktisk har fået den madras jeg har bestilt
6) Da jeg hverken har modtaget ordrebekræftelse, faktura eller følgeseddel - så har jeg ingen garanti for mit køb
Så alt i alt - en skuffende oplevelse på et køb af en ikke-billig madras (2699,-)

Odpowiedź od dyner.dk
Servicen var god, men desværre er jeg ikke tilfreds med produktet, som jeg har købt. Det er en anti-skrid måtte, men den fungerer slet ikke som forventet. Det føles som spild af penge.

Odpowiedź od dyner.dk
Mine lagener kom hurtigt, og fin venlig hjælp til returnering, da jeg fandt ud af at jeg havde bestilt forkert.

Odpowiedź od dyner.dk
Har modtaget to fantastiske dyner. De lever fuldt ud op til vores forventninger

Super hurtig service
Fik min dyne hurtigt, den er virkelig god kvalitet og god kundeservice da jeg havde et spørgsmål

Odpowiedź od dyner.dk
Fik meget fin behandling af medarbejderen da jeg ringede for at høre lidt om dynen.