DPD

Oceniono na 1 z 5

pakken angiveligt 3 gange forsøgt leveret og siden returneret til bremen: "adress is not correct". Problemet er bare at adressen er den helt rigtige og tidligere verficieret med Post Danmark.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvis du skal benytte dig af DPD så skal du have tålmodighed af en helt anden karakter. Det har taget 6 dage at sende en pakke fra Hjørring til KBH! Super ringe service! Jeg vil absolut hverken anbefal... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Pakken blev leveret indenfor tidsrammen etc.. Meeeeen... Pakken blev i systemet underskrevet med min kærestes fulde navn, og proppet i postkassen.. Hvilket er lidt mystisk, idet hverken min kærest... Zobacz więcej

1. Przesyłki kurierskie
  2. Kurier
  3. Usługi logistyczne
  4. Usługi pocztowe i kurierskie
  5. Firma transportowa - żegluga

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

DPD Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co. KG is one of the leading provider of parcel services in Europe with a unique, high-capacity transport network with more than 500 DPD depots in more than 30 countries.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Snyder med levering !

Altid det samme med DPD. Skriver de har forsøgt at levere uden at de har været der. Denne gang havde jeg bestilt levering til min arbejde, og på det tidspunkt DPD skriver de har forsøgt sad jeg faktisk selv på kontoret, og vi havde porten åben. Så der er ingen undskyldning. Jeg tror simpelthen ikke på, at de har været der.

19 maja 2016
Oceniono na 4 z 5

Forventede det værste, fik en god overraskelse.

Jeg brugte DPD via en forretning i England, hvor jeg bestilte et produkt jeg desperat havde brug for til en eksamen. Efter at have bestilt min vare, fandt jeg en masse dårlige anmeldelser på internettet, og blev rædsenslagen overfor en forsinket leverance. Men der gik ikke lang tid, før jeg fik at vide, det var kommet til Danmark.
Mit eneste problem var, at der ikke stod Husnummer på forsendelsens destination, men det kan have været enten butikkens eller min egen fejl. Heldigvis ringede Post Danmark angående forsendelsen.
Overall, god og hurtig forsendelse.

30 kwietnia 2016

Fast and Reliable

Before getting my package, i read all those reviews on trustpilot and got very scared. However, exactly as i was reading, I hear a knock on the door, and i go to check. The post representative from Dansk Post had my package in their hand, and i just had to sign, and everything was perfect.
Ultra fast delivery. The package arrived at DPD warehouse at 22:30, and the next day at 12, the package was here.

Maybe i was lucky, i don't know. I really hope they give the same service to everyone.

25 kwietnia 2016

Løgn

Jeg kan se i tracking de påstår at have forsøgt at levere.
Ingen seddel, jeg var hjemme hele dagen.
Undgå for altid dette firma.

23 kwietnia 2016
Oceniono na 1 z 5

Åh nej... Sikke et mareridt!

Jeg bestiller tit varer over nettet, og jeg har prøvet at få tilsendt varer med DPD... én gang, og det gik forholdvis smertefrit, men jeg var ikke tryg ved det set i lyset af de dårlige anmeldelser. Jeg besluttede derfor at tage chancen én gang mere, og hvis det gik godt, ville jeg give DPD okay anmeldelse, men sådan skulle det ikke gå.
Jeg bestilte en pakke den 11. april fra England. Pakken skulle allerede være der inden for et par dage, men nej. I følge det track jeg fik blev pakken ganske enkelt i England. Jeg kontaktede så afsenderen for at høre hvad der var sket. Det var fredag den 15. april. De fortalte så, at de havde kontaktet DPD som havde bekræftet, at min pakke var i Danmark og ville blive leveret senest mandag den 18. april - på trods af at der var gået ged i trackingen kunne jeg roligt regne med det. Mandagen kom, og intet skete. Jeg kontaktede så Post Danmark som står for DPD, og de fortalte mig, at de slet ikke kunne finde noget på det trackingnummer, og anbefalede mig at brokke mig til afsenderen... igen. Jeg kontaktede så afsenderen, og nu viste det sig, at min pakke befandt sig på en DPD lokation i Skævinge (jeg bor i Aalborg) og var klar til at blive samlet op til omdeling, formentlig næste dag.

Pludselig fik jeg en mail om at DPD nu havde fortalt afsenderen, at pakken godt nok var blevet afleveret i Aalborg, dog uden jeg havde fået nogen notifikation herom. Den havde fået et helt nyt trackingnummer, som jeg ikke kendte, og søreme om den ikke også havde været den vej ad Sverige allerede den 12. april. Den var så blevet afsendt fra Sverige med Mypack (som vist også har noget med DPD at gøre), og mandag den 18. april var den alligevel blevet afleveret på mit lokale posthus/postbutik til afhentning. Det kunne jeg jo ikke vide, eftersom jeg ikke har modtaget nogen notifikation herom, og jeg ikke kendte det nye trackingnummer. Så hvis ikke jeg havde kontaktet den engelske virksomhed, som af DPD havde fået oplysning om pakken, havde jeg ikke anet hvor hulen jeg skulle hente den.

Jeg skriver allerede anmeldelsen nu, fordi jeg er godt sur over dette forløb, men jeg vil opdatere den i morgen, når jeg har hentet pakken, for postbutikken lukkede kl. 17 og jeg fik sidste besked kl. 16:55. Nu er jeg spændt på at se, om mine indkøbte varer rent faktisk befinder sig i pakken, for vægten er gået ned fra 0,5 kg til kun 0,1 kg, så måske får jeg en tom pakke i morgen :-D Dette kan måske også være en "regnefejl" der maskinelt er lavet, men jeg er helt nervøs over om jeg nu har smidt næsten 1000 kroner ud for en vare, som lader til at være blevet ompakket i Sverige.

Jeg håber virkeligt at så få som muligt vil bruge DPD, for de lever virkeligt op til deres ry som elendigt fragtfirma, når det er værst... og dette også selvom min pakke er i find stand i morgen. Det der er bare ikke i orden.

Opdatering den 20.04.2016

Jeg var på posthuset i går og modtog min pakke, og postdamen kunne da heller ikke lade være med at undre sig over, at den pakke havde været sådan rundt i forsendelsesprocessen. Jeg er glad for at jeg modtog min pakke langt om længe, men jeg vil i det omfang det er muligt, når jeg handler online, prøve at undgå, at varer bliver sendt med DPD, for det er bestemt ikke nogen behagelig oplevelse.

18 kwietnia 2016

delivery hopeless

they could not find the address
on calling the number to speak to a person it was only an automated service
called the main office who declined to talk to me and sent me back to the automated service

15 kwietnia 2016
Oceniono na 1 z 5

Så ufattelig ringe man skulle tro det var løgn

Har bestilt en pakke. Får besked fra post Danmark om hvornår pakken regnes med at blive afleveret. Pakken dukket aldrig op. Kan se den er i Kolding. Ringer til post Danmark efter et par dage, som opretter en sag og lover at ringe tilbage inden for to dage. Det gør de ikke. Ringer selv igen og de informer pludselig om at DPD er i besiddelse af pakken og det er afsender der skal kontakte dem. Jeg har endnu ikke, efter 14dage modtaget min pakke. Nu kan den ikke spores og er formentlig sendt retur. De har ALDRIG bragt pakken til Aarhus hvor den skulle modtages - hvad sker der lige for det? Og så kan man ikke engang kontakte dem - kujon agtigt - det er den dårligste form for service EVER - kan ikke anbefales - kunne man give 0 stjerner havde de fået det

5 kwietnia 2016

Afleverer ikke mine pakker

Nu er det anden gang, at mine pakker fra ASOS ikke kommer frem. De har eftersigende været ude i dag kl. 10 og ikke kunne aflevere, hvilket undrer mig, for a) både min kæreste og jeg var hjemme, b) mit navn står på dørtelefonen, c) dørtelefonen virker - den ringer op til min mobil. Jeg fik en pakke den anden dag, hvor der intet problem var!
Da jeg går ind for at tracke min pakke, står der "Unfortunately we have not been able to deliver your parcel.
Consignee not located for second time. The parcel will therefore be stored for 7 days and then automatically returned to consignor. Please contact DPD." - men det er ikke muligt at finde en kontaktformular eller et telefonnummer. Det nummer jeg finder på Krak for DPD Denmark er et gammelt postdanmark nummer, der ikke er i brug længere.

Kontakt mig venligst med det samme, så jeg kan få min pakke!

1 kwietnia 2016

POSTDANMARK ØDELÆGGER SIN FORRETNING

20. MARTS KL 11.30 SENDTE JEG FRA POSTKASSEN I BREDGADE , ULFBORG (TØMMES 14,30) MED 19 KR PORTO BREV TIL HOLST-JØRGENSEN, DYRBYVEJ 8, AUNING. DET SKULLE VÆRE FREMME SENEST TIRSDAG MED FØDSELSDAGS OG GÆKKEBREVE. DET ANKOM FØRST PÅ ADRESSEN LØRDAG DEN 26. MARTS.. sAMTIDIG SENDTE JEG TO b-BREVE TIL HHV. STRUER OG EBELTOFT. DE VAR FREMME OM ONSDAGEN. LÆRE: SEND ALDRIG MERE A-POST. OG DET FORTÆLLER VI ALLE, DER GIDER HØRE PÅ DET.

26 marca 2016
Oceniono na 1 z 5

Har intet forsendelsesnummer fra dpd

Har for 4 dage siden bestilt en pakke fra asos og har fulgt den nøje, finder så ud af idag, at de har forsøgt at aflevere den. Hvilket jeg ser på trick and trace, for der er ingen seddel lagt. Jeg kan intet nummer finde på dpd og bliver henvist til post dk ved dpd hjemmeside. Hvilket er total kujonagtigt. Jeg har intet forsendelsesnummer, kun det der paracel label nr. Har ringet ind til post dk. Men de kunne intet gøre uden et forsendelsesnummer. Og ved nu ikke hvad jeg skal gøre, der står at min pakke bliver sendt tilbage om 7 dage. Det er det mest ringe selskab jeg har prøvet at få bragt en vare af. Og så dårlig stil at der står at de har forsøgt at levere min pakke to gange(hvilket ikke passer) og at der ingen seddel er.

Nogen der ved hvordan man finder et forsendelsesnummer ?? :O

22 marca 2016
Oceniono na 5 z 5

Modtog varen under to døgn efter bestilling

Vi har ingen dårlige oplevelser med DPD's levering. Vi bestilte varen på nettet (zooplus) torsdag eftermiddag og fik varen leveret lørdagformmiddag.
Vi kunne følge pakken på tracking og det hele passede perfekt. Vi modtog varen et par timer efter at vi på nettet kunne se, at den var på vej ud til os.

20 lutego 2016
Oceniono na 5 z 5

Perfekt service og levering!!!

Dejligt med T&T som virker og viser hvor pakken er henne i systemet i real time. Hurtig levering....pakke bestilt tirsdag aften i netbutik blev leveret problemfrit torsdag eftermiddag af en sød og rar postmand på min arbejdsplads. Intet andet end perfekt og god service af DPD/PDK

18 lutego 2016

Exellence ofgood delivery

I would like to tell you how nice it is to have goods delivered from DPD as the gentleman who always delivers to our address is called Ricky. He is so nice and friendly that it is a pleasure to have goods delivered by him. If I see him around our area he always goes out of his way to speak to me.Looking forward to the next time Ricky delivers good to our home. Sylvia Kettlewell, Strathmore Avenue, Barrow-in-Furne3ss

16 lutego 2016
Oceniono na 3 z 5

Pakken nåede frem til sidst - vælger nok et andet fragtfirma næste gang

*** Tip: Ring til Post Danmark på 70 70 70 30, hvis du har spørgsmål til pakkelevering med DPD. ***

Jeg skulle have sendt en bestilling fra Zooplus og valgte at bruge DPD, da det var den billigste løsning. Pakken blev afsendt onsdag, men Track & Trace bliver åbenbart ikke opdateret på DPD's hjemmeside i real-time, så jeg anede ikke, hvornår pakken ville blive leveret. Fredag kunne jeg så se på Track & Trace, at pakken var ude til levering, mens jeg ikke var hjemme. Da jeg kom hjem, lå der imidlertid ikke nogen seddel i postkassen så jeg kunne kontakte DPD og finde ud af, hvordan jeg kunne få min pakke, og på Track & Trace stod der, at pakken var returneret til leveringscentralen pga. force majeure, men ingen information om, hvad det betød - havde de været forbi da jeg ikke var hjemme? Ville de levere igen lørdag eller mandag? Skulle jeg selv hente pakken på pakkecentralen? Ingen information, og ingen kontaktoplysninger på DPD's hjemmeside.

Heldigvis kunne jeg huske fra min bestilling, at DPD har noget at gøre med Post Danmark, så jeg ringede dagen efter Post Danmarks kundeservice. De kunne så oplyse mig om, at pakken var blevet en dag forsinket (selv om der stod på Track & Trace, at den havde været ude til levering dagen før???) men at den ville blevet leveret lørdag med postbuddet. Og det blev den så heldigvis også.

Jeg er ganske tilfreds med den kundeservice, jeg fik hos Post Danmark, og at de ville levere min pakke på en lørdag - det gør GLS f.eks. ikke. Men DPD's Track & Trace er ubrugelig, fordi den først opdateres halve til hele dage efter pakken har været igennem systemet. Det er også meget frustrerende, at der ikke er kontaktoplysninger på DPD's hjemmeside - havde jeg ikke husket, at der var en lille notits på Zooplus's hjemmeside om, at DPD samarbejder med Post Danmark, ville jeg ikke have anet, hvor jeg skulle ringe hen for at finde min pakke.

Så +1 point for levering på en lørdag, men -1 point for ubrugelig Track & Trace, -1 point for manglende kontaktinformationer på DPD's hjemmeside, og yderligere -1 point for ikke at kunne fortælle mig, hvorfor force majeure forhindrede pakkelevering. En anden gang foretrækker jeg nok GLS.

13 lutego 2016
Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig og rodet service

Har spildt så meget tid vet at vente på det her firma, at jeg ønsker ikke bruge lang tid på at skrive en anmeldelse. Men de er totalt upålidelige, trackinginformationen kan man ikke stole på, alle pakker bliver forsinket. De har ikke plads på sit lager til at opbevare det hele, Aldrig mere DPD!

12 lutego 2016
Oceniono na 1 z 5

sindssygt dårlig service valg aldrig dpd

Har været ude for og skulle have kontakt til dpd som ikke kan lade sig gøre...
De er simpelthen fuldstændig ligeglade med kunderne når man først har betalt for sin vare
Dårligere service har jeg ikke fået siden jeg valgte og handle hos Myprotein.com
Føj siger jeg bare

10 lutego 2016
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej