Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z telefonami komórkowymi
  2. Sklep AGD
  3. Sklep komputerowy
  4. Sklep RTV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Domo.ro - REDUCERI de pana la 15% pentru comenzile si rezervarile online in toata tara

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,7

Wszystkie recenzje

(17)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Past week

Past week, tried Dumo gummies unfortunately it did not help with sleep but indused these strange thoughts which was quite frightening. I stopped after taking it 3 times. On a positive note the flavour ( taste ) was really nice. This product did nothing for me.

31 stycznia 2023

Servicii de proasta calitate

Servicii de proasta calitate. Am trimis catre service-ul lor un HDD care s-a stricat in termenul de garantie. Au trecut cele 15 zile calendaristice in care erau obligati sa raspuna. Desi au depasit cu mult termenul legal in care trebuia sa primesc un raspuns, operatorul economic nu s-a deranjat sa raspunda la mesajele postate in sectiunea service, iar posibilitatea contactarii telefonice nu exista.

Cei care va aflati in situatii similare va recomand sa depuneti o plangere online cu toate documentele necesare la ANPC reclamatii.anpc.ro

Pasivitatea noastra permite acestor comercianti sa-si bata joc de lege si de clienti.

7 czerwca 2020

Produs defect, asistență inexistentă

Am cumpărat un aragaz de la ei care mia ajuns cu geamu spart. Când am reușit să vorbesc cu ei dupa 20 de tentative de câte cel puțin 10 minute mi-au spus să trimit produsul la sediul lor să stabilească care este defectul, expediția plătită de către client care valorează cât reparația acestuia, plus că nu știi cât timp îți tine produsul. Produsul a fost plătit înainte, o eroare fatală!

6 listopada 2019
Oceniono na 2 z 5

Low prices, bad services

Received bad product. Not a problem, it happens, sent it back to them to fix it or replace it.

20 days and counting since I sent my product to them. I wrote them an email a week ago... No answer. There's no phone number on domo.ro to contact them, only email.

I'm still not using the product I purchased about a month ago.

I chose them for a better price, but I'm now regretting it. They cut down on services.

9 września 2019

..or CEL.RO

..or CEL.RO. Better throw your money out the window than buying something from them

20 września 2018

Mincinoși și neserioși

Am cumparat un ventilator (aprox.240 lei), iar dupa 2 saptamani s-a stricat. Am luat legatura cu ei, dar nu s-a rezolvat nimic. Am sa depun plangere la OPC

11 sierpnia 2015

Neseriosi

Am cumparat de la Domo, in timp, mai multe electrocasnice (frigider, expressor, etc). Recent am cumparat o plita Ariston si un cuptor electric. Cand am montat plita, gratarul din fonta are un joc de aprox 5 mm (gratarul fiind drept). De aici incepe circul: Am depus reclamatie - nu solutioneaza reclamatiile in 2 zile - asa cum se intelege din informatiile de pe site. Nu raspund la mail-uri sau telefoane decat foarte greu.
Singura modalitate de inlocuire/returnare bani este de a o face prin service. Bataie de joc, pentru un produs ce l-am platit si nu l-am folosit nici un MINUT! Dar de cand i-am informat si pana acum, nu se stie cand o sa vina service-ul. Nu mi se da nici un raspuns clar!
Eu stau cu plita montata (blatul a fost decupat dupa aceasta plita, am platit instalarea ei) si nu am putut s-o folosesc nici un minut! Din punctul meu de vedere NOTA 1... si ma directionez catre alti retaileri, dar nu inainte (in functie de cum se solutioneaza pana la urma reclamatia) de la le depune o reclamatie la OPC, pentru plita si "Reclama mincinoasa" sau unde s-o incadra, pentru ca nu solutioneaza reclamatiile in termenul scris pe site!

23 lipca 2014

de c*c*t !!!

am comandat un mixer si am primit un fier de calcat ! l-am refuzat am sunat la domo si-au cerut scuze pentru cele intamplate si au spus ca imi trimit mixerul instant ! ca sa vezi dupa o saptamana am primit un c*r ! telefoane repetate, asteptat pana am fost preluat de operatorul p**** de m-am saturat nu asa ... cate 20 min asteptat ca sa imi spuna la al 14 - lea telefon ca, COMANDA A FOST ANULATA ! foarte tare domo ! tot asa ...

3 lipca 2014
Oceniono na 5 z 5

magazin ok

Chiar daca am cumparat produse de aici doar pentru ca nu gaseam un anume produs in alta parte, nu m-au dezamagit niciodata. Recomand.

30 kwietnia 2014
Oceniono na 1 z 5

Nu isi asuma responsabilitatea pentru greseli pe site

Am comandat un produs care mi se parea cam ieftin ca sa fie adevarat si s-a adeverit ca a fost o eroare a lor, si mi-a fost anulata comanda. Desi legea este de partea lor consider ca greselile ar trebui sa se plateasca. Emagul cand a facut o astfel de greseala a onorat comenzile desi pretul era gresit cu mai bine de 90%.
O alta problema e ca acum sunt blocat cu banii din moment ce am facut plata online, desi ar fi fost o chestie simpla de anulat o comanda banii imi sunt in continuare blocati.

30 stycznia 2014
Oceniono na 5 z 5

In general ok

Majoritatea electrocasnicelor din casa le-am luat online de pe Domo. Sistemul de comanda e un pic ciudat, in sensul ca nu iti poti crea cont pe site, ceea ce inseamna ca nici nu poti avea acces la comenzile vechi. Dar fiind vorba de Domo, toata oferta prezentata online e reala si daca ei zic ca au un produs pe stoc, atunci chiar e pe stoc.

26 września 2012
Oceniono na 3 z 5

Preturi ok, livrare la domiciliu

Chiar daca nu este unul din cele mai competitive magazine din Romania, e o alegere foarte buna atunci cand ai nevoie de electrocasnice, mai ales ca au livrare gratuita la domiciliu peste o anumita suma.

De urmarit promotiile, pentru ca acolo chiar gasesti cel mai bun pret.

19 czerwca 2011
Oceniono na 4 z 5

Servicii bune

Servicii bune, preturi pe masura. Te suna pentru confirmare. Am cumparat de cateva ori de la ei si acum functioneaza produsele, nu am avut probleme. Cu livrarea stai cam cateva zile, eu nu am stat mai mult de 2 zile, acum depide. Daca au produsele pe stoc sunt disponobile in aceeasi zi. In ultimul an s-a dezvoltat domo online. Bv lor desii e loc de mai bine.

8 grudnia 2009
Oceniono na 4 z 5

Operatori

Imediat dupa comanda te suna pentru confirmare. Livrare promta si reducere pentru comenzi online. Merita folosit.

25 sierpnia 2009

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej