Danaktiv

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke svare på basale spørgsmål om gæld og renter. Ved man ingen ting om regler om gæld, så kan du stærkt regne med at de løber om hjørner med dig. Jeg beder om at snakke med en medarbejder d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte tilbage i 2011 eller 2012 nogle møbler der blev finanseret gennem DanAktiv - da det gik op for mig at renterne var skyhøje - lavede jeg mine indbetalinger om fra 682 til 2000 om måneden. Jeg sku... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Lånte i 2009 penge af DanAktiv. På låneaftalen stod hvor mange ydelser der skulle betales, og hvor store hver ydelse skulle være. Men DanAktiv har bare trukket det som de nu syntes de ville og fo... Zobacz więcej

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Inkompetente medarbejdere

Jeg beder om at snakke med en medarbejder der forstår spørgsmålet og kan forklare mig . Bliver stilt om til en anden medarbejder - som lige skal stille mig videre igen fordi det ikke er hans afdeling?

Talene passer heller ikke i forbindelse med mit lån. 100.000 med en rente på 11% skulle gerne give 140.000 over 4 år - vil betale ud efter lidt UNDER 2 år, men det totale beløb er så 126.000 alt i alt.
Er ikke matematiker, men bør ikke skulle betale en krone over 120.000 når jeg indfrier min gæld på UNDER 2 år.

Useriøst, og absolut sidste gang jeg indgår aftale med DanAktiv/Resurs Bank.

1 marca 2017

Måløs

Jeg må nok ærligt indrømme at jeg er måløs og en smule fornærmet, efter at have ansøgt om lån igennem Apple store til en ipad mini at jeg bliver afvist uden begrundelse, så jeg ringer for at høre hvad problemet er, der bliver bare mumlet så efter jeg spørg 3 gang bliver der mumlet lidt højre om jeg har en samlever ellers kan de ikke låne mig penge og at jeg må finde et andet sted og optage lån! Nu har jeg i over 5 år været kunde ved Resurs Bank (lån til briller) aldrig blevet afvist eller misset noget afdrag Det undre mig at det er Resurs Bank der har opkøbt danaktiv og ikke omvendt, jeg er aldrig blevet afvist noget sted før og har aldrig mødt så ringe kundeservice før hos Resurs Bank.

26 stycznia 2016
Oceniono na 1 z 5

Hold dig langt væk herfra, PAS PÅ!!

PAS PÅ i!!!
Jeg købt en macbook pro for 16.000 i 2013 og har betalt næsten 450.kr hver måned og de jeg har skrivet til dem mange gang at de skal sende mig præcis tale hvor meget jeg har betalt i gennem 3.år og altid de loved mig de sender mig papiret med posten som jeg kan se alt der står, men som altid jeg ikke kan bruge deres papir til noget til sidste jeg var noget til navn politie hvis de ikke sent mig alt information om min konto, til sidste en af deres kundeservice medarbejder skrivet at jeg har betalt i alt 14.500 fra 16.000 og jeg skrivet til dem at hvis de muligt så kan de sende mig et betalingskort med de sidste penge som jeg skal betale det hele og så slipper jeg med alt deres opkald, brev, mails dis og dat, og ja så sket det efter 1 times tid fik jeg igen en email fra en kvinde (deres anden medarbejder) hun spurgt mig hvis jeg kan skrive min CPR. nummer til dem og det gjort jeg og så efter 5min fik jeg en email fra hende at jeg skyder 13.500.kr som er Slet ikke i orden, selvom hvis det sku være med renter så er det ikke muligt at fra 16.000 i disse 3år jeg har betalt jeg stadig mangler at betale 13.500.kr og det er ikke sandti!
jeg har skrivet til en advokate og lad os håbe han/hun kan hjælpe mig med at slip væk fra " DANK-AKTIVE"!
Jeg fortalte medarbejderen at jeg ville dele min oplevelse af firmaet Danaktiv på Trustpilot. Det er hermed gjort.
Jeg kan på ingen måde anbefale folk at komme i nærkontakt med Danaktiv.
Til skræk og advarsel!

2 listopada 2015

Bondefangeri

Dan aktiv eller Resurs Bank som har købt Dan Aktiv benytter sig af bondefanger metoder. Fald ikke for butikkens argumenter for at få sådan et kort (i mit tilfælde Fona). Selv om man ikke benytter sig af kortet bliver der påført administrationsgebyr og renter. Med andre ord en gebyrfælde hvor Resurs Bank selv skruer på knappen for størrelsen på gebyret.
Find en anden butik hvor man kan handle kontant og stadig få rabat.

14 września 2015
Oceniono na 1 z 5

Manglende information og ingen kundeservice hverken på mail/telefon

LÆS! En advarsel til alle der handler i FONA og bliver kunde hos Resurs Bank (som er overtaget af Danaktiv) for at få et Fonakort.
1) Som forbruger bliver du misinformeret om betalingsproceduren i FONA - hvornår du kan betale og hvordan du kan betale din regning på det produkt du køber!
2) Fona giver dig ikke rettighed som forbruger til at købe produkter hos dem med rabatter medmindre du opretter et FONA-kort. Du er jo som forbruger indirekte tvunget til at få et FONA-kort og dermed indgå en kreditaftale hos Resursbank for at kunne købe det ønskede produkt.
3) Resurs Bank svarer ikke på de mails de modtager fra deres forbrugere. Inkl. min mail.
4) Resurs Bank svarer ikke på deres telefonopkald og selvom de siger ventetiden er xx minutter, så tager de stadigvæk ikke telefonen. Jeg har ringet flere gange nu og der er blevet lagt på.
5) Efter et opkald til FONA, så kan man som forbruger ikke hente hjælp, da informationen er forkert fra medarbejdernes side omkring betalingsproceduren hos Resursbank. Jeg får som forbruger at vide at jeg vil modtage en mail i min e-boks inden for en kort tid, men der er altså gået 2 uger nu. Jeg får derimod en ny information fra en Fona-medarbejder fra strøget i København at vide - betalingen kan ske sidst på måneden hvor Resurs Bank laver opgørelse.
6) Jeg kan ikke som forbruger gå ind og tjekke min kreditkonto hos Resursbank. Jeg har altså ikke adgang til mine personlige oplysninger og det beløb jeg skal betale hos Resurs Bank!
7) Resurs Bank har ikke deres konto- og reg.nr stående på deres egen hjemmeside!
8) Kan det passe at man som forbruger skal vente 4 uger på at betale for det produkt man har købt og eventuelt skulle betale renter af det fordi Resurs Bank ikke videregiver deres betalingsoplysninger til deres kunder fra starten?! Det må da vist være en sag for ombudsmanden og Kontant - DR1.
9) Lige så snart jeg har betalt min MacBook 12", så siger jeg tak for denne gang til Fona og Resursbank.

15 czerwca 2015
Oceniono na 1 z 5

Hold dig langt væk herfra

Jeg har p.t. et mellemværende med Danaktiv/Resursbank, det er et fuldkomment vanvittigt kaos.
Først så får man som kunde ikke at vide at de er lagt sammen. På min konto i banken stod der pludselig et beløb til denne bank, på 475 kr. Da jeg lige havde købt noget tøj hos Ellos troede jeg det var derfra, da de bruger Resursbank. Jeg betalte da jeg tænkte at det var Ellos der ville have betaling, jeg havde også returvarer dertil og mente det var ok.

Men det var Danaktiv/Resursbank fandt jeg ud af, jeg havde et lån der som jeg søgte forhøjelse på, det fik jeg - ifølge min kontrakt skulle jeg fortsat betale samme beløb ind som hidtil. Men jeg kom til at slette den betalingsservice jeg havde med dem, beder dem sende mig oplysninger så jeg kan genoprette betalingsservicen. De sender mig girokort på 468 kr. Hvilket ikke er rigtigt,
Jeg ringer derind og forsøger at forklarer. Efter en meget hoven/forarget samtale med et ungt menneske der forklarer at jeg nu har 2 (to) lån hos dem sidder jeg tilbage helt uforstående.
Nu adskillige mails og telefonsamtaler over hele maj (2015) måned, har jeg opgivet dem.
De har ændret renten på det gamle lån så min gæld er ca. 3 000 kr. højere end den skulle være, jeg skal betale et højere afdrag end der står i den oprindelige kontrakt, samt 2 gange adm. gebyr hver måned, de vil ikke anerkende den kontrakt de selv har sendt mig som jeg har underskrevet, siger bare det er en fejl.
Nu har jeg indbetalt det min gæld skulle være samt ekstra afdrag, og skrevet til dem at det må de anerkende, at de ikke skal ringe til mig men skrive, for hver gang jeg har talt med nogen derfra, kommer der en ny til som ikke aner hvad det drejer sig om.
Ellers må jeg anmelde dem til banktilsynet og forbrugerombudsmanden.
Så lad vær med at have noget med dem at gøre, det bliver bare rod.
Jeg har også afmeldt Ellos, jeg vil simpelthen ikke have noget med den bank at gøre.
Det sidste nye de har præsteret er at lave en betalingsservice til mig i min gamle bank som jeg ikke har haft i over et år, det er helt uforståeligt at de kan drive forretning på denne måse.

27 maja 2015
Oceniono na 1 z 5

DER ER NOGET HELT GALT HER!

Vi blev kunde hos Dan-Aktiv, da vi skulle have finansieret et byggeprojekt.
Dan-Aktiv fremsendte girokort, så betalingerne kunne ske som de ønskede det. Det sidste girokort for april 2015 lød dog på kr. 0,00. Det så lidt mærkeligt ud, så jeg kontaktede Dan-Aktiv for at høre, om ikke det var en fejl. De svarede hurtigt tilbage, at det ikke var en fejl, lånet ville være afsluttet på det tidspunkt.
Nu har Dan-Aktiv minsandten fremsendt et elektronisk girokort, for de kan ikke se, at der er sket betaling for april 2015. Nej, for man kan ikke betale et girokort på kr. 0,00! Så det der var i orden før, er ikke i orden nu! Den ene hånd ved vist ikke, hvad den anden gør!
Jeg har henvendt mig til Dan-Aktiv igen og forklaret sagen, men de har ikke svaret, end ikke sendt en kvittering for min henvendelse og at de vil se på sagen.

Min foreløbige konklusion:
- Når Dan-Aktiv sender noget til mig på et girokort, og når de som svar oplyser, at det hele er i orden, så passer det åbenbart ikke!
- Når jeg som kunde henvender mig til dem, så gider de tilsyneladende ikke svare mig.

Det er godt nok en mærkelig måde at behandle sine kunder på.

25 kwietnia 2015

U almindelig frække

Jeg finder de er ualmindelig frække. Nu har jeg flere gange blevet kontaktet af dem . De påstod jeg ikke havde betalt. For eksempel i dag. Jeg kunne heldigvis bevise det ved at checke min konto på min IPad . Minsandten om de ikke forlangte bevis for at jeg ha de betalt via banken og de skrev jeg kunne tage en printscreen og sende det. Forklarede at det var en IPad jeg checkede fra og jeg ikke vidste hvordan man gjorde. Men efter at have søgt på nettet fandt jeg ud af det. Så nu håndøre er jeg ikke at hører mere fra Dan-Aktiv. Hvis det ikke er tilfældet må jeg gå andre veje.

12 marca 2015

Afvist uden begrundelse

Jeg ville købe mig en Mac gennem Humac og Danaktiv. Efter en lang snak og udfyldt ansøgning, får jeg at vide af den søde medarbejder i Humac, at jeg kun er godkendt til 3000 kr. Han må ikke få oplysninger, så jeg ringer selv i den tro, at jeg kan få forklaret, hvorfor jeg bliver afvist. Det kunne jeg ikke. De spørger, om jeg bor alene. Ja det gør jeg. Jamen så er det korrekt, at jeg ikke er godkendt. Som forklaring får jeg: "fordi systemet siger det". Fast indkomst (omend lidt lav), aldrig været i RKI...men afslag alligevel. Hvis jeg delte en husleje og havde højere indkomst, havde jeg nok ikke brug for finansiering?!?
Jeg gik et andet sted hen, fik min mac, fik finansiering på 10 min og sparede 3000 kr og fik dermed gjort det lidt op for den time af mit liv, jeg aldrig får igen...brugt på et firma, der reklamerer højt og flot med finansiering.....så længe du ikke er single!
Jeg har modtaget mail om, at det ikke blev godkendt...EFTER vi talte sammen. Jeg opfordres til at ringe...jeg svarer på mailen, jeg får ikke svar tilbage.
DanAktiv er vist et firma, der ikke kan lide at lave penge...godt man kan få service andre steder!

12 lutego 2015
Oceniono na 1 z 5

If the authorities were doing their job this company would be closed down!

I was persuade to take a credit service by the Fona salesman I bought a TV from. I paid off the loan quickly but because I initially had to setup a direct payment service from my bank, 2 months after paying everything off, 7,216kr was taken from my account. It has taken me many many phone call to get them to a. admit their error, & b. doing anything about it. I am currently still waiting to receive a check from them but I do get the feeling that I am not the only one they have done this to. Avoid at all costs, shame on Fona and Finanstilsynet!

12 stycznia 2015

Ingen kundeservice

Jeg har oprettet et Fonakort og får at vide i butikken at at alt er klaret og betalingen vil køre automatisk. En måneds tid efter begynder DamAktiv at ringe til mig, men da kortet er oprettet i min kærestes navn vil de ikke engang på det tidspunkt fortælle mig at det er DanAktiv der ringer, derudover ringer de kun indenfor min arbejdstid, så det er lidt svært for mig at komme til telefonen. De havde ellers fået at vide at det var mig de skulle tale med, men det har det ikke noteret sig noget sted. De får endelig fat på mig (længe efter) hvor min kæreste er i nærheden og hun kan sige at de gerne må tale med mig - det viser sig at der er et problem med betalingen og vi tilknytter straks et dankort over telefonen. Senere opdager jeg at jeg har fået en rykker på 100,- for ikke at betale til tiden, selvom jeg aldrig har modtaget noget med posten. Jeg tænker naivt at en hurtig samtale med kundeservice vil ordne det problem... men NEJ, de mener at det er min fejl og vil ikke eftergive pengene da de jo have prøvet at kontakte mig. Filmen knækker for mig da jeg havde fået at vide alt var i orden, de ville ikke fortælle mig hvem der ringede, og da de endelig snakkede med mig fik jeg intet at vide om en rykker, som jeg heller ikke har modtaget.

Jeg ved godt det ikke er særligt mange penge, men så dårlig kundeservice skal man lede længe efter. Damen i telefonen, blev ved med at henvise til at det var min fejl og at de ikke kunne stilles til ansvar - Jeg vil påstå at det netop er deres fejl, blandt andet fordi at det ved næste betaling må ringe igen, da kortet STADIG ikke er registreret.

15 grudnia 2014
Oceniono na 1 z 5

Pas På Danaktiv. Og Fona. De stjæler dine penge.

Jeg har netop haft en interessant oplevelse med firmaet Danaktiv og et Fonakort.
Ved et besøg i en Fona forretning på Fisketorvet fik jeg oprettet et Fonakort, fordi den venlige ekspedient fortalte mig at jeg kunne få 5% på mine køb i forretningen. og det var fuldstændig omkostningsfrit for mig.
Det har nu vist sig af Fonakortet i virkeligheden var et kreditkort med hvad der skulle vise sig at være nogle fuldstændigt uhyrlige renter og omkostninger (27,4% ifølge kontrakten)
Jeg har ikke brug for et kreditkort, men kunne da godt tænke mig at få nogle procenter hvis det kunne lade sig gøre.
Sådan skulle det ikke gå. Alt i alt endte det med at jeg havde købt en videofilm til 69.95kr.
En uges tid senere blev jeg ringet op af en medarbejder fra Danaktiv, som kunne fortælle mig at jeg ud over de 69.95 også skulle betale et administrationsgebyr på 50kr. Jeg fortalte ham at jeg var blevet lovet at kortet ikke ville koste mig noget som helst bare jeg indbetalte hvad jeg skyldte hver den 1. i måneden. Betingelsen for at de kunne være uden omkostninger var at der skulle oprettes Betalingsservice på kontoen.
Jeg fortalte den venlige medarbejder at jeg jo først kunne oprette en betalingsservice når jeg modtog en betalingsopkrævning med de nødvendige oplysninger. Det lovede han at sende mig indenfor et par dage.
Med et gebyr på 50 kr oven i.
Det var jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, men blev på den anden side også helt klar over at det gjaldt om at komme ud af kløerne på dette firma hurtigst muligt. Så jeg indvilgede i at betale de ekstra 50kr. og bad om at få lukket kontoen. Det gentog jeg i en email et par dage senere og fik en mailbekræftelse på at kontoen var lukket.
Så langt så godt.
For et par dage siden modtog jeg et brev fra Danaktiv om at mit EXPAND kort nu ikke længere kunne bruges. Det var lidt af en overraskelse fordi jeg ikke var klar over at jeg havde et EXPANDKORT.
Og idag har jeg så modtaget et kontoudtog og en opkrævning på 69.95 kr.
Den opmærksomme læser vil huske at jeg allerede havde indbetalt dette beløb plus 50kr i forvejen.
Jeg regnede med at det kunne skyldes at indbetalingen og brevene havde krydset hinanden.
Så jeg måtte ringe til firmaet for lige at få styr på tingene.
Her fortalte den flinke medarbejder mig at det ganske rigtigt skyldtes at breve og indbetaling havde krydset hinanden, men også at jeg faktisk havde 50 kr. tilgode i Fona.
Herligt.... bortset fra at mit Fonakort jo allerede var blevet lukket, fortalte han mig, så det kunne jeg jo ikke bruge.
Da jeg så spurgte om ikke jeg kunne få tilbageført de 50 kr. fik jeg at vide at han da godt kunne sende mig en Check på beløbet, men at det ville koste mig 120 kr. Det var den eneste mulighed.
Jeg ved ikke jeg fik sagt TYVERI, men det var meget tæt på.
Jeg kan på ingen måde anbefale folk at komme i nærkontakt med Danaktiv.
Og jeg må jo så til sidst indrømme at det er min egen fejl at jeg ikke læste papirerne nøjere igennem til at starte med.
Til skræk og advarsel!

26 listopada 2014
Oceniono na 1 z 5

Aldrig mere FONA "kunde kort"!!!

Min kæreste købte en macbook air i fona vi fik handlet en god rabat hjem med sælgeren på den ene betingelse at vi oprettede et fona "kunde kort". Nå ja ingen skade i det da der jo ikke er nogen renter eller gebyr hvis man bare indbetalte inden den 1. som sagt så gjort.
Så kommer problemerne:
1: Fona havde tilmeldt kortet PBS uden at sige det, troede egentlig bare sælgeren ville tjekke navn på kortet.
2: DANAKTIV sender så en rykker over PBS før sidste indbetalings frist. Denne får vi af vide af deres "kundeservice" at vi jo bare selv skal annullere i banken. Jeg mener personligt ikke det er normalt at sende rykkere før sidste betalings dato.
3: DANAKTIV sender gud hjælpe mig endnu en regning på PBS, denne gang på 30 øre i renter plus et admin gebyr. Får igen af vide at det er en fejl og vi selv skal annullere den i banken igen.

Alle betalinger blev annullerer ligesom kortet er opsagt, så må vi se om de bliver ved med at sende regninger.

Mine tanker om DANAKTIV som kun er mine egne spekulationer er at, de håber på at man ikke lige tjekker PBS og så har de tjent nogle nemme penge.

Så mit råd hold jer for alt i verden væk fra FONA "kunde kort"

31 października 2014
Oceniono na 4 z 5

En okay virksomhed

Jeg har haft købt ting på afbetaling finansieret gennem Danaktiv og de er da egentlig okay. For det er jo sådan idag, at selv med en indtægt i Mellemklassen, så er det nærmest umuligt at få en kassekredit i en bank til under 15 % p.a. Derfor som Middelklasser dansker, så ser jeg intet problem med at anvende Danaktiv. Nu skal jeg ikke købe noget på afbetaling p.t, men hvis det skulle blive aktuelt, så vil jeg da ikke tøve med at anvende et firma som samarbejder med Danaktiv.

Det eneste jeg savner fra Danaktiv, er selvbetjeningsdel på deres hjemmeside, hvor man kan følge afbetalingen af ens lån.

30 października 2014
Oceniono na 4 z 5

Ingen problemer

Jeg har brugt Danaktiv til at afbetale på min iMac, MacBook og 2 par solbriller. Har aldrig haft problemer med dem.

Kan virkelig ikke se hvordan folk kan have problemer med dem, medmindre de selv har lavet fejlen.

20 października 2014
Oceniono na 1 z 5

Super dårlig og misinformerende kundeservice

kontaktede kundeservice for at opsige en forsikring, fik forklaret hvordan det virkede, blev kontaktede af kundeservice 10 dage sener de undrede sig over at jeg ikke havde betalt forsikringen, forklarede hvad kundeservice havde sagt da jeg opsagde forsikringen, de sagde at den måde de havde informeret mig om opsigelsen i første omgang ikke var mulig, og jeg skulle gå i Fona, men at hvis jeg ikke betalte ville forsikringen automatisk blive op sagt, hvilket de lige havde forklaret ikke var en mulighed. Spurgte om de ikke bare kunne opsige den nu da jeg havde dem i telefonen det kunne spare os begge for en del besvær, nej det kunde de ikke. Så må nu en tur i Fona. Så fik de da lige forlænget abonnementet med en måned

9 października 2014

Faktuel / urigtig markedsføring

Modtag med posten forleden et tilbud fra Danaktiv, hvor der stod " fordi jeg som god kunde i Danaktiv har haft lån hos Dem tidligeres, vil De tilbyde mig et fordelagtigt lån "
Jeg skrev til Dem at jeg gerne ville have mig frabedt denne form for misvisende markedsføring. Jeg har ALDRIG søgt om lån hos Danaktiv, og derfor heller aldrig lånt penge af firmaet.
De skriver tilbage til mig, at hvis jeg vil slettes af Deres kartotek skal jeg lige oplyse om mit kunde no., mit konto no. eller mit CPR no.!!!!!!!
Hvor smart lyder det lige, når jeg nu lige har forklaret at jeg aldrig har lånt, eller har haft konto hos Dem.
Mit CPR no kunne jeg absolut aldrig finde på at give til et sådant firma!!!!
Godt råd: Det er vist et firma man skal holde sig langt fra.
Poul steffensen

24 września 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej