Informacje dotyczące firmy

1. Usługi biznesowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Debitor sletning blev stiftet i 2005 for at hjælpe danskere ud af RKI og Debitor registeret. vi har rådgivet og hjulpet over 250.000 kunder med sletninger og blokeringer ved Experian A/S (RKI) og Debitor registeret samt nedsættelse af gældsposter og fogedsager. Fremmøde i fogederetten for kunder der ikke selv har tid eller overskud til at møde i retten. Vi kan hjælpe kunderne både før og efter de bliver registeret i RKI. Forhindre at du bliver registeret i RKI inden du bliver det. Forhindre at personer bliver registeret i RKI i mere end 5 år. Kan forkorte den tid som folk står registeret i RKI så de kommer ud af RKI flere år før tiden. Eller slette dem helt på få dage med garanti. Vist i Tv 2 Nyhederne 2005 & 2006 med meget positivt omtale. Med venlig hilsen Kundeservice Debitor-Sletning Jurist i Gældsrådgivning v/ Palle Kristensen Kundeservice@Debitor-sletning.dk Telefon 40683523 åbningstider 10.00 - 20.00

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Hejsa
Kan varmt anbefale debitor-sletning. Godt med et sted man kan få hjælp når uheldet er ude. Der ydes rigtig god service og god forklaring. Jeg ved at det virker er før blevet slettet og der gik ikke længe før jeg kunne se at jeg var slettet. Det virker 100 % og kan varmt anbefales til andre. Har kundenr. 1062909

25 września 2013

Odpowiedź od Debitor-Sletning

Tak for din fine anmeldelse af Debitor-Sletning.dk

Bekræfter her dit kundenummer 1062909

god erfaring med Debitor-Sletning.dk

har haft god erfaring med Debitor-Sletning , kan varmt anbefales, det er dejligt der er nogen der vil hjælpe når uheldet er ude og er røget i RKI
Har kunde nr. 1062906

7 września 2013

bekræfter her at dit kundenummer er 1062906

Din sag vil blive behandlet i løbet af nogen få dage
du skal forvente at modtage et brev når at du er slettet.

hejsa

syntes stadigvæk det er rigtig godt at kunne blive slettet
fra rki via dette her firma og kan stadigvæk kun anbefale
jer der står rigisteret i rki om at skynde jer at får jer slettet
her

30 stycznia 2012

Hej Niels

Tak for din anmeldelse af Debitor-Sletning.dk

Vi beklager meget at Trustpilot.dk har fjernet dine anmeldelser
flere gange selv om at du har dokumenteret handlen.

Oceniono na 5 z 5

Debitor-sletning en hjælpende hånd.

Jeg spurgte meget inden jeg bestilte og fik svar på mine spørgsmål :-) Muligheden for at blive slettet fra debitor registret for en sag der simpelthen bare har været så uretfærdig, men mod store firmaér kan det være svært, som ganske almindelig person at finde hovde og hale i det. Derfor var det bare fantastisk at der fandtes en der kunne hjælpe med at få det slettet, en som der havde forstand på tingene.

28 stycznia 2012

Hej Henriette

Oceniono na 5 z 5

Rki sletning er en god ting

jeg ville anbefale alle der står i rki om at blive slette og er meget fascinerende og rigtig god instruktion man får gennem dem jeg blev slette på grund af god vejledning og instrusktioner fra dem og ville bestemt gøre det igen hvis jeg kommer til at stå i rki

Mvh
Kasper Wallin Paulsen

Navn: Kasper Wallin Paulsen Dato: 29-11-2011 21:14:50

28 stycznia 2012

Hej Kasper

Din anmeldelse er dokumenteret med kunde nummer overfor Trustpilot.
Beklager meget at din tidligere anmeldelse er blevet fjernet af Trustpilot.dk

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej