Har bestilt nogle varer som ikke er modtaget efter en uge. Har skrevet mail og intet svar tilbage.. meget mærkeligt...😳😳
Dinsport.dk
Bestilte søndag aften, fik besked om afsendelse mandag og hentede pakken i pakkeboksen tirsdag eftermiddag. Så kan det vist ikke gøres meget hurtigere og bedre. Jeg havde bestilt to træningsto... Zobacz więcej
Fantastisk service!!! Kan slet ikke anbefale dem nok! -den ene lynlås (i benet) virkede ikke optimalt, da jeg fik mine regnbukser, men pga meget regn brugte jeg dem alligevel. 9 måneder senere tænk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fredensgade 38, 1., 8000, Aarhus C
- 50 99 87 02
- info@dinsport.dk
- www.dinsport.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Intet svar på mail
Bestillinger
Havde bestilt dommertøj men efter en uge skriver de at de ikke have flere dommer trøjer tilbage og der er gået næsten 3 uger og har ikke fået varerne eller pengene. De skrev at de ville sende det i sidste uge
Er pengene tabt
Bestilt og betalt vare, men intet modtaget. Har intet svar fået trods
4 henvendelser..
mvh
Torben Larsen
Helt fantastisk.
Super god butik! Hurtig levering på trods af den trøje jeg bestilte havde de ikke på lager, så fik en mail med tilbud om en anden (dyrere, til samme pris), blev leveret på 2 dage så slt gik stærkt og helt perfekt!
Godt, men skidt.
Fint tilfreds! Jeg købte en trøje som var for stor og jeg har returneret den, men det er jo ikke deres skyld.
Jeg har dog ikke fået refunderet mine penge i skrivende stund 9 dage efter de modtog den på trods af de skriver på deres hjemmeside det kun tager et par dage. Hvis det tager mere end 2 hverdage mere fjerner jeg 1 stjerne fra bedømmelsen for jeg er nu ved at være ret træt af det desværre.

Fin levering, langsom kundeservice
Jeg ville bestille en gave på deres hjemmeside, men ville være sikker på, at den nåede frem i tide til, at jeg skulle give gaven. Derfor skrev jeg til deres chat på siden. Jeg måtte vente mellem 10-15 minutter på en reaktion fra dem. Når man benytter en chatfunktion, så forventer man, at man får svar med det samme. Derudover var kundeservice ikke særlig imødekommende. Det var kort og kontant og man følte sig ikke rigtig set eller hørt.
Leveringen og bestillingen var dog fin og jeg fik min pakke dagen efter bestilling.

Odpowiedź od Dinsport.dk
Ingen respons når man sender en e-mail.
Ja, overskriften siger det hele om virksomheden. Useriøst når man sender en lang e-mail uden at få en tilbagemeldning.

Virkelig godt!!
Jeg havde bestilt to træningstoppe og et par bukser fra Kari Traa og alle dele var væsentligt billigere ikke kun ifht butikkerne men også ifht alle andre webshops jeg kiggede i gennem.
Helt klart et sted jeg vil handle igen
Super kundeservice og hurtig levering
Ringede ind fredag eftermiddag kl. 15 og fik afsendt mine ønskede varer 15.30 :) kan klart anbefales!
Helt uacceptabel behandling
Jeg bestiller d. 11/9 tre varer fra dinsport.dk, og ordren bliver bekræftet. Torsdag d. 17/9 har jeg stadig ikke hørt noget fra leverandøren, så jeg vælger at kontakte dinsport. Jeg ringer til dem for at høre, hvorfor min ordre ikke er blevet afsendt endnu, og personen beklager mange gange, og forsikrer mig om, at mine varer sendes i morgen (d. 18/9)
D. 21/9 må jeg henvende mig for anden gang, da jeg stadig ikke har modtaget mine varer. Jeg vælger denne gang at skrive en mail, for at høre hvor lang tid jeg skal vente. Dinsport.dk beklager endnu en gang, og jeg får nu (IGEN) at vide, at de sender mine varer i morgen (22/9)
Dagen efter har jeg stadig ikke fået hverken varer eller bekræftigelse på, at de er blevet afsendt. Jeg må derfor for TREDJE gang sende dem en mail med et surt opstød.. D. 24/9 får jeg så endelig en besked om, at mine varer er klar til afhentning - næsten 2 uger efter jeg har bestilt dem.
Dette er den dårligste service jeg nogensinde har haft med nethandel, og jeg synes det er uacceptabelt, at dinsport.dk reklamerer med 1-2 dages levering, når de ikke kan opfylde det. De har ikke engang informeret mig om forsinkelsen af mine varer, idet jeg selv må henvende mig til dem 3 gange... Endvidere har jeg bestilt mine varer til afhentning ved en 7/11, og det kan de ikke engang finde ud af, idet mine varer er endt hos Post Danmarks posthus... Jeg har endda betalt 35,- for fragt. Det er bare ikke i orden!
Oprindelig rabat bortfalder ved ombytning
Ellers super hurtig ekspedition og levering - og produkterne var som beskrevet.
Dog ærgerligt at hvis man har brug for at ombytte en vare (f.eks. pga. størrelsen) og denne er købt med rabat, så kan man ikke få samme rabat ved bestilling af samme vare i anden størrelse samt returnering af den oprindelige vare.
Også lidt irriterende at man ikke kan sortere efter varer der er på lager.
Super service!
Godt udvalg til gode priser! Super hurtig levering og god service hvis man skal have byttet eller returneret noget 👍 kan klart anbefales!
Michael Nielsen
Super butik, fedt udvalg til fornuftige priser, og en rigtig go og hurtig kundeservice !
Kan varmt anbefale andre at købe deres sportsgear hos DINsport.dk
mega god service
Bestilte et regnsæt og var efterfølgende i tvivl om str. Havde en super dialog med en ansat på deres chat via hjemmesiden dinsport.dk - blev enige om at det nok skulle være str mindre (dinsport sagde faktisk 2 mindre men jeg var i tvivl). Det blev ændret uden problemer. Havde sættet dagen efter og det skulle være endnu en str mindre -som der var blevet anbefalet... men nu var vi under tidspres.... igen kanon service - dinsport.dk sender nyt sæt afsted inden jeg returnerer det første sæt for at være sikker på i det mindste at have et sæt..... kan kun anbefale dinsport.dk
Fornuftige Priser, uacceptabel leveringstid, manglende kommunikation.
Varen jeg bestilte d.7/1 -15 var oplyst som værende på lager. Jeg kontakter dinsport.dk d. 16/1 da jeg ikke kan forstå min ordre ikke er afsendt jeg får at vide at varen ikke er på lager og den først kommer hjem mandag. Det er uacceptabelt at denne information ikke bliver videregivet til mig via mail. Eneste positive er priserne.
Varer alligevel ikke tilgænglig
Søgte julegaver, da priserne, var ret gode. Det var nemt, at søge på str. så man kunne se hvad der var. Men blev klogere, da jeg havde fundet den vare, jeg søgte, fandtes den kun, i andre str. end den jeg søgte. Så kan det jo være ligemeget, med str. søgning.
Super netbutik!
Jeg har flere gange handlet hos dem og jeg kan varmt anbefale dem til alle. De har ofte gode tilbud på populære mærkevare og skulle du have spørgsmål til din ordre, eller andet er de hurtige til at svare.
Leveringstiden overholder de 1-3 dages periode.
Jeg er meget tilfreds og vil fortsat handle hos dem.
Ualmindelig god service!
Jeg har aldrig været så positivt overrasket! Sjældent oplever man så god service!!
Ikke så meget pis/UPÅKLAGELIGT
Jeg bestilte om morgenen, fik dem næste eftermiddag. Alt var som det skulle være. Tak!