Danhost ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Har problemer med udbyderen siden mere end 2 år - nu skal jeg selv holde øje med om der kommer en faktura fra dem af ... Man bliver hverken informeret om firmaændringer, prisstigninger eller yderli... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Da vi skal skift udbyder, troede vi Danhost var et spændende bud, set ud fra deres hjemmeside. Men det virkede desværre ikke, flytning af eksisterende domain, var ikke flytte eller aktivt eller... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

I får en stjerne for at smide hele skidtet til UnoEuro og løbe, Ingen besked om prisforhøjelser, ingen besked om funktioner der eksisterede hos jer men ikke kunne tages med over. Folk der er efter... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Hosting internetowy
  2. Dostawca DNS
  3. Dostawca rozwiązań e-commerce

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi leverer alt i webhoteller, domænenavne og serverløsninger - Både til private og erhverv. Hos Danhost får du adgang til fri support på både e-mail og telefon - Husk vi er her for at hjælp dig. Til iværksættere og eksperter, tilbyder vi en mobiloptimeret webshop løsning. Vi hjælper dig og din webshop hele vejen til succes, hvor vi giver gode råd om opsætning, design og markedsføring. I webshoppen er ALT indbygget fra start af. Vi udvikler løbende webshoppen for at give dig og din forretning en fleksibel og fremtidssikret platform! Har din virksomhed brug for IT Outsourcing, tilbyder Danhost bl.a. Hosted Desktop løsninger til optimering af virksomhedens ressourcer. Arbejd direkte på vores sikrede terminal servere fra dit kontor, eller arbejd hjemmefra. Uanset, hvor du befinder dig, har du adgang til dine programmer og dokumenter.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

221 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Har problemer med udbyderen siden mere…

Man bliver hverken informeret om firmaændringer, prisstigninger eller yderligere tiltag.
Synes det er under al kritik når man mener at kunden skal betale for en service der er langt fra at være face-to-face!

18 września 2021
Oceniono na 1 z 5

I får en stjerne for at smide hele…

I får en stjerne for at smide hele skidtet til UnoEuro og løbe,
Folk der er efterladt med flere hundrede procents pris stigninger, etc etc
Alt det arbejde med at få skidtet mast ned i det firkantede hul.
Jeg håber virkelig det var pengene værd...

30 maja 2018
Oceniono na 1 z 5

Deres mail virker rigtig dårligt

Deres mail virker rigtig dårligt, det tager over en time før en mail kommer frem, og der jævnlig serverfejl 5 til 6 gange om dagen. Deres support gør hvad de kan men det hjælper ikke rigtig da de ikke vil se at de har et problem med det. Det er ikke noget man kan bruge profisionelt, derfor har jeg nu skiftet til en Exchange løsning hos en en anden udbyder, og jeg vil sige at det virker. Deres personale har været venlige men deres system virker ikke godt nok.
Med hilsen en tidlige bruger.

18 września 2017
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale at have webshop hos Danhost!

Jeg har haft webshop igennem Danhost i to år. Jeg har altid været meget glad for samarbejdet. Især er deres support og kundeservice helt i top! Jeg har altid fået hurtig svar og grundig vejledning på mine spørgsmål.
Jeg har aldrig oplevet at mine spørgsmål eller henvendelser har været dumme. Jeg er blevet mødt med venlighed og hjælpsomhed i et sprog, som jeg forstår.
På deres hjemmeside findes der mange guides, som jeg også har haft stor glæde af.
Jeg kan varmt anbefale at have webshop hos Danhost.

12 czerwca 2017

Servicen er helt i top

Jeg har kun gode oplevelser med Danhost. Jeg får altid rigtig god service, og de giver mere, end jeg forventer. Alle spørgsmål og henvendelser bliver taget seriøst, og ”problemer” bliver løst med det samme. Webshoppen er nem at arbejde med, når man først har lært den at kende, og så er der gode vejledninger til alle funktioner.

Jeg kan varmt anbefale Danhost til andre, der ønsker at starte en webshop.

Stor tak til jer alle i kundeservice og support.

Mvh Mira/butik-bernadette.dk

31 marca 2017

Hej Danhost

Hej Danhost

Er nu kommet så langt med min nye webshop hvor jeg gerne vil give en anmeldelse af Jer.
Har absolut ingen indsigt/erfaring med dette medie, har en ældre webshop ca. 8 år gammel, som jeg ikke selv har været med til at lave, syntes det var på tide at få en ny stablet på benene, da jeg længe har gået med den tanke, så startede med at finde leverandører af kvalitetsvarer indenfor lædervarer, da det var delvist på plads kom turen til selve webshopen, Kontaktede som den første jeg fald over, Danhost, blev enige om at få det sat i gang, hvis ikke jeg var fuldtidsbeskæftiget før, så er jeg det til fulde nu, men uden Jeres hjælp var jeg ALDRIG kommet så langt, har kun enkelte gange følt jeg var lidt af en "belastning", men nok ligeså meget min egen mangel på forståelse i denne verden, specielt skal der lyde en rigtig stor tak til Randi og Kathrine
Kan varmt anbefale Danhost
Jørgen Hansen
dantha.dk

30 marca 2017

God oplevelse

Vi har indtil videre samarbejdet med Danhost i halvanden års tid og har generelt været meget godt tilfreds. Vi anbefaler andre, der er i samme båd som os at overveje denne udbyder. Da vi føler, det er forholdsvis nemt at komme i gang med sin hjemmeside og vi har nydt meget godt af den danske support, hvor man altid kan få hjælp.

Mvh Michael - hobbygarn.dk

9 marca 2017
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og ingen sans for god forretningsskik

Danhost ApS tilbyder ingen fortrydelsesret, ikke engang den månedlige pris for webhotellet hvis man skulle vælge at fortryde abonnementet inden for de 14 dage - man er bundet til abonnementet i et år. De skriver, at der ingen fortrydelsesret er for abonnementet, fordi tjenesten er "oprettet specielt til dig". Det kan godt være, at de er dækket, hvad loven angår, og de ikke behøver at tilbyde fortrydelsesret, men for mig lyde det bare som dårlig service og dårlig forretningskik. Mange andre webhostings sider tilbyder 14 eller 30 dages fuld returret. Jeg vil klart IKKE anbefale Danhost, man behøver ikke at blive tvunget ved lov til at havde rimelig fortrydelsesservice.

20 stycznia 2017

Ingen kompetence

Havde købt domæn på Danhost´s meget ikke brugervenlige homepage. Ringede op, fordi, der er ikke er nok information om setup. Jeg taler med en support medarbejder, der ikke aner, hvad han skal sige til mit spørgsmål setup med 365 og DNS. Han lover at ringe tilbage, men jeg hører aldrig fra ham.

9 września 2016
Logo Danhost ApS

Odpowiedź od Danhost ApS

Hej Peter

Jeg vil blot informere om at vores support har været i dialog med dig over mail, men pt. afventer de det sidste svar fra dig, før sagen kan afsluttes. Vi gør altid vores bedste for at yde en god kundeservice, så du kan komme godt i gang med vores services.

Jeg håber meget at du vil opdatere din anmeldelse af os her på Trustpilot.

Kathrine Svendsen, Danhost ApS

Oceniono na 5 z 5

Glimrende service og et godt produkt

Jeg har haft flere webhoteller on/off hos Danhost og har altid fået en god service af meget venlige medarbejdere. Senest i forbindelse med flytning til en anden server, som blev udført lynhurtigt og professionelt.

11 kwietnia 2016
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej