Landal GreenParks - Danmark

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Jeg må erkende vores sidste ophold og efterfølgende service har gjort, at vi nok ser os om efter et andet ferieophold næste gang vi skal afsted. Da vi ankom til feriehuset stod der muggen, som i... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Andre året vi har ferien vår her. Vi er godt fornøyd med service og personell. Akivitetssenteret er fott og allsidig. Det var ganske stor forskjell på hyttene når det gjelder utstyr. Var desverre mind... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Flotte leiligheter og flott senter med bra badeland og mye å gjøre for barna,spille minigolf,bordtennis,babnington,bowliing eller biljard i sportsbaren.Det var også 3 spisesteder og det var mu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi hadde en meget fin 10-dagers tur til Dayz Seawest. Leiligheten vi hadde var ren og godt utstyrt, praktisk innredet og hadde god plass til fem. Vi hadde kort vei til senteret der det var stort bade... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hotel
  2. Biuro podróży
  3. Wynajem wakacyjny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Når du vælger Landal GreenParks er du sikret en ferie på skønne feriecentre – beliggende tæt på strand og hav. En ferie på Landal GreenParks er aktiviteter, oplevelser, velvære og afslapning – året rundt!

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dårlig kunde service

Umiddelbart et fint ophold. Dog dryppede bruseren, som personalet var opmærksomme på men det gav en mug lugt så måtte have gulvvarmen på fuld drøn og lufte meget ud. Vi fik forskellige oplysninger der modsagde hinanden. Bla havde vi et gavekort som det åbenbart var meget begrænset hvor man kan bruge. Vi besluttede vi ville bruge vores til afregne el-regningen ved afgang, men da vi så skulle afregne var oplysningen af gavekortet var opbrugt, dog ville personalet sende en efterregning når bogholderiet havde af/bekræftet om gavekortet var opbrugt! Vi kunne så heller ikke bruge “rest beløbet” på drikkevare til hjemturen i kiosken, da personalet nu mente at det ikke kunne bruget til kiosken (hvilket vi tidligere var blevet informeret).
Jeg kontakter den efterfølgende fredag Landal for få oplyst om afgørelsen, og oplyses her at gavekortet ikke var opbrugt men at den pågældende medarbejder kiggede i et “forkert” system. I øvrigt er vi velkommen til komme forbi og bruge restbeløbet i kiosken (umuligt da distancen er for langt).
Som plaster på såret får jeg endnu et gavekort, dog ved modtagelse er gavekortet blankt - hvilket gør det ubrubart - da jeg henvender mig for oplyse manglen er svaret at jeg ikke åbner vedhæftede fil i korrekt dokument (har forsøgt i flere)
Ydermere kommer der svar på er der ikke er flere penge på det tidligere gavekort - mærkeligt, jeg var jo velkommen til komme forbi og bruge rest beløbet hvilket måtte være ca 200kr- (gad vide om det var det korrekte system der blev tjekket i)

Jeg har opgivet -gør ikke brug af det plaster på såret- har ikke lyst til bruge mere tid på Landal!!!

12 marca 2018

Hej Stine,

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi vil rigtig gerne dykke længere ned i vores håndtering af dig som gæst og den megen misinformation der er givet, det er bestemt ikke vores kommunikations niveau.

Med venlig hilsen,
Landal GreenParks

En blandet oplevelse

Da vi ankom til feriehuset stod der muggen, som i MUGGENT opvask i opvaskemaskinen, huset var ikke rengjort ordentligt, der lå fx konfetti tilbage fra nytår, gulvet i køkkenet var sandet til osv.
Endvidere virkede lampen over køkkenbordet ikke.
Man forsøgte at løse problemerne dernede, men eftersom alt skulle gå igennem en leder og de ikke var til stede, løb vi panden imod muren.
Efter opholdet fik vi lovning på en godtgørelse på 1000kr som vi kunne bruge på et nyt ophold. Den skulle vi modtage i løbet af februar. Til trods for flere opringninger og emails, har vi stadig ikke modtaget noget...
det er ærgerligt at en kompensation som I selv lover og fastsætter uden vi faktisk har bedt om den, ikke bliver overholdt - øv, vi havde ellers tænkt på en familietur her i påsken, men det bliver vidst ikke til noget 🤷‍♀️

10 marca 2018

Hej Lisette,

Tak for din anmeldelse.

