Oceniono na 4 z 5

Meget fin og hurtig betjening... modtog allerede den ene forsendelse dagen efterbestilling. Dog vil jeg sige, målskemaet og varen ikke helt passer overens! Købte en Tyrolerkjole, men den størr... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg købte en kjole til tyroler fest, modtog varen dagen efter bestilling. Kjolen svarede dog ikke til mine forventninger og retunerede den igen. Fik hurtigt bekræftelse på modtagelse af returvare samt... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Pakken kom hurtigt og selve corsagen var super smuk. Dog var pasformen elendig og corsagen gabte meget foroven og syntes ikke de mål der står derinde er korrekte (Selvom jeg grundigt målte mig selv fo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Kvaliteten af jeres corsager lever ikke op til mine forventninger... De er meget tynde, nærmest "kostume-agtige"... Samme kvalitet som alle de der kostumer man køber over nettet. Godt jeg købte dem på... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep z kostiumami
  3. Sklep z bielizną ozdobną

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos os finder du et stort udvalg i Corsager fra str. Small-6XL samt modetøj til kvinder str. 42-62. 1-2 dages leveringstid og mulighed for at komme og prøve alle vores varer!

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Man kan ikke komme i kontakt med…

Man kan ikke komme i kontakt med corsagen.dk via det nummer der har oplyst den går direkte på telefonsvarer.

Derudover bestilte jeg en pakke i fredags og har stadig intet tackling nummer fået eller noget overhoved men de har trukket pengene

27 października 2020

Hej Zara,
Desværre er vores tlf nede og har været det i længere tid, men du er velkommen til at sende os en email til kundeservice@corsagen.dk
Jeg kan fortælle din ordre er afsendt idag, dog er der ikke trukket nogen penge endnu. Det er kun en reservation, da du har valgt at betale med Mastercard.
Vi vil trække pengene idag efter afsendelse.

Oceniono na 2 z 5

Har bestilt en vare den 7-5-2020 men…

opdatering: 12-05-2020. kl. 12:08
Firmaet er nu vendt tilbage hvor de nu har sendt pakken. men sjovt at pakken sendes den 12-05-2020 og pengene tækkes den 11-05-2020 kl 20:42.

Har bestilt en vare den 7-5-2020 men den er ikke kommet.
Jeg skriver en besked til Corsagen og får besked på den sendes mandag den 11-5-2020, da hun holdte ferie
den 11-5-2020 kl 20:42 trækkes pengene.
jeg har ikke fået noget track and trace nummer
Corsagen telefon der står på deres side er Slukket.

Jeg har handlet med corsagen.dk for 3år siden der var kundeservicen i top. Men synes godt nok den er faldet rigtig meget her på det sidste.
Kunne være at ejer måske skulle vælge hvilke vej hun vil da hun udover har Corsagen og har en vinbar

12 maja 2020

Hej Dennis,

Desværre nåede vi ikke at sende din ordre igår mandag pga travlhed, det beklager jeg. Den er dog afsendt idag.
Der var oplyst om ferie i vores betingelser og på shoppen, hvilket også er derfor du ikke har kunnet komme i kontakt via tlf.
Du har valgt at betale gennem Viabill, som er et finansierings firma. På den måde betaler du ikke med det samme men over et stykke tid. Det er således ikke os der trækker penge fra dig men dem. Og dette sker hver måned efter den aftale du har valgt hos dem, ikke med det samme.
Når vi afsender din ordre går der 14 dage, så vil Viabill udbetale det du har købt for til os, medmindre du vælger at sende varen retur og annullere ordren.
Vælger du at returnere vil du så selvfølgelig heller ikke få nogen penge refunderet, da du ikke har brugt nogen penge ved ordren, men ladet Viabill betale for dig.

Jeg håber ellers du bliver glad for din ordre.

Gode produkter

Gode produkter. Jeg har købt af to omgange, og begge gange levede det op til mine forventninger.

14 marca 2020

Modtog nyhedsmail

Modtog nyhedsmail, bladrede lidt igennem og fanst "super udsalg" - bestilte 3 udsalgs produkter til næsten flove priser, modtaget i bedste kvalitet, i løbet af 48 timer og alt lever op til både produktbeskrivelse og størrelse. Jeg holder aldrig op med at handle hos jer.

14 marca 2019
Oceniono na 5 z 5

endnu et køb der har fantastisk…

Endnu et køb der har fantastisk kvalitet.
Købte 2 kjoler på udsalg, begge i lækker kvalitet og perfekt stand.
Den ene models snit bevirkede dog, at den virker alt for stor - skrev til corsagen og vupti, hurtigt svar, rest størrelse kan prøves i butikken og jeg kan bytte størrelse på trods af, at det er sommerudsalgs produkt.
Altid super service ..... virkeligt værdi for pengene og altid en god service!

15 czerwca 2018

God og hurtig service

Super lækkert med corsage i plus size uden at det koster en million! Og endnu mere lækkert at betalingen kan deles op med viabill, så en på su kan være med også :)
Jeg bestilte den 26.12 og 28.12 morgen kunne jeg hente pakken.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.

28 grudnia 2016

Effektivt

Overskuelig hjemmeside. Gode priser.
Jeg modtog mine varer kort tid efter bestilling.
Jeg handler der igen.

25 listopada 2015

Lækkert og billigt

Først og fremmest er det fantastisk at finde et sted, hvor der er corsager i plus size størrelser og når man så ser prisen, får man jo nærmest tårer i øjnene over, at man ikke skal betale 10 x mere, bare fordi man bruger plus størrelse.
Eneste lille note er, at størrelserne ikke passer ift. størrelses skemaet. Jeg har bestilt efter at have taget må på mig selv, og corsagerne er liiiiige i den lille ende, taget målene i betragtning.. Men de kan bruges og jeg er glad. :) Men næste gang booker jeg nok lige en tid og kommer forbi til prøvning. :)
Men det er i hvert fald ikke sidste gang jeg shopper der.

5 kwietnia 2015

Hej Helene

Tak for din anmeldelse!
Efter længere tids planlægning har vi nu opdateret alle corsager med deres eget størrelsesskema, hvilket skulle gøre det lidt nemmere at bestille! :-)

God dag

Bare helt i orden.

Jeg har købt et par ting, på Corsagen.dk og det har altid været i orden. Men desværre købte jeg en vare der gik i stykker første gang, jeg skullle havde den på.
Men her kommer Corsagen virkelige ind og viser det er en god butik. de bytte helt uden bøvl, Og da den vare jeg i første omgang havde købt var udgået, så måtte jeg vælge en anden vare i stede.
Bare helt ok. Så er virkelige tilfreds.
Og handler der helt sikkert igen snart

19 grudnia 2014

SUPER service!

Har netop været forbi Heidi for at prøve corsager! Jeg er helt ny i denne verden, og kunne ikke have ønsket mig bedre service! Heidi er super sød og hjælpsom. Jeg kom forbi for at prøve et korset, og gik derfra med 2 stks og et gratis skørt! Er i hopla over den gode oplevelse, og kan kun tilslutte mig de øvrige positive anmeldelser :-)
Det er langt fra sidste gang jeg handler her, og jeg tror jeg kunne blive bidt af en gal corsage-hund ;-)
Tak Heidi!!

23 października 2014

Wauw !

Jeg købte 5 corsager inde hos jer og det har bare gået så nemt og smertefrit!
ville klart anbefale Corsagen.dk til alle andre.
Hurtig og sød hjælp på spørgsmål. og venlige til at ændre ens leveringsadresse.

De vil deres kunder det bedste :)

23 października 2014
Oceniono na 5 z 5

Hurtig og personlig service!

Det bestilte corsage passede ikke, men der gik 3 dage, så modtog jeg en ny i den rigtige størrelse. Det kalder jeg god service og tilmed personlig, idet man får en rent ud sagt "glad" besked/mail når man henvender sig med spørgsmål.

17 maja 2014
Oceniono na 2 z 5

Fik kjole med fejl i syningen.

Købte en brudekjole og et underskørt den 12/6-13, som jeg fik den 5/9-13. Blev skuffet og ked af det, da jeg pakkede det ud. Underskørtet var gået i stykker (dette har corsagen dog lovet at sende et nyt af)
På kjolen er der 3 fejl i syningen forneden :(

6 września 2013

Hej Jeanette,

Tak for din anmeldelse :-)

Vi beklager meget underskørtet var i stykker! Der er sendt et nyt til dig i sidste uge, så du skulle gerne have et nyt nu.

Heidi

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej