Sent defect product back to them but my credit card was never debited!. Never order anything from them, they can't be trusted!
1-2 dages leveringstid lover enmandsfirmaet Debusy. Jeg indgav bestilling torsdag og fik mine varer fredag ugen efter. Uden at få besked om "forsinkelsen". Utilfredstillende! - men jeg fik dog trods a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har generelt været glad for Debusy - har handlet flere gange og fået varer til en særdeles god pris. Leveringen har været for langsom hver gang... men varen er kommet og været i tip top stand. H... Zobacz więcej
Har handlet her en gang før - og da var det også den billigste hjemmeside. Varen var nem at finde og ankom hurtigt med post. P.t. ingen dårlige oplevelser, men det er jo også først når noget skal re... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Debusy ApS, Bransagervej 18, 9490, pandrup, Dania
- 82 13 60 44
- kundeservice@debusy.dk
- www.debusy.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Don't trust this company!
Kunne ikke levere vare
Kunne ikke levere hvad jeg havde bestilt (skulle leveres 1-2 dages efter, men var endnu ikke afsendt efter 8 dage). Svarer ikke på henvendelser, og ustabil hjemmeside. Endte med at afbestille og købe andet sted. Kan ikke anbefales.
Debusy - lukket - Domain overtaget af Georgisk ejer
Leveringen har været for langsom hver gang... men varen er kommet og været i tip top stand. Har ikke haft brug for kontakt med kundeservice, der ellers sables ned herinde.
OBS: domainet er netop registreret på ny iflg dk-hostmaster. Det tilhører nu et firma fra Georgien!
Kundeservice og varebeholdning?
Desværre kan jeg kun tilslutte mig størstedelen af anmeldelserne her som indikerer at Debusy har udfordringer. Debusy eller deres kundeservice virker enten svært underbemandet eller ligeud uinteresseret i at informere kunder om status. Det kommer til udtryk i en uheldig bitterhed i deres svar om annullering af ordre. Meget upassende og det er kun skadeligt for deres foretagende.
En tvivlsom indikation af deres varebeholdningsstatus på hjemmesiden, giver ikke et indtryk af at de bekymrer sig. Jeg vil opfordre Debusy til at sætte mere ind på at informere om status eller forventet afsendelse og herefter sikre at deres varebeholdning passer.
Deres foretagende mangler et skub i den rigtige retning, men som kunde vælger man jo i stedet en anden forhandler hvor prisen er lidt højere og får en god oplevelse med i hatten. Jeg tror selv at de befinder sig i tidligere tiders (e)handelsverden.
Der er mulighed for forbedringer indenfor kundeservice og opfølgning på niveau med konkurrenterne, en SSL sikret brugerhåndtering og en bedre opførsel hvis de vil overleve i branchen.
Hold jer langt væk. Supporten stinker.
Har haft nøjagtig samme oplevelse som flere andre:
Returnerer en defekt vare som er inde for garantien. Debusy siger de aldrig har modtaget den og herefter tavshed.....
Igennem flere måneder har jeg skrevet og skrevet, men ingen reaktion overhovedet fra Debusy. Penge ud af vinduet.
Desværre endnu en svindler butik.
Ikke leveret vare
Bestilte ram til PC (169kr. Har aldrig modtaget. Skrevet til dem, ringet til dem. De svarede i starten via ders system men nu slet ikke. De påstod at postdanmark siger at pakken er udleveret til mig, selv om pakke er sendt som alm. brev UDEN track'n'trace. Postdanmark kan selvfølgelig ikke kan ane hvor et brev er eller om den er udleveret eller ej når det ikke er scannet ind i deres system (har talt med dem og de bekræfter). Så konkluderende: Hvor der det småligt og forbryderagtigt af jer Debusy, at ville snyde og lyve groft overfor folk, for sølle 169kr. helt ærligt, hvordan kan I drive forretning og endda over EDB-priser m.ffl. (Forstår ikke hvorfor de lader jer være med). Føj for en svindlerbutik...
Elendig returnering
Returnede et sd-kort i uåbnet tilstand for 3 måneder siden, men har endnu ikke modtaget mine penge og debusy.dk svarer ikke på mine henvendelser
Dårlig service ved returtnering
Havde ved en fejl fået bestilt et forkert hukommelseskort. Benyttede returretten til at sende varen retur - i uåbnet stand.
Det var i sommeren 2015 - og trods adskillige kontakter til virksomheden, har jeg endnu ikke modtaget mine penge retur fra det returnerede kort.
Jeg kan ikke anbefale virksomheden - køb dine varer et andet sted.
Ingen service
Debusy tager ikke telefonen og ignorere e-mails, i tilfælde af et defekt produkt. Dem kan jeg ikke anbefale.
Utroværdigt firma.
Havde bestilt printer den 24. Sept. 2015.
Bestilte ved Debusy fordi de lovede hurtig levering.
Der kom ingen printer.
I starten af januar 2016, kom der en mail, om at nu ville de sende printeren.
Og pengene blev trukket på vores konto.
Der kom ingen printer, men den 6. januar kom der så en mail, hvori der stod, at der var problemer med betalingen.
Jeg skrev til dem samme dag, at det jo ikke var rigtigt, og jeg bad dem om at betale os vores penge tilbage, inden tre hverdage.
Og jeg skrev, at vi ikke ville købe nogen printer hos dem.
Pengene kom samme dag.
Og i dag er der så kommet mail, om at deres leverandør var gået konkurs, og de derfor havde problemer med at sende printeren.
Håber vi snart slipper for at høre mere fra dem.
Opkrævet for vare der ikke blev sendt. Nægter kontakt
UACCEPTABELT!
Jeg bestilte et lydkort sammen med en NAS. NAS og harddisk til denne blev modtaget men lydkortet var ikke at finde. Da jeg skrev til DeBusy fik jeg at vide at denne vare var i restordre eller ligende og ville blive afsendt når den var på lager igen. Ikke nok med dette er ulovligt at opkræve penge for et produkt der ikke blev afsendt skriver de ikke tilbage vedr. denne sag. Dette firma er ren svindel og bedrag. Køb ikke herfra med mindre du tør løbe en risiko og betale uden at få den vare du ønsker.
Ingen kommunikation!
Jeg har bestilt 2 mirco sd class 10, det gjorde jeg fredag 4/12-2015 der stod levering 1-2 dage, skrev en email til for at høre hvor langt min ordre er kommet eftersom der intet står på deres website.
Penge reserveret i længe (14 dage) ingen vare. ingen svar.
Bestilte et sæt ram til en bærbar. Betalt med det samme via kort den 18/11
Har stået i samme status, og gør det stadig. Beløb reserveret
Varen står stadig på lager.
2 henvendelser skrevet. men ingen svar trods max 24 timers svartid.
Dybt useriøst. Og naturligvis kan man ikke ringe til firmaet. Jeg synes jeg er taget ved næsen.
Opdatering:
Jeg kom langt om længe lidt i tale med firmaet, langsomme og flabede/ligegyldige svar. Jeg bad dem om at annullere ordren, da jeg ganske enkelt ikke ønsker at risikere flere problemer med dette firma, ved evt. reklamation. Efter mere end 21 dage, var det eneste svar jeg fik på mine henvendelser om jeg ønskede ordren annuleret, og at pengenene jo bare var reserveret fordi jeg havde betalt med et debit card. Ingen forklaring på hvorfor man ikke havde sendt en lagervare i godt 3 uger, selvom betalingen var ok. Simpelt. Hold jer væk! Herfra er troværdigheden 0!
God oplevelse .. let at bestille på net
Har haft en god oplevelse. Varen er kommet som forventet og kunne følge med i status på bestillingen.
Havde en forventning om at varen blev sendt som fragt, men til min store overraskelse fik jeg en sms fra postvæsnet, at min pakke lå klar til afhentning. Det var positivt men vil opfordre til at dette fremgår i den info Debusy sende. Fordi der står atnman skal være hjemme for at opnå fri fragt ... det er jo ikke nødvendigt når der sendes en sms at varen kan afhentes.
Vagn Tygesen
Pengene hævet, men ingen vare modtaget
Fup og fidus. Fik efter et par ugers ventetid efter bestilling (trods at varen ifølge dem var på lager) en email om at de havde modtaget min betaling og afsendt min vare. Der stod at jeg snarest ville modtage en email med detaljer om forsendelsen, men det skete aldrig, og min vare ankom sjovt nok heller aldrig. Men pengene, dem huskede de at snuppe. De svarer ikke på mine emails.
Elendig service
Har et SD kort der er gået i stykker efter blot 8 måneder, jeg skriver så en besked til dem, men de ignorer mig fuldstændigt.
ELEDINGT !
Bestilte et USB stik der skulle komme inden for 1-2 dage.
Da der var gået lang tid skrev jeg til dem, hvornår jeg kunne forvente at modtage det. Her fik jeg svar, at deres leverandør var gået konkurs og de derfor ikke kunne sende det.
Jeg spurgte hvorfor jeg først fik det af vide når jeg selv skrev og spurgte og hertil svarede de flabet i den efterfølgende besked, hvor de b.la. skrev "det er jo så det vi gør nu"
Det virker ikke som en virksomhed der er til at stole på.
FORFÆRDELIG DÅRLIG SERVICE!
Efter mere end 1 1/2 måned har jeg ikke fået min vare og der er ikke blevet svaret på nogen af mine henvendelser. Brug en anden net-butik. Der er andre som er bedre og billigere!.
Meget lang leveringstid...
To måneders leveringstid på ting der står som "på lager" i webshoppen, og ingen kommunikation derom. Det er for ringe!
Desuden vælger de at trække det fulde beløb på trods af dellevering og _ingen_ info om hvornår resten ankommer.
Svarer ikke på email, og oplyser ikke telefonnummer.