Din oplevelse lever bestemt ikke op til vores kvalitetskrav hverken til bolig, rengøring eller gæsteservice.

Har du mulighed for at sende dit reservationsnummber til info@landal.dk med att. Kent - Trustpilot, så vi kan dykke længere ned i din kritik og tage aktion på den.

med venlig hilsen,
Landal GreenParks

Oceniono na 5 z 5

Vi var på Søhøjlandet i efterårsferien …

Vi var på Søhøjlandet i efterårsferien 2017 havde vores datter med på 1,5 år alt var perfekt, lækre huse, fede faciliteter, og rigtig dejligt at man ikke følte at at der var sort af mennesker, og super søde og servicemindet personale. Den eneste kritik er resturanten og pizzariet som er rigtig dårligt og dårlige åbningstider i resturanten, men der er flere gode resturanter i Silkeborg. Rigtig god ferie og vi kommer igen.

23 października 2017

Dejligt sted

Er netop kørt hjem efter et dejligt ophold. Vi var her også for 2 år siden og som sidst blev vi absolut ikke skuffede. Hyggeligt sommerhus, lille badeland men fin størrelse til vores behov. Restauranterne er desværre ikke en anbefaling værdig men til gengæld kan der købes god mad i Nr. Nebel som man selv kan tilberede i køkkenet. Servicen var i top hvor end man gik hen i centeret.
Vi ser frem til at komme igen.

3 maja 2017

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på.

Jeg håber du uddyber din kritik af vores restauranter i vores spørgeskema som du enten har modtaget eller vil modtage inden for de kommende dage.

Vi håber meget at se jer igen på Seawest eller et af vores andre feriecentre.

Noget utilfreds !

Days Rønbjerg blev besøgt i 4 dage Og hvilken start på miniferien !
Internet og varme i huset virkede ikke , så teknikker på ! Pære sprunget i læselampe blev skiftet , bestik + gryder måtte vaskes af + en gryde bar så. Edtaget at den måtte skiftes ! Dårlige ribben i restauranten klasket ind i en eller anden TYK marinade ! Øl og vand var ok ! Nu er vi ikke nogen der brokker os , så vi hyggede alle 4 voksne + vores barnebarn trods de små peditesser 😂😂😂😂😂😂😘

12 grudnia 2016

Altid i godt humør.

Hver eneste gang vi har været på Days i Eks Rønbjerg (7. gang til nytår) så oplever vi noget nyt. Nye minder på det sindssygt hyggelig sted. Faciliteterne er super gode og personalet står altid klar til hjælp. Eneste minus er betaling af Funnyland. Det burde være under lejeudgiftet.
Men det er blot en lille del af nogle fantastiske ferier.
Tal😃😃😃😃😃

11 grudnia 2016

Hej Casper,

Mange tak for den yderst positive anmeldelse.

Vi er klar over udfordringen med legelandet og arbejder også kraftigt på en løsning for at gøre det inkl. i prisen :)

Vi glæder os til at se jer igen til nytår.

Oceniono na 3 z 5

Fin ophold med nogle sure opstød

Vi havde lejet et Spa sommerhus 90/ 4 nætter hos Seawest - Days Resort, med forventninger i den gode ende da opholdet var bestilt 3 måneder i forvejen, får udleveret kode og husnummer ved informationen- ved ankomst til huset ser vi at kode "boksen" ved hoveddøren hænger og dingler? og i den ombæring ikke kan få adgang til huset da den afviser koden- op til informationen og få en tekniker på.... God start..... Får adgang til huset og kommer på plads. Efter noget tid kan vi konstatere at der ikke er en mikrobølgeovn i huset plus en blot almindelig Dvd-afspiller? Op til informationen igen og lige høre... svaret på dvd-afspilleren kom prompte... Bruger man den slags idag.. ?? vi kigger underligt og tænker blot vores på det svar. Ellers forløber opholdet fint i henhold til badeland og bowling, dog næste dag måtte vi gøre opmærksom på at der var sprunget en pærer over håndvasken og at lampen over sofabord er ved at falde ned- går op og beder om tekniker til at få det ordnet og får at vide en tekniker vil komme indenfor kort tid- efter 1 døgn tager vi kontakt igen........... også kunne de lige pludselig godt sende en tekniker med det samme...??? Så med disse plus og minus- et fin ophold med nogle sure opstød.

2 września 2016

Hej Morten,

Mange tak for din kritik, og ja kan jo kun give dig ret i de "sure opstød" det er bestemt under det service niveau vi arbejder hårdt på skal komme til udtryk. Så rigtig mange tak for ovenstående.

Oceniono na 3 z 5

Ikke godt nok til prisen

Vi er haft 6 dage på Days Resort Rønebjerg
og til en pris a 11.000kr for to voksne og tre børn. Prisen svarer ikke overens til hvad man får og her skal siges at de fleste aktiviteter kommer oveni de 11.000kr og for at det ikke skal være løgn, mødte vi en familien som havde givet 4.600kr for deres ophold de var også 5 pers. Der må simpelthen ikke være så stor forskel på hvornår man bestiller opholdet, det at ren og skær røveri. Et ophold på dette Resort må ikke koste over 5.000kr for en uge.

24 lipca 2016

Virkelig god oplevelse

Det var en virkelig god oplevelse både for voksne og børn selv efter at det var første gang vi var der og det er bestemt ikke sidste gang. Virkelig flink personale og rigtig god mad. Det kan bestemt anbefales.

Oceniono na 3 z 5

Hyggeligt sted - billigt - men slidt.

Beliggenheden er super skøn.
Mange huse ligger med super dejlig udsigt og personalet er meget hjælpesommer og venlige (5 stjerne til personalet)

Vi var der i sæsonstart juni 2016 - så alt burde være ny klargjort og istandsat.

Men - stedet er slidt.
Husets internet duede ikke - vi fik hjælp men det løstes aldrig så vi hookede os på naboens med lidt dårligere signal.
Hytten vi var i, var over alt lidt træt - lidt vandskade på vægen og meget gamle madrasser, underlige lyde fra køleskabet etc. etc.

Badelandet har set bedre dage.
Omklædningsrummene trængte til en gevaldig overhaling
Saunaet(den jeg var i) var så "udbrændt" tør og mørk og trængte så meget til nyt træ og lidt lysere indretning.
Badelandet var ok men også med en del mangler hist og her.
Værste minus i vandlandet var trappen til jacuzzi - den blev skoldende varm i solen og børn og ja mig selv brændte fødderne på den. Måske var vi bare uheldige den dag men det gjorde av og burde løses øjeblikkelig.

Over all - en dejlig forlænget weekend til en ok pris men niveauet af helhedsoplevelse kunne godt ha været bedre.

God service - dårlig rengøring

Jeg var afsted med mit arbejde (Bosted for unge) på ferie i en uge på Dayz Resort Rønbjerg. Vi boede i to større hytter, der rengøringsmæssigt ikke levede op til vores forventninger. En af vores unge har støvallergi - ikke udpræget, så ikke noget, der er blevet bemærket før. Den unge kunne på ingen måde sove på sit værelse, da der lå BUNKER af støv under sengen - vi tjekkede på alle værelser - det var ens overalt.
Den unge måtte sove på sofa under hele turen, da vi ikke havde mulighed for at have rengøringspersonale rendende - vi har ikke henvendt os til Receptionen af samme grund.

Ellers var servicen i top! Vi fik fine rabatter, personalet var meget søde og imødekommende - og accepterede endda sene aflysninger af aktiviteter, da vejret blev dårligt.
Var flinke til at informere om mulighederne på Resortet.

Ærgerligt at rengøring skal være afgørende for den middelmådige vurdering.

Super ophold

Hele opholdet var rigtig fint. Gode faciliteter - gode omgivelser.

Eneste minus var at der var en vandregning på 600 kr efter 4 dage - hvor der var badet i badeland dagen lang.
lIdt mangelfuldt køkken - eller var opholdet helt perfekt!!

Okay

Dejligt sted men efterhånden slidte hytter. Rengøringen var ikke noget at råbe højt om! Ellers søde medarbejdere og gode aktiviteter

Dejligt feriested !

Bortset fra at receptionens betalingsterminal ikke kunne koble op til banken, fungerede alt som ønsket.
Vi måtte hæve kontanter til betaling af restbeløb (el og vand) og kommer nu til at betale for brug af banken, der ikke var vores sædvanlige.
Huset var dejligt og rent, og sengene var gode.
Fjernsynet var meget lille, det var næsten ikke til at finde fodbolden, når der var EM-kampe.
Svømmehal og legeland var super.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej