Jeg modtog en sele i forkert størrelse, men kun lidt over en halv time efter jeg sendte mail til dem om det, var den korrekte sele allerede på vej til mig. Rigtig god kundeservice.
Reakcja na opinię
Vi har kjøpt en hundeseng og opplever at vi har fått raske svar på våre spørsmål. Vi måtte betale toll, som var mer enn 70 % av kjøpesummen..., men det kan jo ikke dere i Danmark noe for..... Servicen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi vil helt sikkert anbefale Jer, og selvfølgelig kigge forbi siden næste gang vi skal have nogle lækkerier til vores kat. Det har simpelthen været en ren fornøjelse! Alle firmaer burde behandle sin... Zobacz więcej
designforpets.dk er en netbutik med eksklusivt tilbehør til hunde og katte. Vi har fokus på høj kvalitet og lækkert design. Den gennemgående stil i Design for Pets’ produkter er rene linjer, enkelhed og et strejf af humor. Under udvælgelsen af produkterne er der taget hensyn til både design, kvalitet og anvendelighed, og vi har været vidt omkring for at finde produkter, som opfylder disse krav. Vores produkter kommer fra førende leverandører i Europa. Vi fører bl.a. et bredt udvalg af tilbehør til kæledyr fra Bobby, Wouapy, Puppia og United Pets.
Avderødvej 32E, 2980, Kokkedal, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Design for Pets
Jeg er vild med det lidt anderledes seletøj, som jeg ikke har set andre steder
( snakemønster )og perler i halsbåndet. Det gør min pige- hund ekstra feminin. 🤩
meget lækker vare, en lille rød hundetaske , meget fin kvalitet af mærket Bobby, desværre lidt for lille til min lille vovse.
Birgit Roslind

Odpowiedź od Design for Pets
Det er altid en fornøjelse at handle her. Kan absolut anbefales

Odpowiedź od Design for Pets
Jeg har i nu ikke fået min leaser til kat, som jeg har betalt for 😡

Odpowiedź od Design for Pets
Da vi lige har fået kat lidt hurtigere end vi havde forventet og stod akut og manglede et transportbur m.m. fik vi lov at komme forbi deres lager med meget kort varsel og hente forskellige katteting, så vi var klar til at modtage vores nye medlem af familien 😻 Vi fik også god vejledning om valg af kradsetræ m.m.

Odpowiedź od Design for Pets
Min lille bomuldshund elsker sin nye hundetaske fra Bobby. Hun bruger den oven i købet som en hundeseng. Tasken er af rigtig fin kvalitet med en god kraftig lynlås, og den ankom dagen efter, jeg bestilte den.

Odpowiedź od Design for Pets
Min kæreste og jeg skal snart have en lille kattekilling og i den forbindelse har vi købt fra Design For Pets. Selv om vi ikke har taget produkterne i brug endnu, så var service/vejledning og levering i top, og produkterne virker mega fede! Vi glæder os til at vores killing skal komme hjem og bo med alle disse fede ting! 🤩

Odpowiedź od Design for Pets
Modtog en hundemadras som overhovedet ikke stemte overens med billedet, skulle ovenikøbet selv betale 59,- for retur af varen.
Jeg købte en fnugrulle, som desværre er fuldstændig ubrugelig. Handler aldrig her igen

Odpowiedź od Design for Pets
Butikken har nu blokeret mig, så jeg kan ikke henvende mig ang retur.
Super dårlig oplevelse! Sælger varer som ikke stemmer overens med billeder på deres hjemmeside og svarer ikke på henvendelse efterfølgende. Sikke en måde at drive forretning og behandle kunder.
Lise - synes du selv din forklaring giver mening, i forhold til billedet fra webshoppen og billedet af min vare? (Som du ikke har svaret på tidligere). Det synes jeg bestemt ikke. Derudover skal jeg stadig selv betale retur, på trods af varen ikke er magen til billedet, hvor mønstrene ligger på række og ikke bare “skæres væk”.