Her får du god kvalitet på alle produkter til en god pris. Enkel og oversiktlig nettside. Du får det de lover deg. Utrolig rask levering. Enkelt å bytte, hvis du har bestilt feil. Klærne er normale i... Zobacz więcej
dress-for-less.dk
Elsker at handle fos jer. Udvalget er spændende, god kvalitet og til rimelige, sommetider meget billige priser. Jeg har købt både vinterfrakke, bukser, kjoler, skjorter, støvler osv. sjældent jeg ha... Zobacz więcej
Har handlet på siden over 10 gange, og kommer nok ikke til at købe tøj andre steder fremover. ;-) Fantastisk side, med gode billeder og gode beskrivelser. Er specielt vild med den feature hvor... Zobacz więcej
Great deal but their customer service and merchandise exchange is terrible. Written 4 times with proof from shipping company that the return package is delivered at their warehouse but nothing happ... Zobacz więcej
O dress-for-less.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Mönchhofallee 1, 65451, Kelsterbach, Niemcy
- +45 (0) 36 96 75 98 kundeservice kun svar på engelsk, tysk, fransk, hollandsk, polsk og spansk.
- service@dress-for-less.com
- www.dress-for-less.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
altid gode varer og de kommer!
altid gode varer og de kommer!
Synd, hvis butikken skal lukke
En stjerne for hurtig levering -alt…
En stjerne for hurtig levering -alt andet er virkelig dårlig. Hvis man returnerer varen så tage det altid over en måned at få penge tilbage og man skal rykke for penge flere gange.Kunderservice er virkelig dårlig til at svare på henvendelse og efter 2 uger spørger de om det samme trods de har lovet at sende penge med det samme.
Fornuftige priser og et rimeligt…
Fornuftige priser og et rimeligt udvalg. Det tager ofte en uges tid fra bestilling til modtagelse af pakke. Jeg har handlet der i 15 år og har aldrig oplevet uregelmæssigheder. Jeg savner bekræftelse på afsendelse af varer, lidt hurtigere leveringstid og lidt større udvalg, hvilket trækker ned. Virker alt i alt pålideligt
Deres reaktionstid er alt for lang
Deres reaktionstid er alt for lang. Returnerede varer for mere end to uger siden og har på trods af to mail og flere forsøg på at ringe til dem - ingen svar, handler ikke der igen
good service og hurtig levering ♥
Ringe service.
Ringe service.
Kundeservice svarer ikke på mine spørgsmål. Faktura indeholder ikke moms
Bestilte varer for flere tusinder
Bestilte varer for flere tusinder - har efter 3 dage ikke fået ordrebekræftelse eller status på forsendelsen. Det skal steppe op ellers peger de her anmeldelser mod rødt. Har ringet og skrevet til dem - ingen kontakt etableret.
Jeg har givet dem tre chancer og alle…
Jeg har givet dem tre chancer og alle tre gange har jeg fået ansigtsprodukter ind af døren, så jeg kan bestemt ikke anbefale at købe hos dem.
Great deal but their customer service…
Great deal but their customer service and merchandise exchange is terrible. Written 4 times with proof from shipping company that the return package is delivered at their warehouse but nothing happens.
Only get this in my e-mail:
We will process your request as soon as possible. Our service team will answer you within 48 hours.
Best quality clothes you’ll ever find…
Best quality clothes you’ll ever find for their low prices! It’s an amazing store and I couldn’t recommend it enough! great service and unique style clothing at great prices.
I have ordered from this site 3 times…
I have ordered from this site 3 times with about 4 items per order. I always order a size larger and I have no complaints as of yet. It will take about 2 weeks to receive even if it's a rush.
great outlet quality products
they really have god stuff for unbelievable discount !! I bought many things thought the years and almost always with a discount more that 60 percent !!!
Det kører bare :) Super hurtig levering…
Det kører bare :) Super hurtig levering og varerne var alle originale så super godt koncept :)
Return items
Very good prices but very bad return system.
Took almost 6 weeks for them to get the items and return the money.
Ingen kontakt mulig at etablere
Ingen kontakt mulig at etablere.
Fik 2 blazere af min kæreste i julegave. 1 passede fint, og 1 var for lille. Vil returnere den ene. Min kæreste har mailet med dem for returlabel 3 gange alle uden svar. Jeg har forsøgt at ringe til deres danske nummer samt tyske uden held. Uacceptabelt.
5 stjerner for god service!
Søde til at hjælp med retur varer. Samt oplevet dem meget hjælpsomme med en vare der var defekt.
Synes de har nogle gode varer til billige penge.
Har adskillige gange frameldt mig…
Har adskillige gange frameldt mig nyhedsbrev, men de kommer stadig i en lind strøm. Uacceptabelt ikke at respektere dette ønske om fravalg.
Gode besparelser på mærkevarer og …
Gode besparelser på mærkevarer og fornuftig levering
Virkelig sløv bytte service!!
Sendte vare retur. Størrelsen som jeg skulle have byttet den til figurede på webshop længe efter returvaren var afsendt! Skrev endda mail for at gøre opmærksom på at de nu havde varen! Alt for sløv service!! Er spild af min tid at handle her!! Får langt bedre service andre steder!!